woensdag, juni 12, 2024
HomeFotoResultaten toets Gewoon Lager Onderwijs Suriname vrijgegeven

Resultaten toets Gewoon Lager Onderwijs Suriname vrijgegeven

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 aug – Geslaagden van de Kangoeroeschool in Suriname vieren een succesvolle afsluiting van het schooljaar. De Kangoeroeschool kent dit jaar een slagingspercentage van 88,2% procent, veel hoger dan de landelijke score van 53,66%.

Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft de resultaten van de landelijke toets voor zesdeklassers van het Gewoon Lager Onderwijs (GLO) woensdag vrijgegeven. Van de 10.805 zijn 5.690 (52,66%) geslaagd voor het Mulo. Dat is beduidend lager dan de .6427 oftewel 56,63% van de 11.031 kandidaten het vorig schooljaar.

Schoolhoofd Belliot van OS Balona samen met de drie best geslaagden van die school: Majugra Bellamy (links), Jamin Renfurm en Faith Muntslag (rechts). Op de OS Balona slaagden 17 leerlingen voor het Mulo, 5 voor het LBO, twee kregen schooladvies en 4 moeten de zesde klas overdoen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Met al de djoegoe djoegoe toch een niet al te slecht resultaat. Hopelijk zijn de toekomstige doctors, afvocaten,, Ingeneurs etc. In. Hopelijk zijn de slechte politicie uit. Ook de coup plegers als ze de kans krijgen.
    Nu moeten de orders de verhoogde inschrijfgelden betalen. Het beste mensen.


    Maak melding
  2. Kan onze GLO voortaan basisschool heten??? Gewoon lager onderwijs klinkt zo raar in de oren alsof het niets voorstelt.
    Lager onderwijs zo denegreren. Maak er basis school van dan voelen de kinderen zich veel beter. Een ieder weet dat basis vanaf groep 1 tot en met 6 is.Hoop dat dit gauw veranderd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES