Doksenvlees uit Suriname eindelijk ook verkrijgbaar op Trinidad

18
Doksenclub Suriname mag exporteren naar Trinidad & Tobago
Archieffoto Doksenclub Suriname

PARAMARIBO, 16 jan – Het is De Vliegende Eend B.V., handelend in Suriname onder de naam Doksenclub, gelukt om na 4 volle jaren knokken haar producten op Trinidad te krijgen. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend in een persbericht.

“De 40ft Container is heden door de Douane in Trinidad en door de veterinaire dienst aldaar vrijgegeven en staan nu bij mijn agent in Trinidad t.w. Dockside Food Comp. Vanaf a.s. maandag zullen onze producten ook in de schappen liggen van de diverse supermarkten in Trinidad” aldus de trotse eigenaar van het bedrijf.

Het waren 4 volle jaren knokken met diverse inspecties van Trinidad, CAHFSA met inspecteurs vanuit Jamaica, Guyana, Barbados en St. Vincent & Grenadines alsmede de diverse ISO 22.000 audits, maar het doorzetten wordt nu beloond. Ook de Media alsmede de diverse Ministers (HI&T, LVV en BUZA) hebben geknokt om ervoor te zorgen dat ook Suriname vlees kan exporteren.

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. De aanhouder wint, afgaande op alle voorgaande berichtgevingen over de tegenwerkingen, bureaucratie en protectionisme is het ze toch gelukt. Kan menig Surinamer een voorbeeld aan nemen! Succes vliegende eend!

 2. Wat ik zelf zie en mee maak is in sur moeilijk aan doksenvlees te komen.
  En indien je vindt is het heel erg duur.
  Van waar de uitvoer?
  Onder het mom van doks lijkt het op een route verlegging van de witte poeder.

 3. Gelukkig zijn er ook nog andere goederen die vanuit Suriname geexporteerd worden. De producten van de NDP zijn uitverkocht na het zoveelste schandaal.

 4. @ Hendrik
  Wat ik zelf zie en mee maak is in makkelijk aan coke te komen
  En indien je het vindt is het heel goedkoop.
  Vanwaar de uitvoer
  Onder het mom van witte poeder lijkt het op een route verlegging van de Doks.

  kwestie van vraag en aanbod allemaal. en u vraagt wij draaien. niet zo moeilijk toch?

 5. Doksen vol drugs wordt ooit een feit, als het zo door blijft gaan met het dogen en aanbidden van drugslords als leiders van het land.

 6. Straks ook verkrijgbaar…gevulde doks uit Suriname….. naar vulling hoeven we niet te raden, dat is het beste exportproduct van Suriname .

  @Doksa

 7. Vergeet niet uw afzetmarkt te vergroten: Guyana, Frans- Guyana/ Frankrijk, Antillen, Nederland, enz.

  Suriname staat wel “bekend als doorvoerhaven” in de regio.
  U bent gewaarschuwd voor dubbelspel/dubbele bodem.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamer/s

 8. @ Ritesh Moerlie
  vlag ondersteboven is idd schandalig, helemaal niks lachwekkends aan.

  Voor de ondernemer hoop ik dat die nu minder barrières mag ondervinden in zijn ondernemerschap. Het is voor velen moeilijk de kop boven water te houden, dus veel succes!

  Dit is voor de startende ondernemers ook een voorbeeld dat niet alleen de mensen, het proces en het product belangrijk zijn, maar ook zeker geduld en doorzettingsvermogen.

 9. In navolging natuurlijk ook masala, tjatnie en pepers exporteren. Masala-doksi moet natuurlijk pittig zijn. Ook roti, Fernandes of Borgoe erbij.

 10. Er is ook niet veel terechtgekomen van het merk rijstrassen met de zeer vervloekte naam ddb1en2. Heel het land en volk zijn verontreinigd door de gruwelijkheden en misdadigheden van de gehele ndpkliek en aanhangers.

 11. Wat een negative commentaren bij zulk positief nieuws.

  Denk maar zo….liever een Dokslord dan een Drugslord !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.