vrijdag, mei 24, 2024
HomeFotoAmbassade India in Suriname staat stil bij Onafhankelijkheidsdag

Ambassade India in Suriname staat stil bij Onafhankelijkheidsdag

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 aug – Een vlaggenceremonie woensdag op de ambassade van de Republiek India in Paramaribo, Suriname. Het Aziatisch land viert vandaag, 15 augustus 2018, haar 72ste Onafhankelijkheidsdag. De Indiase ambassadeur Mahender Singh Kanyal heeft daarbij de boodschap van de Indiase premier, Narendra Modi, overgebracht aan de aanwezigen. Hij heeft daarbij ook stilgestaan bij de bijdrage van Indiase militairen die hun leven hebben gelaten in de uitoefening van hun taak om de vrijheid en soevereiniteit van India veilig te stellen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. @Ram Singh: Wat heeft jouw reactie te maken met dit onderwerp ? Het gaat om de viering van de onafhankelijkheid van India van het Britse koninkrijk en niet van de Chinese uitbuiters. Overigens zijn de Indiase uitbuiters minstens net zo erg als (in jouw optiek wel te verstaan) de Chinezen. Daarover hoor ik jouw gekwaak niet.


    Maak melding
  2. Gefeliciteerd met deze dag. Ik ben blij met India en Modi. Modi heeft tenminste ballen. Hij laat zich niet domineren door de Amerikanen.

    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES