Concacaf Nations League: Dominica tegen Suriname 0-0

4
Concacaf Nations League: Dominica tegen Suriname 0-0

PARAMARIBO/GUADELOPE, 7 sep – In het Stade René Serge Nabajoth stadion in Les Abymes, Guadeloupe heeft de nationale voetbalselectie van Suriname NATIO dondermiddag/avond haar eerste Concacaf Nations League wedstrijd gespeeld. Op Guadeloupe was Dominica de tegenstander en de eindstand werd 0-0.

Dinsdagmiddag werd de eerste training achter gesloten deuren gehouden en toen bleek dat het trainingsveld slecht was. “Maar dat neemt ons vertrouwen niet weg dat we voor de overwinning gaan spelen. Ik heb vertrouwen op mijn spelersgroep”, zei bondscoach Dean Gorre eerder op een persconferentie hierover.

Ook vandaag was het veld ‘hobbelig’. Dominica speelde fysiek heel sterk, maar Suriname had een voordeel qua balbezit en kansen. De ruststand was 0-0 waarna Dominica in de 60ste minuut een rode kaart kreeg. Ondanks dit alles lukte het Suriname niet te scoren en werd de eindstand ook 0-0.

Suriname komt op 13 oktober in het André Kamperveen Stadion weer uit en dan tegen de British Virgin Islands.


4 REACTIES

 1. Weer een opwindende wedstrijd, maar niet verloren. Gewonnen ook niet trouwens. Ik hoop dat Gorré het vertrouwen houdt OP zijn spelers, zoals de sterreporter het neerschreef in dit verslag om van te watertanden.


  Maak melding

 2. @ FBI,

  Je hebt over jezelf geschreven dat je heel goed bent in Nederlands vanwege het feit dat je jaren bij het grootste dagblad (krant) hebt gewerkt.
  Nu heb ik vandaag in een column gelezen, geplaatst op dwt online, gelezen dat een leerling voor de derde keer een klas gaat doubleren. Is dit wel goed Nederlands?
  Een klas een keer overdoen is doubleren dus voor de tweede keer die klas overdoen.
  Een klas voor de derde keer doubleren vertaal ik echter als die klas voor de zesde keer overdoen.
  Immers 3(staat voor de derde keer) x 2 (staat voor doubleren) = 6.
  Is het niet beter om gewoon te zeggen/schrijven dat een leerling een klas voor de derde keer opnieuw doet of gaat doen?


  Maak melding

 3. @ Jiyani,

  Helemaal eens met je uiteenzetting. Ik zat zelf te denken aan tripleren, maar daar zijn vijf verschillende verklaringen voor. Dus liever niet. Je laatste zin is het veiligst en het best te begrijpen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.