Politie Suriname zoekt verdachte (55) die Guyanees (21) dood stak

4
Dodelijke steekpartij Hogestraat in Suriname
De dodelijke steekpartij aan de Hogestraat in Suriname.

PARAMARIBO, 7 sep – De politie in Suriname heeft een opsporingsbevel uitgevaardigd voor de aanhouding van de 55-jarige John Hendricus Blikslager alias ‘No Mercy’. Hij wordt gezocht in verband met het doodsteken van de 21-jarige Guyanees Joël James vorige maand.

Op maandagavond 20 augustus moet James door Blikslager om het leven zijn gebracht nabij de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Hogestraat meldt het Korps Politie Suriname. Dit gebeurde na een woordenwisseling tussen hem en de verdachte. De 21-jarige James vertoefde pas twee en een halve maand in Suriname.

Informatie met betrekking tot deze verdachte mag worden doorgespeeld aan de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers: 403645, 402736,403252 of aan de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115. Justitie heeft onderstaande foto van de man verspreid:

4 REACTIES

  1. Mi Gado, mie e-frede-te-mie-e-see-a-fesie foe a moordenaar !! A kil-geersie-wang apostel !!Toch geen lid van de gemeente van Steve Anus ??
    Getrouw pe joe de !!!
    Geheime dienst van Bouta die alles weten wat in je huis gebeurd,tot in je slaapkamer, pe-oeng-de !!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.