zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameArrestant in Suriname wilde ontsnappen door te gaan liggen in voedselcontainer

Arrestant in Suriname wilde ontsnappen door te gaan liggen in voedselcontainer

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 dec – Een arrestant op het politiebureau te Geyersvlijt, heeft dinsdag op slinkse wijze getracht om het cellenhuis te ontvluchten. De man ging in foetushouding in een langwerpige container, waarin arrestanten voeding wordt aangeleverd, liggen. Hij hoopte zo naar de bestelwagen van de chauffeur te worden gesmokkeld en te ontsnappen meldt het Korps Politie Suriname.

Toen de container op bepaald moment door twee arrestanten naar de bestelwagen gedragen, besloot de chauffeur mee te helpen. Daarbij viel het de chauffeur op dat de container te zwaar aanvoelde. Hij opende het deksel om de inhoud te controleren en zag de arrestant liggen.

Hij sloeg alarm waarna de arrestant, die al langer dan een jaar in voorarrest zit voor diefstallen doormiddel van geweldpleging, weer in de cel is geplaatst door de politie. Er is  een mini zaktelefoon in het bezit van de arrestant aangetroffen en in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

10 REACTIES
 1. Gelukkig was de chauffeur heel alert. Het is trouwens ook niet de taak van de gedetineerden om dit soort klusjes te doen. De beveiligers horen dit te doen. Dit geeft duidelijk aan wat een slappe was hier werkzaam is. De verantwoordelijkheid van de bewakers is dus ver zoek. Men moet beter na denken dat het risico erg groot is dan ze altijd zullen trachten te ontsnappen. De gevangenen hebben alle tijd om ontsnappingspogingen te bedenken. De gevangenbewaarders zijn in dienst en worden betaald hun werk goed te doen. Er mag zeker camerabewaking hier komen. De gevangenen zitten niet voor hun zweet voeten in de cel. Alertheid is geboden. Trouwens wat ik mij af vraag is of de gevangenbewaarders een degelijke opleiding hebben genoten om dit werk te doen. Dankzij deze chauffeur is een ontsnappingspoging mislukt.


  Maak melding
 2. De man was in het bezit van een klein mobieltje, wat en hoe is hij hieraan gekomen dan ?
  De man is niet goed gefouilleerd, ( visitatie ) laat te wensen over !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES