maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGruwelijk doodgereden fietser was Guyanese visser in Suriname

Gruwelijk doodgereden fietser was Guyanese visser in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 dec – De fietser die donderdagochtend 13 december, na een gruwelijke aanrijding om het leven kwam, is geïdentificeerd als de 31-jarige Oswick Trotman. De man z’n lichaam raakte ernstig verminkt na de aanrijding waardoor identificatie moeilijk was. Hij werd uiteindelijk geïdentificeerd door leden van zijn pleegfamilie en de kapitein van de vissersboot bij wie hij in dienst was.

Trotman die de Guyanese nationaliteit bezat en visser van beroep was, woonde vanaf zijn 13e jaar in Suriname meldt het Korps Politie Suriname. Hij werd die 13 december omstreeks kwart voor vijf, door een personenauto aan de Anton Dragtenweg aangereden. De bestuurder van die auto had teveel gedronken en reed na de aanrijding door.

Het ontzielde lichaam van Oswick,Trotman is voor obductie in beslag genomen. Hij is de 73ste verkeersdode dit jaar.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Triest,dat deze jongeman door een dronken bestuurder van het leven wordt beroofd. Hopelijk zal de rechtbank hier goed werk van maken en met ernstige genoegdoening komen.
  R.I.P Trotman.


  Maak melding
 2. In een land waar wetteloosheid heerst zal men zich niet aan de regels willen houden. Gevolg is dan ook dat men met een flinke hoeveelheid alcohol op achter het stuur plaatsneemt. Want welke Surinamer heeft respect voor de eigen wetgeving ? Men doet alles wat bij wet verboden is omdat er geen gezag is.


  Maak melding
 3. @tunggak

  Fietspaden is een heel goed idee ,maar dan moeten ze wel daarvoor worden gebruikt. Mooi voorbeeld is het fietspad dat ze hebben aangebracht in de stad. Heel netjes maar overdag staan er allemaal auto”s op het fietspad waardoor je er niks aan heb.

  Ik hoop dat de regering of iemand mee leest want een goed idee is om poltie(evt meet leerling) daar een paar weken neer te laten zetten en boete”s uit delen. Ditr is een win win situatie.
  Geld voor Paramaribo, beter voor de veiligheid, agenten in spe leren wat en mensen worden op een gegeven moment bewust van het feit dat het een fietspad!!


  Maak melding
 4. @ Snel

  Niet alle criminelen in Su is een NDP “er, niet iedereen onder één kam scheren a.u.b. !
  Damsco ook bekend als ( C.A. Schipper ) heeft gelijk.

  @ tunggak

  En jij denk, dat trottoirbanden voldoende zal zijn om de fietsers en voetgangers te beschermen ???
  Deze trottoirbanden moeten dan minsten 80 / 100 cm hoog zijn, en van puur gegoten beton zijn !
  Auto mobilisten die dergelijke ernstige ongelukken veroorzaken, moeten nooit meer in de gelegen krijgen om een auto te besturen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 5. @Damsco
  Je baasje wil snelwegen,flyovers,4banenweg aanleggen een spoorbaan en de weg naar Brazilie.Bouta de gek leeft in een fantasie wereld ,hij moet terugkeren naar de realiteit en zijn fantasie dromen vaarwel zeggen.Hij kan liever beginnen met fiestpaden aanleggen en een voetgangerspad.


  Maak melding
 6. @J.Zwartmans
  Niemand zegt dat de verkeersongelukken veroorzaakt worden door specifiek de ndpers!
  Ze leven samen met hun baasje in een droomwereld.Baasje bouta en volgelingen moeten zich zorgen maken hoe het gesteld is met de verkeers situatie heden en minder dromen over trein en blah blah.


  Maak melding
 7. Natuurlijk is alles weer de schuld van DDB… al was de dader een NDP’er. FEIT is dat er weer een dode is gevallen in het verkeer door een beschonken bestuurder. De samenleving en de profiteurs bij de overheid, de regering en DNA kunnen beter goed nadenken hoe deze gevallen te voorkomen. Straks vallen er ook doden bij de Bosjebrug en dan zullen veel meer tranen vallen bij de nabestaanden…

  Niks doen en een no spang mentaliteit hebben gaat je echt niet helpen als je dood ligt te bloeden op straat…


  Maak melding
 8. Het lijkt mij raadzaam om vangrails te plaatsen om voetgangers en fietsers te beschermen. Hierdoor zijn juist de camera’s nodig. Zulke zuipschuiten kun je zodra zij in beeld komen, direct de politie op afsturen om ze van de weg te halen. 31 jaar en op een wrede manier uit het leven gerukt. Te triest voor woorden.
  Jongeman R.I.P. Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 9. Als je niet op zee wordt overvallen door piraten dan wordt je op straat aangereden door een dronkaard. Je bent nergens veilig. Niet op land, niet ter zee en ook niet in de lucht.


  Maak melding
 10. MAAARRrrrrrrrrrrr, waar het is het geld gebleven… Fly- overs, vierbaansweg, treinverbindingen etc. Is het niet anders dan een kut met peren verhaal….hahaha..Gabiboellaah, waar ben je?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES