Terrorismeverdachte Suriname wilde geld sturen naar Mohammed B.

11
Terreurverdachten Suriname vandaag voor de rechter

PARAMARIBO, 17 jul – Een van de broers die in Suriname terecht staat voor het ronselen van strijders voor Islamitische Staat (IS), wilde geld inzamelen voor Mohammed B., die in Nederland vastzit voor de moord op Theo van Gogh. Dit kwam maandag naar voren tijdens een zitting van de rechtbank in Paramaribo, waar de twee terechtstaan.

Het geld zou bij B. terecht moeten komen via een speciale moslimorganisatie die zich bekommert om moslims in de gevangenis, zo bleek uit het dossier. Dezelfde broer was op de hoogte van plannen van IS om een aanslag te plegen tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Ook zou hij hebben meegeholpen aan het vertalen van propagandafilmpjes van IS in het Nederlands.

De broers Raoul A. en Nasr I. zijn Surinaamse moslims met de Nederlandse nationaliteit en zitten al bijna een jaar vast in de Surinaamse gevangenis. Het was maandag de derde keer dat de rechter de zaak van de twee broers behandelde. Op 17 augustus is het woord aan de verdediging.


11 REACTIES

 1. Mi Gado: breaking news,
  Docenten van Adek gaan 40000,– per maand verdienen !!!
  Sang-e-psa in a kondre !! Anderen zijn op sterven na dood en deze mensen worden overnight milionairs !!!. Maar een “wereld publicatie” kunnen zij niet schrijven !!!
  Sarie-torie voor de hard werkende arbeidersvissers en landbouwers die op sterven na dood zijn !!
  En wanneer doet Mughabe-face Hooghart iets voor de ambtenaren ??


  Maak melding

 2. Jaren 1996/2000 ten tijde van boef Julleke Wijlenbos e go doro bakka. Een zak cement voor 150.000 sfl. was toen een feit, alsook broodje ei voor 15.000 sfl. Stree de foe stree a wiens wi dong no mpp ndp paria´s e ka, wij Parbo, Praseri, Revo, Dagoebal en vele mpp ndp debiele idiote dwaze gaan wee voo vijf in 2020. Ai, oe tang ka, mpp dong ndper´s. Veel docenten stemden trouwens in 2010 en 2015, oerdom op de allergrootse misdadiger van het land, de mpp ddb en co.


  Maak melding

 3. Voor degenen die steevast blijven beweren dat deze monsters onschuldig zijn; OPZOUTEN!!!
  Deze kerels had al lang de nekt doorgesneden moeten zijn.


  Maak melding

 4. @Lobiman Tobin, TOETSENBORD HELD ! Grote mond op dit forum maar zo angstig als een wezel. Ik wed voor de volle 100% dat thuis jouw vrouw alles bepaalt en jij achter de aanrecht staat. Klopt wel toch ? Al jij zo een man met ballen bent, die je niet bent, dan zou ik zeggen begin de rommel die de massamoordenaar Bouterse heeft achtergelaten op te ruimen. Maar je kletst gewoon uit je bedorven nek !


  Maak melding

 5. Luti de poeperd uit abra broki san e tan ini wan tingi olo of te wel kumakoisi wat heeft jou schrijven met die twee terroristen te maken,zoekt een andere tan pe en neem jou medicijnen want het wordt met de dag erger met jou,om iedereen te lopen uit schelden omdat ze een andere mening zijn toegedaan getuigt van zwakte en zegt meer over je zelf dan andersom,gedraag j eens een keer lummel,de manier hoe jij j uit doet het vermoeden dat j een boeler bent net een wijf man


  Maak melding

 6. @dagaboel,

  Ho Ho je opmerking .. net een wijf vind ik stuitend als vrouw zijnde .
  Een kip zonder kop is een betere opmerking.
  Dat wilde ik even kwijt, verder ben ik het volkomen met je eens.


  Maak melding

 7. In crisis Su geld inzamelen….terwijl stichting 1 voor 12 recentelijk juist naar Nederland is gekomen om geld op te halen….klinkt niet erg geloofwaardig!! In Nederland en de rest van Europa hebben ze veel meer geld…..dus hoezo perse een bakba monie in Su zoeken?!! Dit verhaal klopt niet!!


  Maak melding

 8. Suriname heeft 1 terrorist.Wie anders gaat een coup en een tekefooncoup plegen?
  Moiwana oorlog de strijd tussen 2 terroristen wiens gevecht onschuldige burgers moesten uitvechten,dec moorden 1982 en de terrorist gaat ongestraft verder en maakt tot lijder van het land.Amnestie echt een ding voor terroristen,teveel tragische gebeuren onder deze terrorist,teveel om op te noemen.
  En dan komt hier het nieuws over de 2 broers.Gewoon een afleidingsmanoevre van bouta zodat surinamers zich gezellig gaan bezig houden met deze 2 en hem met rust gaan laten.En zoals we zien, zijn vuile tactiek werkt.Surinamers zijn gauw afgeleid.


  Maak melding

 9. Dagoebal 17 juli 2018 at 12:02
  Mi, de poeperd uit ndp beerput san e tan ini wan tingi olo of te wel kumakoisi wat heeft me schrijven met die twee terroristen te maken,zoekt een andere tan pe en neem me medicijnen want het wordt met de dag erger met me,om iedereen te lopen uit schelden omdat ze een andere mening zijn toegedaan getuigt van zwakte en zegt meer over me zelf dan andersom,gedraag me eens een keer lummel,de manier hoe ik me uit is omdat een bouta boeler bent net een wijf man

  Isabelle 17 juli 2018 at 12:35
  @dagaboel,

  Ho Ho je opmerking .. net een wijf vind ik stuitend als vrouw zijnde .
  Een kip zonder kop zoals ik is een betere opmerking.
  Dat wilde ik even kwijt, verder ben ik het volkomen met je eens.


  Maak melding

 10. Isabelle I am sorry j hebt volkomen gelijk zal het woord niet meer gebruiken en linken aan Luti de bruinwerker;een kip zonder kop klink veel beter


  Maak melding

 11. Dagoebal -Isabella17 juli 2018 at 16:24
  Isabelle I am sorry j hebt volkomen gelijk zal het woord niet meer gebruiken en linken aan mezelf de bouterse bruinwerker;een kip zonder kop klink veel beter

  opa taki, joe mpp.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.