Muay Thai talent Brown Pinas maakt indruk in Jakarta

2
Muay Thai talent Brown Pinas maakt indruk in Jakarta
Foto (c) One Championship fighting video still

AMSTERDAM, 20 nov – Afgelopen weekend werd in Jakarta, Indonesië het event ‘ONE: Warrior’s Dream’ georganiseerd. Een van de deelnemers was de Surinaams-Nederlandse vechter Brown Pinas. In het bomvolle Stadium Istora van Jakarta behaalde dit Muay Thai talent een indrukwekkende overwinning.

Pinas kwam uit tegen de Fransman Yohann Fairtex Drai. Hij slaagde erin om in de tweede ronde te winnen met een technische knock-out. Volgens mmadna.nl maakte Brown Pinas indruk op de vechtsportwereld met een zeer technische en snoei harde elleboog.

Bekijk de partij hier:

https://www.youtube.com/watch?v=GANB2cTGRRk

2 REACTIES

  1. The knock-out was wel indrukwekkend. De tegenstander kwam eerst met twee left-kicks, daarna gevolgd door twee right hooks waarbij hij zo enthousiast raakte dat hij zijn verdediging niet in de gaten hield. Voor Pinas was het een kwestie van step aside, om zijn as draaien,direct gevolgd door een korte directe elleboog van jewelste. Dat komt hard aan omdat je het niet ziet aankomen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.