Eco Resort in Suriname heeft nieuwe naam en logo

7
Eco Resort in Suriname heeft nieuwe naam en logo

PARAMARIBO, 6 dec – Het bekende Eco Resort in Suriname heeft sinds kort een nieuwe naam en logo. Het hotel, dat onderdeel is van de Torarica Group, heet vanaf nu ‘Eco Torarica’. De nieuwe naam en het nieuwe logo zijn woensdag gepresenteerd tijdens een persconferentie bij de vestiging aan de Cornelis Jongbawstraat.

Het hotel dat in december 1997 is opgericht, wil met deze naamsverandering vooral duidelijk maken dat Eco Resort deel uitmaakt van Torarica Group. Doordat de ‘familienaam’ Torarica ontbrak in de merknaam, gingen veel mensen ervan uit dat het om twee aparte vestigingen gaat aldus de Surinaamse krant De Ware Tijd.

Bekijk de presentatie van de nieuwe naam en logo gisteren in Paramaribo:


7 REACTIES

  1. Even kijken een Hilton of een andere luxe hotel in de VS kost gauw $200 per nacht. Een Best Western hotel kost $100. Per nacht.Hoevee zou een toerist vriendelijke Surinaamse hotel per nacht kosten?l


    Maak melding

  2. Mooi is ook dat meevoudig gehandicapte kinderen van een tehuis in de buurt ( de naam schiet mij even niet te binnen) af en toe in de prieeltjes in de tuin verblijven.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.