Auto in trens na ontwijken bromfietser zonder licht

12
Auto in trens na ontwijken bromfietser zonder licht
Foto: Marvin Rsing/Facebook

PARAMARIBO, 6 dec – Vannacht in Suriname. Deze auto belandde in een trens langs de Mijnzorgweg bij Shell Vredenburg. De automobilist moest uitwijken voor een bromfietser. Die reedt in het donker zonder licht op zijn bromfiets. Door de uitwijkactie raakte de auto van de weg en kwam in de trens langs de weg terecht.

Voor zover bekend raakte niemand -wonder boven wonder- gewond. In een Facebook groep, waar deze foto werd geplaatst, sporen mensen elkaar aan om extra voorzichtig te zijn in deze laatste maand van het jaar. Volgens velen is het ‘mofo jari’ en neemt de kans op ongelukken daarom toe.

Vanmorgen vroeg was er nog een aanrijding tussen twee bromfietsers met 1 dode als gevolg.


12 REACTIES

 1. Niks ‘mofo jari’ , hardere aanpak is vereist politie controle op alle bromfietsen-motorfietsen-vrachtwagens met oplegger en personen auto,s, bij controle met veel mankementen gelijk sloopwaardig verklaren…..met zulke gevallen persoon aansprakelijk stellen voor aale schade, willens en wetens neemt men risico, anderen in gevaar te brengen, laatstaand hem zelf….


  Maak melding

 2. Die bromfietser had ook kunnen worden doodgereden. In dat geval was de automobilist met veel meer ellende opgezadeld geweest. Ook al heb je er geen schuld aan lijkt het mij niet echt fijn iemand dood te rijden.
  Lui die bij duisternis geen verlichting voeren (veelal fietsers) moeten stevig worden aangepakt.


  Maak melding

 3. Dat er nog niet meer fietsers/bromfietsers doodgereden valt me nog mee, want ik overderijf niet dat zeker rond de helft zonder verlichting rijd, word er dan wat dat betreft helemaal niet meer nagedacht ook door de ouders niet die hun kindere zonder deugdelijk verlichting de weg op laten gaan en al heb je als automobist, die vaak ook niet vrijuit gaan, geen schuld bij een aanrijding , het lijkt me echt niet leuk als er eentje op je motorkap beland hlemaal als ze daardoor in het ziekenhuis of erger nog het mortuarium


  Maak melding

 4. Waarschijnlijk is de bromfietser geschrokken doorgereden, die lafaard, wie weet is hij ook betrokken bij het later ongeval tussen twee bromfietsers. Is hij de dode, dan heeft zijn noodlot niet kunnen ontkomen. Veel van deze bromfietsers zijn roekeloze ndper’s.


  Maak melding

 5. Van die vele kale kippen in Suriname kan je niet plukken.
  En die onbetrouwbare verzekeringsagenten zullen je waarschijnlijk ook niet
  compenseren; schadeloos stellen.
  De chauffeur heeft een leven gered maar zit nu zelf in de problemen, denk ik.


  Maak melding

 6. Laat mij niks zeggen over bromfietser,en criminaliteit.Ik was in Su
  3maanden,maar wat ik meegemaakt heb in deze 3 maanden.Politie agenten
  na vrijetijd(diensttijd)gaan ze alcohol nuttigen,en dan spelen ze agent van de KPS.
  als je dit wilt zien ga naar Mukeshbar aan de Pandit Paltaan Tewarieweg.Er komt
  een zekere daar genaamd Hira.Deze man moet met wortel,en tak uit als politie
  agent.Ik hoop dat mensen dit gelezen hebben.KPS doe wat.


  Maak melding

 7. Hier in Nederland rijden hele volksstammen zonder licht op hun fiets in het donker. Gek wordt je er van. En dan vinden ze het raar dat je ze niet ziet.


  Maak melding

 8. Het is duidelijk. We moeten in onze wegen investeren. Fietspaden zijn dringend nodig. Maar met een regering die bus en boot vervoerders niet kunnen betalen wat kan je verwachten.


  Maak melding

 9. De aangegeven buurt heeft aan beide kanten rijwielpaden,er is straatverlichtichting en als de auto zijn lichten aan had en rustig ging rijden is het onmogelijk dat een bromfiets zonder verlichting de veroorzaker is dat de auto in de trens is belandt,DENK A TORI.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.