Bromfietser overleden na aanrijding met auto

15
Bromfietser overleden na aanrijding met auto

PARAMARIBO, 27 dec – Een bromfietser in Suriname heeft vanmiddag het leven gelaten na een aanrijding met een auto. Volgens de eerste berichten gebeurde het ongeval nabij de Bazalt- en de Gompertstraat in Paramaribo. Het slachtoffer is een man. Officiële informatie is nog niet bekend.

Update: Volgens verslaggever Gail Eijk verleende een autobestuurder die reed over de Bazaltstraat geen voorrang aan de bromfietser die over de Gompertstraat reed welke een voorrangsweg is. Hij reed de bromfietser aan en deze heeft het leven gelaten.

Hij wordt genoteerd als verkeersdode 75 voor het jaar 2018 en laat een vrouw en een kind van twee jaar achter.

15 REACTIES

 1. Bromfietsers lopen de grootste risico’s in het verkeer in Su. Alles en iedereen rijden als idioten op wegen die gewoon slecht zijn. Vaak gaat het net goed maar als het fout gaat, gaat het ook goed fout. Surinamers zijn bijzonder hardleers


  Maak melding

 2. @ Switi Sranan

  Ze rijden niet als idioten , het zijn idioten op de wegen van Sranan.
  Iedereen heeft haast en rijden als randdebielen rond, en hebben laks aan de toegestane
  snelheid.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Yu sjie, betre meki drempel of sani tapu alla uku yere. Son sma denki deng habi voorrang. Tide ete mi rij srefi pasi pe mi habi voorrang wang mang nanga brom kon fu pasi no habi voorrang gewoon a rij doro. Dan te wagi naki deng mars dang bari. Disi sani pesa furu. Sma no sabi rij. Deng habi haast fu sang? Te musu wroko dang no habi haast deng habi soso lesi.
  Fa yu libi so. Mi tang langa Sranan, ma 20 yari geleden a no ben de so fokop yere. Gersi dibri teki abra na son sma. Vooral deng yongu wan rij leki mars furu, dringi shot, smoko drugs, tranga poku. Fosi no ben de so yere.


  Maak melding

 4. Ik zie ze hier ook geggen rijden 1 van deze dagen de politie bellen en vragen waarom er eerst doden op de marrowijnestraat moeten vallen voordat ze hier gaan contoleren want er word door een paar gekken soms meer dan 100 km hard gereden ook in de avond en in de nacht overdag of meer drempels laten plaatsen zo kan de staatskas ook meer geld binnen halen zelfs bromfietsen kunnen als gekken rijden is soms gewoon een chaos op de su wegen haast haast haast schelden je moet binnen 1seconde bij een stoplicht rijden anders willen ze al over je dak rijden assholl zijn sommige 😡😡😡


  Maak melding

 5. Toen ik in een krantenbericht las dat deze jongeman pas 22 jaar was, werd ik overmand door verdriet, terwijl ik hem niet ken.
  Hoe ellendig en verdrietig zullen zijn ouders zich dan wel niet voelen.

  Ook deze ouders, de familie en overige nabestaanden gecondoleerd.


  Maak melding

 6. Wat dacht je dan van voetgangers. Ze lopen als blinden en lopen je zo omver of trappen op je voeten. Alleen is de snelheid zo laag dat niemand sterft, anders zou je 10.000 voetgangersdoden hebben per jaar.


  Maak melding

 7. in suriname staat je leven elke dag op het spel in het verkeer. vier ogen moet je hebben. soms nog meer. er wordt ook niets geinvesteerd in veiligheid. zebrapaden. voetgangerspaden. bescherming tegen autos. fietspaden. brommerpaden. duidelijk borden. drempels. verkeerslichten etc. ook veel idioten die rondrijden maar niemand controleert. volgautos met politie die zijn nodig. gaat de schatkist veel meer opleveren plus wordt het veiliger. alle gestoorde rijders van de weg halen. indien ze te bont maken hun auto verbeuren en verkopen. rijbewijs voor altijd kwijt. alleen op deze manier is het tij nog te keren. suriname needs a strong president. wie gaat het worden ?


  Maak melding

 8. Huh? Hoe kom je aan die naam?
  Brommer paden 🙈
  Stoplichten✓
  Drempels✓
  Duidelijke borden X
  Verkeersborden✓
  Volgauto’s X
  Bescherming tegen auto’s, allemaal verbeurd verklaren dan hebben wij de mens en natuur gered.

  Jij mag van mij de president worden, jij hebt alvast alle stemmen van mijn Surinaamse familie.
  Mijn stem telt niet wordt verbeurd verklaard 😉


  Maak melding

 9. Van de week bij het oversteken bij waterkant bijna aangereden op het zebrapad. Een bestuurder stopte voor ons, maar een dame achter hem vond het niet nodig om te wachten en reed door. Gelukkig weten we dat je altijd op moet letten, waardoor we op tijd konden stoppen, voordat die troela ons kon raken. Helaas ben je zelfs op het zebrapad vogelvrij verklaard. Aan de mensen die denken dat dat alleen in Suriname voorkomt wil ik vragen dit een dag uit te testen in
  het centrum van Utrecht en Amsterdam.


  Maak melding

 10. Zouden wij niet liever weer de boerki-waggie introduceren.Nu zitten die boerkies met hun hoofd zonder enige verstand in de auto. Levensgevaarlijk zoals iedere dag weer het bewijs.😲


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.