dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameDure ledverlichting in stadion Suriname laat het afweten tijdens wedstrijd

Dure ledverlichting in stadion Suriname laat het afweten tijdens wedstrijd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/ROTTERDAM, 5 nov – Gistermiddag viel het licht uit in het Feyenoord stadion te Rotterdam, waardoor de wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo gestaakt moest worden. Toeval of niet, ook in Suriname waren er zondagavond problemen met het stadionlicht tijdens de wedstrijd tussen WBC en Notch. ‘Een investering van US$ 750.000 voor de nieuwe stadionverlichting van 1200 lux en dan nog geen verlichting’, was het verwijt dat door beide ploegen is gemaakt.

In Rotterdam werd de wedstrijd na 1 minuut al onderbroken. De wedstrijd in het André Kamperveenstadion werd na 26 minuten spelen afgefloten bij een 1-0 stand voor WBC. De ledlampen werden nog geen twee maanden geleden in gebruik genomen. Volgens Starnieuws waren de beide ploegen alles behalve blij met deze slechte service van de eigenaar van het stadion in Paramaribo.

Daar komt nog bij dat de teams betalen voor de dure verlichting. Zo heeft WBC heeft
keurig haar betalingsverplichting voldaan en SRD 1250 betaald voor volledige verlichting. ‘Wie zal voor de onkosten van de club opdraaien?’ vroeg de leiding van Notch zich af. De SVB heeft nog niet gereageerd op het voorval.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. NDP o Let a faya baka. Die kakkerlakken staan in de rij om alle successen te claimen, behalve als het aankomt op dit soort rotzooi aankoop van chinees of indiaas makelij. We gaan voor nog 5


  Maak melding
 2. Nog meer Chinese rommel binnen halen!! Vooral namaak artikelen!! Zolen van schoenen raken binnen de korste keren los !! Tegels die in maten verschillen !! Spijkers en schroeven die binnende kortste keren beginnen te roesten !! En gan maar zo door;en niet te vergeten de blikjes waren met bedenkelijke inhoud en chemische middelen voor de houdbaarheid !!!


  Maak melding
 3. er is heel duidelijk verschil tussen drinken uit china en Europa hoewel het ongeveer het zelfde kost uit een blik..
  de Surinaamse fat jon smaakt heel anders dan die plastiek fat jon uit china en ga zomaar door..

  we worden over spoelt door allerlei slechte dingen door de chinezen die onze gezondheid ernstig schaad..
  , niemand zegt er niks van vooral niet de leiding van het land.. die eten vooral uit blik uit Amerika of uit Europa het poep volk kan letterlijk dood vallen..
  einde rit, blijft de leiding over ..


  Maak melding
 4. Als de Kuip van Feyenoord met uitvallen van het licht tijdens de wedstrijd Feyenoord – VVV-Venloo het wereldnieuws op sportgebied kan haalt, moet Suriname dat in het Andre Kamperveenstadion met hun dure Ledverlichting ook kunnen laten merken.

  In Rotterdam zal dat wel heel snel zijn opgelost, maar die van Su is, ” Let A Faya Baka?”

  Zolang ddb en gang aan de touwtjes trekken, de paarse kakkerlakken zijn, overlopers en coalitiegenoten is het verdwaald in de rondte lopen in heel diepe duisternis.

  De Surinamers merken het dagelijks in het/hun leven wat betreft dure levensonderhoud.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding
 5. De onafhankelijkheid is funest geweest voor dit land !!!
  Het vertrouwen op eigen kunnen laat te wensen over.
  Waarom gebruikt men geen olielampjes waardoor die wedstrijd door kan gaan. Immers beide ploegen hebben dezelfde outfit !!!
  Maak niet uit in welke doel je scoort toch of niet ????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES