woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoWeer automobilist in Suriname doorgereden na dood rijden fietser

Weer automobilist in Suriname doorgereden na dood rijden fietser

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 dec – Opnieuw heeft een automobilist in Suriname een medeweggebruiker aan zijn lot overgelaten na een aanrijding. Dit keer gebeurde dat vannacht rond 04.30u aan de Anton Dragtenweg. Een daar aangetroffen fietser moet ter hoogte van de Advocaatstraat door een auto zijn aangereden en een aantal meters zijn meegesleurd. Het lichaam was vreselijk verminkt en op meters afstand van het lijk lagen ook resten van het lichaam aldus verslaggever Gail Eijk.

“Hij moet vermoedelijk enorm hard hebben gereden. Het lichaam is vreselijk verminkt, naar wij vernemen is het gezicht bijna onherkenbaar. Op meters afstand van het lijk lagen ook resten van het lichaam” aldus Eijk op Facebook.

Volgens haar vertoonde de fiets geen schade hetgeen doet vermoeden dat het slachtoffer misschien met zijn fiets aan de hand liep. Nadere informatie vanavond bij het journaal en De Straat via de STVS.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Verschrikkelijk! R.I.P.

  Het is dus onveilig om in Suriname alleen en/of snachts te fietsen.
  Ik zou verder niet weten wat men er nu anders aan kan doen.


  Maak melding
 2. De veroorzaker van de aanrijding komt (hoogswaarschijnlijk) wederom uit de nachtclub Daimond.
  Het word tijd dat de poiitie blaastesten gaat uitvoeren voor gasten die deze club verlaten.


  Maak melding
 3. Uit eigen ervaring heb de vorige week kunnen vaststellen dat het verkeer in Suriname een ongeregeld zooitje is. Teveel autos op het beperkte wegennet. Niemand die voorrang wilt verlenen , ook al hebben ze er geen recht op. Zeer intimiderend rijgedrag. De claxon van de auto wordt heel gauw in de strijd gegooid als het voor sommigen niet te snel gaat.Er is nauwelijks plek voor fietsers om veilig te kunnen fietsen. Ik loop liever in Suriname dan er te fietsen. Levensgevaarlijk. Zo kan het echt niet verder. De overheid zal drastisch moeten ingrijpen om verkeersrampen te voorkomen.


  Maak melding
 4. Ray…….15 onschuldige landgenoten verdienden ook geen gruwelijke, wrede dood op 8 Dec. Maar de dader wordt in dat land 2x beloond met het presidentschap met amnestie. Hoe ziek kan je als volk zijn.


  Maak melding
 5. Het wegennet in Suriname is helaas ongeschikt voor fietsers. Hoewel het ontzettend fijn en helemaal van deze tijd zou zijn om een netwerk van veilige fietspaden aan te leggen, gezien de wereldwijde doelstellingen betreffende het klimaat en de opwarming van de aarde. Dat zou een reden kunnen zijn om de auto te laten staan, het verbaasd me steeds weer om te zien dat we voor elke boodschap buiten de deur, in de auto stappen. Dat terwijl de afstanden binnen Paramaribo, makkelijk fietsend te overbruggen zijn. Ik kan nu nog veel meer voordelen gaan opsommen, die deze veranderingen zullen opleveren. Maar zolang de regering, geen idee heeft hoe de infrastructuur te veranderen of aan te passen aan de hoog nodige levensreddende eisen. Is mijn relaas van weinig nut…!


  Maak melding
 6. Jammer …een mensenleven is tegenwoordig niets meer waard in suriname ….wij houden geen rekening meer met niemand ..iedereen doet maar wat ze hebben wil ..de politie is niet meer bij machte om overal te zijn….alles wat fout gaat in dit land is de schuld van deze ndp regering met hun Neks no fout beleid..en een moordenaar als president.


  Maak melding
 7. Wat zijn we toch lief voor deze moordenaar, ophangen kan niets anders verzinnen, raar toch kan nog geen mug doodslaan, maar dit is zo erg en nog door rijden ook, het lichaam daar was niet veel meer van over. Het zal je familie zijn, toch.


  Maak melding
 8. Auto is verjaard
  Auto is niet gekeurd
  Auto heeft geen goede remmen, je moet pompen om te remmen
  Auto heeft slechte ver;ichting
  Bestuurder is dronken
  Bestuurder dacht te racen als een formule I
  Bestuurder dacht een bakroe gezien te hebben
  Bestuurder dacht Sranang mi dé dus ala san mag

  Boi waar gaan wij naartoe


  Maak melding
 9. het is de schuld van de NDP en van BOUTERSE zolang een moordenaar president is
  als hij geen president meer is zullen zulke Dingens niet meer gebeuren
  Bouterse heeft opdracht gegeven om zulke Dingens te doen


  Maak melding
 10. Lopen is ook een hachelijke onderneming
  Veel kapotte tegels en stoepranden en nog erger putdeksel die niet meer aanwezig zijn
  Auto’s worden overal geparkeerd ook op de trottoirs of wat daar voor doorgaat.
  Paramaribo doe er wat aan.


  Maak melding
 11. Zolang de wetgeving in Suriname aubollig blijft en rechters niet doorhebben dat deze moordenaars in het verkeer eens en voor een langere tijd achter de tralies dienen te verdwijnen, zal dit niet ophouden. Of moeten zij persoonlijk of een familielid betrokken raken bij zo een aanrijding met alle gevolgen van dien?
  Waar alcohol in het spel is dient dit soort gedrag als moord worden aangemerkt. Maar zolang de helft van Suriname aan de daroe verslaafd is( van president/ vice-pres; officieren van Justitie en rechters) en de staat miljoenen binnenkrijgt aan alcohol accijnzen, zal dit doorgaan TOTDAT EEN HOOGGEPLAATSTE OF ZIJN/HAAR FAMILIE OOK SLACHTOFFER WORDT VAN DIT SOORT CRIMINELEN. Dan benn we benieuwd.


  Maak melding
 12. As wil jei iemant ongestraf fermoorde, dang jij fermink sein gesig, rei hem aan met auto, gooi hem op straat dang je drink feel alkahol en laater je gaat naar poliesiebuuroo en seg je heb hont aangereede in nagt.


  Maak melding
 13. Ik las dat mn vriend Pim de LaParra is aangereden door een auto?! Wanneer was dat , en hoe is het met zn herstel? Ik heb een brief en andere dingen klaar liggen die ik op wil sturen naar hem, maar weet zn adres niet. Wie helpt ons……..Gaarne uw reactie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES