Man die tegen gebouw aanreed en dood werd aangetroffen had remvloeistof ingenomen

13
Man die tegen gebouw aanreed en dood werd aangetrofen had remvloeistof ingenomen

PARAMARIBO, 9 nov – De man die donderdag met zijn auto tegen een gebouw aanreed had eerder op de dag remvloeistof bij een pompstation gepikt en het middel ingenomen. Het gaat om een 54-jarige man die bij aankomst van de politie levenloos in het voertuig werd aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat hij eerder op die dag een shell shop aan de Gemenelandsweg heeft aangedaan, waar hij brake fluid (remolie) bestelde. Zonder hiervoor te betalen liep hij naar zijn auto waar hij het middel innam. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Hij reed daarna in volle vaart weg. Aan de Kasabaholoweg reed hij tegen een pand op. Het motief tot zijn daad is niet bekend. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het Ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.


13 REACTIES

 1. Er gebeuren hele rare en gekke dingen in Suriname. Hoe zou het komen. Kennelijk zag deze man het niet meer zitten en pleegde zelfmoord. hij had duidelijk geen geld want hij heeft de remolie ook niet betaald. De zelfmoord op zich is misschien minder interessant dan het antwoord op de vraag: Waarom pleegde deze man zelfmoord? Dit om dit soort zelfmoordpogingen in de toekomst te voorkomen.


  Maak melding

 2. Ai boi…sari toei… ik neem aan dat hij geen verkeersslachtoffer is.

  Waarom thuis geen grammaxoon?!! Te duur???!!! Stel je voor dat hij op de publieke weg nog n dode had gemaakt?!

  Is t tijd voor euthenasie is su???


  Maak melding

 3. Sari tori.

  En de Pres slaapt als n 10-uur klokje.

  Beter gaat hij voor zn volgende operatie naar zn mattie Maduro in Venezuela.

  ..yes i said it!


  Maak melding

 4. Sang pesa nanga deng suma disi. So meni fokop ini deng libi taki deng no mang moro. Sani disi no bun. Wiensi habi moni probleem of relatie probleem, no kan kiri srefi so. No kan klari libi so, a no bun. Tumsi furu fokop


  Maak melding

 5. Sommige mensen draaien door in deze uitzichtloze situatie in dit land. Er is hier geen enkele instantie voor slachtoffer hulp. Het is een ieder voor zich en God voor ons allen.
  R.I.P.
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding

 6. Surinamers verliezen hoop ….situatie in het land maakt ook dat men het opgeven … jammer dat deze dingen gebeuren ….maar het zijn ook de jaknikkers in d.n.a…samen met de voorzitter…v.p. adhin..misikaba..abdoel bouva.. doekhie ..enz… zijn allemaal de schuldigen…en ook steve meye en hoefdraad..waar blijven die investeerders die stonden te trappelen om in suriname te investeren….zo heb je ook die knopedraaiers als slooten.benschop..limbo..enz.. het land gaat nooit vooruit met deze gasten..


  Maak melding

 7. Waarom de man tot zijn daad kwam is helemaal (nog) niet bekend. En toch menen sommigen de oorzaak te kunnen vaststellen. Belachelijk!
  Triest voor de nabestaanden.


  Maak melding

 8. Boeboe bit sjorie. Er was een instantie die geestelijke hulp verleende, maar die kreeg geen subsidie meer. En get a life etc. niemand pleegt zelfmoord voor de lol en ik neem aan dat die man het onderscheid kan maken tussen een flesje of blik remolie en een fles coca cola. Wel triest dat je met deze daad de rest van de familie en nabestaanden met deze ellende opzadelt. Familie, wat de reden ook voor de daad van deze man mag zijn: gecondoleerd en sterkte.


  Maak melding

 9. Om tot zulke daad over te gaan zag deze man het leven niet zitten, iemand die echt overspannen is
  zit in een donkere gat !!!! En hij / zij ziet het niet meer zitten, want een ( normale mens ) gaat dit niet doen, op dat moment was alles te veel voor hem. Hij is dood maar gelukkig, heeft hij geen
  slachtoffer gemaakt. Of hij dacht ik wil niet nog 5 jaren onder deze regering leven, dat is ook
  misschien een motivatie van hem. Kortom ik vind het heel jammer dat iemand zo aan zijn einde moet komen, we zien maar weer wat wanhoop teweeg kan brengen aan een mensen leven !
  Broeder ik ken je niet maar dat neemt niet weg dat ik je, een goede reis wens en rust in vrede.
  En voor je nabestaanden wens ik, heel veel sterkte met jou heengaan.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 10. De gedachten en gevoelens hebben ook elke dag een bad of wel een ontlading nodig.
  Vergelijk dit geval als het ophouden van urine en ontlasting.Niemand kan dat maar toch overladen veel
  mensen hun gedachten en gevoelens met troep. Relax.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.