woensdag, mei 29, 2024
HomeFotoBij Canarische eilanden onderschepte 1.850 kilo cocaïne geladen in Suriname

Bij Canarische eilanden onderschepte 1.850 kilo cocaïne geladen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 26 jun – Een enorme drugsvangst in Canarische wateren van 1.850 kilo cocaïne heeft haar oorsprong in Suriname. Dat meldde het Spaanse radiostation Cadena SER zondag. “De cocaïnelading vond plaats in Suriname, waarbij de lading vanaf een vissersboot werd overgeplaatst naar een zeilboot, die vervolgens richting de Europese kusten vertrok” aldus de hoofdinspecteur van de eenheid van drugs en georganiseerde misdaad (UDYCO), Alberto Morales.

De lading bestaande uit 61 balen met 1.850 kilo cocaïne werd op 20 juni op de twaalf meter lange zeilboot in beslag genomen, ongeveer 240 mijl ten westen van het eiland El Hierro (Canarische eilanden). Dit gebeurde tijdens een gezamenlijke operatie van de Spaanse nationale politie en de belastingdienst, die de vondst zondag 24 juni bekend maakte.

De drugs zouden zouden een marktwaarde hebben van ongeveer 65 miljoen euro, aldus Cadena SER. Drie opvarenden, een Engelsman en twee Fransen, zijn gearresteerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

46 REACTIES
 1. Mie mama, Haré oomh Haré oooooooomh.
  Niks help Haré Haré.
  Kan mij voor stellen dat bakroes niet helpen en Haré oooooomh ook niet.
  Schande voor land en volk.


  Maak melding
 2. Het lijkt alsof er geen eind komt aan de met drugs gerelateerde inspanning van de NDP . Nu is te begrijpen waarom de NDP overtuigd is van verkiezingswinst over twee jaar. Niet getreurd aan alles komt een eind. Ook aan de activiteiten van de moordenaar en zijn invloeden. Binnenkort zal de DEA ingrijpen en zal precies hetzelfde wat met Noreiga toen gebeurde, deze ellendeling ook ondergaan


  Maak melding
 3. O,zo dus.
  Zo de drugshandelaar laat zien dat hij aan yoga doet maar dat is in werkelijkheid cover up voor zijn yoga praktijken.
  Ach bouta geef toch op.


  Maak melding
 4. Het valt op dat hoe harder Suriname geld nodig heeft, hoe meer drugs worden geëxporteerd. Bouterse, Sardjoe, Oedit, Abrahams en Parmessar hebben door tegenslagen dringend geld nodig. En hoe meer drugsexport hoe groter de pakkans. Hierdoor komt mijn land door deze klootzakken op de zwarte lijst in het buitenland te staan. Niets wat uit Suriname komt wordt nog vertrouwd.
  En natuurlijk zullen mensen voor deze fouten worden geliquideerd.


  Maak melding
 5. De duikboot affaire Saramacca is in de doofpot beland.
  We weten nu dat deze lading (1850 kg) van SU afkomstig is.
  We weten ook dat een vissersboot betrokken hierbij betrokken is.
  Hoe moeilijk is het om deze zaak op te lossen!
  Minister Getrouw en meneer Prade er is werk aan de winkel.


  Maak melding
 6. Dit kan toch niet ONGEZIEN geladen worden neem ik aan.????

  Waar is de kustwacht mee bezig vraag ik me af,
  De kustlijn moet toch beschermd worden, op vissers zou toch gelet worden?


  Maak melding
 7. Geef het land weer terug aan Hollanddddddddddddddddddddddddddddddddddd vandaag als het kan.
  Geef het land weer terug aan Hollanddddddddddddddddddddddddddddddddddd vandaag als het kan.

  Geef het land niet aan ……… want dan wordt Suriname echt een 2e Haïti sterker nog het is al een 2e Haïti.
  Laat nooit een ………. een land besturen, het is niet hun ding, kijk maar naar alle sub Afrikaanse landen !!!


  Maak melding
 8. Hebben we zoveel van dat “Sneeuwwitje” in SU?; ik wil en kan het niet geloven; het kan niet mijn SU zijn!
  Soso Lobi en have a nice and lovely day


  Maak melding
 9. Bewaking van de haven is in handen van het bedrijf van de man van Peggy Bouyerse, net als op JAP Airport.

  Suriname anno 2018 is één grote Mafia Boita Narco staat,


  Maak melding
 10. Als het zo door blijft gaan, komt er vroeg of laat een einde. Alles wat duister is komt vroeg of laat aan het licht. Zo is ook aan het licht gekomen wie en wat de ndp eigenlijk is en voorstaat. De ndp is en staat voor ddb, familieleden, corrupte zakenpartners en rovers elite. Toch blijven deng dong no mpp debiele idiote dwaze aanhangers blind en doof voor dit paars gevolg die ze verdienen. Suriname staat nu berucht als land met een bij verstek veroordeelde drugs criminele president, wiens zoon ook een drugssmokkelaar, ook vele aanhangers zijn verworden misdadigers, rovers en bandieten. En toch dogen dit grote paarse kwaad en onrecht dat land sinds 2010 wederom aan het teisteren is. Wee wee wee oe mpp ndper’ s efoe go stem bakka 2020 tapoe didibri, wo kia no mpp.


  Maak melding
 11. Onder de verdachte bemanningsleden waren drie waren paars stoned, de ene had een djogo in zijn hand had, de ander een paarse revo pet en weer een ander een paarse trui met een afgesneden hondenbal. Neefjes van Parbo, Revo-praseri en Dagoebal.


  Maak melding
 12. Het aantal drugs- en alcoholverslaafden stijgt. Voornamelijk onder aanhangers van de president. Zo ook de drugscriminelen. Wij willen vooral ouders die ndper’ s zijn zo veel mogelijk handvaten geven dat zij hun kind vroegtijdig kunnen helpen.” Dit zegt Haidy Dunand van de verslavingskliniek van het Psychiatrisch Centrum Suriname. Die organiseerde zaterdag de internationale anti- drugs open dag, die wereldwijd dinsdag wordt herdacht.

  Ndp olv didibri gaan voor nog meer ellende, pinarie en misdaad zorgen, stem bakka 2020 na droga partij


  Maak melding
 13. Cees, met je laat nooit een ….. het land besturen en dan verwijs je naar Afrika.
  Nou dhr. R. Venetiaan heeft het wel goed gedaan, het Surinaamse volk had geen geduld.
  En het land terug geven aan de Hollander geen sprake van denk aan de grootte staking in 1973


  Maak melding
 14. Dit is gewoon te gek, waar vinden de Surinamers al dat geld om zoveel cocaïne te kopen?
  Ik geloof er geen moer meer van, dit is een opgezet ding van de C.I.A.
  Dit is werk van ( Amerikanen) deskundigen en kan nooit het werk zijn van die arme Surinamers. No way

  De Amerikanen zijn bezig met Suriname. Ze wachten op een gunstig moment om Suriname binnen te vallen.
  Bouterse je kan je klaar maken voor een ongewenste ontmoeten met de levende terrorist uit Amerika.


  Maak melding
 15. @ Ka winti,

  Venetiaan heeft niets gedaan voor andere districten, hij heeft flink geïnvesteerd in het binnenland waar zijn soortgenoten wonen. Het binnenland is het infuusdistrict, het zal altijd een wild west district zijn !!!

  Waarom heeft hij Bouterse niet uitgeleverd aan Holland?????
  vertrouw op eigen kunnen, me mars nohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  Toen het nog van Nederland was, was het stukken beter, maar is nu is het een echte Afrikaanse staat geworden waar er geen beschaving heerst.


  Maak melding
 16. Och, och wat hadden we het toch slecht onder het bestuur van die slavendrijvers! Nu is alles veel beter. Gewoon weer gaan voor 5 jaar. Er valt nog zoveel meer te verdienen.


  Maak melding
 17. Maar Cees je verstand zit in een beerput, Venetiaan heeft Suriname economisch gezien sterk gemaakt tot dat je leider DDB kwam. De SRD van Suriname was sterk op de wereld mark zelf in Nederland had men respect voor die man dat hij de Surinaamse SRD zo sterk had gemaakt.
  Maar je leider DBB heeft het weer laten devalueren, ik gebruik het woord weer want in 1980 had hij dezelfde mooie praatjes.

  Cees ik merk dat je niet van donkerkleurige mensen houdt, maar ze zijn er eenmaal en je moet met ze leren leven en niet al donkerkleurige mensen moet je met 1 kam scheren.

  Je schreef net ka winti, als ik je naam kende zou je laten merken wat voor Winti het is CEES mi boy!

  Het was een kwestie van tijd daarom heeft Venetiaan hem niet uitgeleverd, had regering Venetiaan de verkiezing gewonnen waren beide uitgeleverd op een mooie manier.


  Maak melding
 18. Wij van de ndp maffia vinden het van belang om onze oliedomme aanhangers te belazeren, aldus een stinkend corrupte paarse ex militair en parasiet. A wiens deng ka no mpp, neks no fout. De paarse moord-drugs- roof vloek blijft maar verder om zich heen grijpen en nu ook tot ver in het buitenland. Vervloekt zijn moordenaars en drugsbazen, maar dubbel vervloekt zijn al die ma pima paarse ndper’ s die op dit soort dwaze misdadigers hebben gestemd. Wi dati e tege ndp, ndp na wang ma pima politieke criminele sekte.


  Maak melding
 19. De redimusu-bende roert zich weer. Ze kunnen nog steeds niet accepteren dat Bouterse heel democratisch de president van Suriname is. Wat een azijnpissers! Dit is zuiver politiek en bedoeld onze president te beschadigen.


  Maak melding
 20. Parbo 26 juni 2018 at 19:37
  Mijn ndp drugs-bende roert zich weer. Wij accepteren dat Bouterse heel democratisch, de bij verstek veroordeelde drugscrimineel, president van Suriname is. Wij eten zijn paarse poep en drinken zijn paarse pis! Dit is zuivere politiek ete en drinke en bedoeld om ons president niet te beschadigen. We hout oerdom heel veel van hem, onse egte lijdsman en lijder in het grote paarse verval. Zo, ik ga ma wee een djogo drinkt om bij te komt. Daarna een snuifje van baas zijn paarse witte spul om Paranoide te wroden.


  Maak melding
 21. Oooh wat zijn die ma pima ndper’ s toch ongelooflijk, een triljoen maal oerdom in het kwadraat. Parbo is de allergrootse paars domme ddb drol.


  Maak melding
 22. SRANAN HEEFT een ZEER BESCHADIGDE president !!!

  Meneer heeft een Onherroepelijk Harddrugsvonnis op zijn naam,
  staat terecht voor Massamoord op eigen Landgenoten, heeft
  een Drugsexporterende zoon, die TERRORISTEN naar Sranan lokte !

  Meneer heeft door wanbeleid en Massale Ongedekte GELDDRUKKERIJ,
  Sranan naar de financiele vuilnisbelt geholpen !

  Momenteel LEENT meneer bijna dagelijks miljoenen tegen extreem hoge
  rente, geld, waardoor Sranan-bedrijven en oa havens zullen worden
  overgenomen door de buitenlandse schuldeisers !

  PS : Ballast Nedam Bruggen-corruptie-affaire is ook een van de vele criminele
  wandaden van de Paarse machtsclan rondom Opa Desi !!!

  STOP DE PAARSE MISLUKKELINGEN ! VRIJ SRANAN, NU !!!

  ZET AUB EEN PRESIDENT NEER ZONDER STRAFBLAD !!!


  Maak melding
 23. Wacht maar af, er is een liquidatie wave op komst in Hollanda…
  Steeds minder Witboi, den o sut’ makandra lek’ alatta.
  Money, power and greed is the poison that destroys man and mankind.
  De Babyloniers hebben hoge torens proberen te bouwen om zo de hemel te bereiken, de oude Egyptenaren dachten dat ze goden waren en lieten zich begraven met alle aardse rommel, alle oude “beschavingen” hadden zoveel kennis, rijkdom en macht, wat is er nu van over?

  Babel is afgeleid van het Hebreeuwse woord “balal”, het betekend “verwarring brengen”. U beslist zelf of u zich in verwarring laat brengen door de Babyloniers en Mammon dienaren…


  Maak melding
 24. @ Pa Winti,,
  Citaat: R. Venetiaan heeft het wel goed gedaan.
  Je geeft alle krediet aan Venetiaan, vergeet een ding niet, Venetiaan had een goed team aan oprechte ministers, en een van de beste minister van justitie ooit gehad. En het allerbelangrijkste de regering was een afspiegeling van de maatschappij, iets wat in de jaren 70 niet was toegestaan, er was enkel maar 1 bevolkingsgroep die in de regering zat. Was een verboden terrein voor andere bevolkingsgroepen.

  Ik weet niet of je het nog kan herinneren wat Wijlen Bruma skandeerde op het oranjeplein nu omgedoopt tot onafhankelijkheidsplein?????

  Even terug op die opmerking van Cees, waarom heeft Venetiaan Bouterse niet uitgeleverd aan Holland.
  Jouw citaat:Het was een kwestie van tijd daarom heeft Venetiaan hem niet uitgeleverd, had regering Venetiaan de verkiezing gewonnen waren beide uitgeleverd op een mooie manier.
  Dat is niet waar, want Het Nieuw Front zat in de regering en Venetiaan was minister president, toen Nederland om zijn uitlevering vroeg !!!
  Ga je huiswerk opnieuw doen !!!!!

  Wat is er nu van de NPS overgebleven, Venetiaan had toch goed gedaan !!!!!

  Ik weet niet of je naar radioprogramma van de racist Limbo luistert? In dat belprogramma wordt openlijk kenbaar gemaakt door de afride bevolkingsgroep: ” Wij willen geen gratwirie (gladharigen) als minister president.
  Vooral geen koelies. Wat ik mij dan afvraag, waarom zie je geen enkele negerin met een kroeskop lopen. Tegenwoordig zie je ze allemaal met gratwirie lopen rara hoe kan dat? Ga dit jaar naar kwaku een kroeskop negerin is op een hand te tellen !!! Totaal geen zelfrespect, schaamteloos. Wel pronken met andermans veren maar geen gladharigen als minister president veroorloven !!!
  Mijn afgedankte haar is toch ergens goed voor ?????

  En als laatste in 2020 bestaat de NPS niet meer !!!!!!!!!!


  Maak melding
 25. Parbo 26 juni 2018 at 19:37
  De redimusu-bende roert zich weer. Ze kunnen nog steeds niet accepteren dat Bouterse heel democratisch de president van Suriname is. Wat een azijnpissers! Dit is zuiver politiek en bedoeld onze president te beschadigen.

  ====\
  En Dino is er ook ingeluisd…..


  Maak melding
 26. “De cocaïnelading vond plaats in Suriname, waarbij de lading vanaf een vissersboot werd overgeplaatst naar een zeilboot, die vervolgens richting de Europese kusten vertrok” aldus de hoofdinspecteur van de eenheid van drugs en georganiseerde misdaad (UDYCO), Alberto Morales……..ik vind het echt serieus knap ! wat is het HARDE bewijs hiervoor ?? dat het land exporteur van poeder is OK zijn we eens… maar bovenstaand is nu niet te staven !!


  Maak melding
 27. Erg schokkende beelden , ik ben zelf in Tenerife of ik de beelden zag in de restaurant. Schandalig heel erg . En de president doet alsof er niks aan de hand is …foei en foei …


  Maak melding
 28. Nog even en dan worden die paarse rioolbekken van Parbo en RobG voorgoed gesnoerd. Het net rond de cokehandel van de Bouta-maffia sluit zich gestaag.


  Maak melding
 29. Meest internationaal onderschepte drugs uit Suriname

  In diverse delen van de wereld worden drugs onderschept die afkomstig zijn uit Suriname. Hoewel de verschillende justitiële diensten van diverse landen zich richten op het ondervangen van drugs, blijkt de drugsmaffia niet op te geven. In de afgelopen vier maanden is er meer dan 7.000 kilogram aan drugs, afkomstig uit Suriname, onderschept in verschillende landen. De Spaanse politie heeft gisteren op het tweede jacht voor de kust van de Canarische eilanden, ruim 1.500 kilogram aan drugs aangetroffen. Op het eerste jacht is er 1.850 kilogram drugs onderschept. De twee jachten hadden voor het laatst Suriname aangedaan alvorens zij vertrokken richting de Canarische eilanden. De drugs zou in ons land via een ander schip zijn overgeladen. Twee Fransen en een Engelsman zijn in deze zaak aangehouden. De jachten werden gespot door de Spaande luchtmacht, waarna de politie de achtervolging inzette.
  Het Antwerpse parket in België heeft maandag melding gemaakt van een drugsvangst van 317.8 kilogram cocaïne in de haven. De drugs waren verstopt in 273 pakketten in een container die was afgezet door een schip uit Paramaribo. In deze zaak zijn er nog geen verdachten aangehouden. Het onderzoek duurt voort. Eind maart heeft België ook al melding gedaan van de inbeslagname van 270.5 kilogram cocaïne afkomstig uit Suriname. In dezelfde maand is er in Nederland 3.800 kilogram cocaïne onderschept.

  Dit is slechts het topje van de paars witte ijsberg. Wat about de kilo’ s die nooit zijn onderschept.

  Sinds 2010 is er een duidelijke stijging en lijn te trekken wie allemaal hierachter zitten. Opa en oma taki, het zijn al die oerdomme dwaze idiote paarse knettergekken die hiervoor verantwoordelijk zijn, gelovig of niet, rijk of arm, geschoold of niet, het zijn al die vervloekte ddb misdaad aanbidders van ddb. Dankzij de ma pima ndper’ s wordt alles in het land ontwricht op de misdaad na. Ndper’ s oe m bigi pp. Wi dat e tege ndp moro alla sani na heri grontapoe, want ndp staat voor leugen en misdaad. Alles wat met de ndp te maken heeft of is verwensen wij naar het paarse dodenrijk.


  Maak melding
 30. Amand
  Er zijn toch drie man opgepakt.
  Het bekende prisoners dilemma zorgt er uiteindelijk wel voor dat ze elkaar en ook anderen verraden.


  Maak melding
 31. @Cees 26 juni 2018 at 12:42
  Geef het land weer terug aan Hollanddddddddddddddddddddddddddddddddddd vandaag als het kan.
  Geef het land weer terug aan Hollanddddddddddddddddddddddddddddddddddd vandaag als het kan.

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  GATLIKKER VAN DE BLANKE MEESTER ! ZO ZIEN ZE ERUIT.


  Maak melding
 32. Dit is weer de zoveelste schandaal voor Suriname als drugsland ter wereld.Bouterse zie je wat voor schande jij als leider van Suriname veroorzaakt.Vind je het gek dat ik jouw als leider ongeschikt vindt.Omdat je zelf in die troep zit kan je zelf niets aan doen.Zo lang jij de president bent komt het nooit meer goed in het land.Het arme volk pienaar en jij verrijkt je ten kosten van alles.Wanneer bevrijd God Suriname van jouw.Hopende zo snel mogelijk want het kan niet zo doorgaan.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES