zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameConcacaf U20: Verenigde Staten maatje te groot voor Suriname

Concacaf U20: Verenigde Staten maatje te groot voor Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

FLORIDA, 10 nov – De Verenigde Staten zijn vrijdagavond een maatje te groot gebleken voor Suriname. Tijdens de voorrondes van het Concacaf U20 kampioenschap won het gastland met 7-0 van Suriname. Suriname kwam anders dan in de vorige wedstrijden, niet aan scoren toe. Ondanks dat Suriname het goed heeft gedaan is het team nu uitgeschakeld voor de kwalificatie reeks.

Het CONCACAF Under-20 Championship is een tweejaarlijks toernooi dat een kampioen en de qualifiers van de Confederation bepaalt voor de FIFA U-20 World Cup. Teams uit Midden-Amerika en het Caribisch gebied komen in aanmerking voor het CONCACAF Under-20 Championship via regionale toernooien, terwijl Canada, Mexico en de VS automatische deelnemers uit de Noordzone zijn.

De aanvoerder van Suriname gaf aan het eind van de wedstrijd aan dat Suriname veel geleerd heeft tijdens het toernooi. “Er valt nog veel te leren, we gaan trainen en zeker terugkomen. De toekomst ziet er goed uit voor ons en we komen zeker terug” aldus captain Alvaro Verwey.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Slecht slapen, feesten en Meer Kloppen en achter vrouwen rennen voor een wedstrijd en zie daar t resultaat 😛

  Next time boys, one day we will get there


  Maak melding
 2. Ja blijf maar trainen. Tot daar zijn jullie goed. Het geld kon echter effectiever besteedt worden. Misschien op winti wai of ramgoelam waar het zelfs in de droge tijd alles onder water loopt.


  Maak melding
 3. So fokop. Mi no luku wedstrijd disi. Koloku mi no bet tapu disi, mi bo lasi furu, dan vrouw kosi mi. Mi sari gi deng boi wel, deng ben plei bun.


  Maak melding
 4. USA was niets op voetbalgebied. In de USA zijn er echter veel etniciteiten die van voetballen houden en het kunnen. Bovendien is het land in staat om heel veel geld in sport te stoppen en het op een zeer hoog niveau te brengen. Een voetbalspeler als Pele en vele andere goede spelers hebben er jarenlang aan meegeholpen het voetbalspel in USA op dit hoog niveau te brengen.

  Suriname is blijven steken door allerlei oorzaken, ondanks veel talent. Als er in die oorzaken geen verandering komt zal het helaas zo blijven of nog erger worden.

  Met de 7 -0 uitslag van het nationale voetbalelftal U-20 van de USA op Suriname moet het voor het Surinaams (jeugd)voetbal/Surinamers wel duidelijk zijn dat er geen hoop is voor het nationaal voetbalelftal van Suriname voor de toekomst.

  een ervaring rijker en een llussie armer, wat overblijft is de hoop.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 5. Suriname u20 heeft een goede keeper ondanks 7 tegendoelpunten een
  puike wedstrijd gekeept . Misschien kan Gorre een stage in Nederland regelen
  bij een club.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES