Circus Suarez Brothers weer op bezoek in Suriname

3
Circus Suarez Brothers weer op bezoek in Suriname

PARAMARIBO, 20 nov – Het Circus gezelschap ‘SUAREZ’ afkomstig uit Mexico doet van 23 november tot 7 december Suriname weer aan voor het verzorgen van opvoeringen. Deze vinden plaats op een speciaal hiervoor opgezet terrein aan de Anton Dragtenweg tegenover Residence Inn. Het bezoek aan Suriname is onderdeel van de tour die het circus momenteel door het Caraibische gebied maakt.

Grenada, Trinidad, Barbados en Guyana zijn al aangedaan. Hondjes op skateboards, clowns, fietsende acrobaten, goochelaars, the strongest man en een vliegend ruimteschip welke rondvliegt in de circustent, zijn enkele van de vele wervelende acts van Circus Suarez Brothers.

Het circus heeft Suriname reeds twee keer eerder bezocht.

3 REACTIES

  1. Gajadien, Jogi, Belfort, Misiekaba, Bouterse, Santhoki, Hok, Somohardjo, Berenstein, Valies, Dodson, Ferrier, Loyd Read en nog een paar mogen zo meedoen, lokale inbreng zeg maar….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.