Dode bij verkeersongeval Krakaweg in Suriname

8
Dode bij verkeersongeval Krakaweg in Suriname

PARAMARIBO, 27 dec – Bij een verkeersongeval aan de Krakaweg is vandaag een vrouwspersoon om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde iets na middernacht. Volgens de eerste informatie gaat het om een eenzijdig ongeval, waarbij zij bijrijder was. Van de auto is niet veel over zoals op de foto te zien is.

Het lichaam van de jonge vrouw werd op de berm aangetroffen zoals op onderstaande foto ook te zien is. Het Korps Politie Suriname heeft nog geen officieel bericht over dit ongeval naar buiten gebracht.

Volgens Dagblad Suriname gaat het om een 13-jarige. De man met wie zij in de auto zat zou ten tijde van het ongeval onder invloed van alcohol zijn. De mogelijke oorzaak van dit ongeluk is dat de bestuurder te hard heeft gereden, aldus Dagblad Suriname.

UPDATE: volgens de politie gaat het om een 12-jarig meisje. Zie ook: ‘Dronken autobestuurder vast na dood 12-jarig meisje‘.

Het slachtoffer


8 REACTIES

 1. Het zal je kind maar zijn die aan de kant van de weg dood ligt. De dood veroorzaakt door je eigen familie die meer om alcohol geeft dan aan een pril leven.Zo lang als hij leeft heeft hij dit op zijn geweten als hij die heeft. Hij moet flink gestraft worden 20 jaar de cel in, zonder vervroegde vrijlating.

  Familie sterkte.
  R.I.P. meisje.


  Maak melding

 2. Ik heb hier gisteren met een aantal andere forum leden ook al kritisch over
  geschreven, het tonen van zulke foto’s is erg pijnlijk voor familieleden en heeft
  geen meerwaarde voor het artikel. Tot mijn verbazing zijn alle reacties van gisteren
  verwijdert door de Waterkant.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.