U-20 voetbalselectie Suriname wint met 2-0 van Trinidad and Tobago

8
U-20 voetbalselectie Suriname wint met 2-0 van Trinidad & Tobago
De U-20 voetbalselectie van Suriname.

FLORIDA, 8 nov – Alweer een klinkende overwinning voor Suriname tijdens de voorrondes van de U-20 Concacaf Kampioenschappen in Florida. Met dominant voetbal heeft Suriname woensdag met 2-0 gewonnen van Trinidad & Tobago. Het is de derde gewonnen wedstrijd in een reeks van vijf en met nog 1 wedstrijd te gaan, tegen de VS, maakt Suriname (in theorie) kans om poulewinnaar te worden!

Suriname laat goed voetbal zien op deze Concacaf voorronde. Eerder wonnen de U20 mannen met 13-2 van de US Virgin Islands. Daarna werd het 2-1 tegen Saint Vincent. Eergisteren verloor Suriname met 1-2 van Puerto Rico door een tegendoelpunt in de allerlaatste minuut. En woensdag werd dus met 2-0 van Trinidad & Tobago gewonnen.

Vrijdag speelt Suriname haar laatste wedstrijd tegen de VS, die nummer 1 staat in de groep. Bij winst kan Suriname de leiding overnemen maar dan zou ons land de wedstrijd met een hoog doelsaldo moeten winnen.

Bekijk de samenvatting van Suriname – Trinidad & Tobago hier:

8 REACTIES

 1. Goed resultaat! Zo jammer van verloren pot laatst maar dit geeft hoop. In de tijd van Entingh, Rigters, Garden waren we veel beter dan trinidad. Hopelijk zijn wij nu weer goed op weg.


  Maak melding

 2. @ Vliegende Hollander 8-0 is ook voldoende. Zie overal die 14-0 fout.

  Props aan die mannen. Door begeleiden en financieel ondersteunen. De regering zou makkellijk srd 10 miljoen per jaar kunnen vrijmaken voor deze beloften. Het zal su t veelvoudige opleveren als we t wk halen.


  Maak melding

 3. Goed zo en nu kijken voor aanvoer van uit Nederland er zijn genoeg spelers die daar niet in oranje elftallen uitkomen en van hoge waarde kunnen zijn om de Surinaanse voetbal op een nog hogere niveau te brenge.suriname is goed bezig


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.