Ook ontlading in Suriname na winst Brazilië tegen Costa Rica

9
Ook ontlading in Suriname na winst Brazilië tegen Costa Rica

PARAMARIBO, 22 jun – Ook in Suriname is vanmiddag vol spanning gekeken naar de wedstrijd Brazilië tegen Costa Rica op het Wk 2018. Voor de wedstrijd was er sprake van een heuse voetbalcrisis voor de grote WK-favoriet Brazilië. De Goddelijke Kanaries hadden eerder slechts gelijk gespeeld tegen Zwitserland dus moesten ze vandaag flink aan de bak. In het Braziliaanse café restaurant Petisco te Paramaribo, keken Surinamers en Brazilianen vanmiddag gezamenlijk in spanning naar de wedstrijd.

In de blessuretijd kwam de ontlading; Philippe Coutinho zorgde eerst voor de 1-0. Daarna schoot Neymar zijn team voorbij Costa Rica, dat nu uitgeschakeld is. Brazilië heeft nu vier punten uit twee wedstrijden en mag woensdag tegen Servië.

In café restaurant Petisco werd zo op het eerste doelpunt gereageerd:


9 REACTIES

 1. Moet dit wereldkampioen worden, om tegen een eilandelftal in de exstra speelminuten alsnog te kunnen winnen?
  Ėėn grote afgang, vooral die jankbak van een Neymar.


  Maak melding

 2. Raar dat mensen altijd voor de sterkste en het beste land kiezen. Ik prevereer de zwakste. Die moeten altijd een betere prestatie leveren. Resumé : Surinamers zullen dus nooit hun eigen, zwakke, land supporteren. Toch?


  Maak melding

 3. @Manu, misschien moet je even terug kijken hoe dit “eilanden” elftal het is de kwalificaties naar de WK heeft gedaan en wie ze hebben uitgeschakeld!! Trouwens je weet toch dat Navas de keeper is van Real Madrid en Bryan Ruiz en nog een paar spelers gewoon in Engeland spelen……je hebt echt “verstand” van voetbal zie ik!!!


  Maak melding

 4. @Wazig,

  Jij bent de professor op voetbalgebied, had het niet over enkele individuele spelers die toevallig bij een topclub spelen, maar over een elftal wat tot nu toe geen indruk maakte, en waar Braziliě dan nog moeite mee heeft.


  Maak melding

 5. @Manu, Brazilië had zeker geen moeite met Costa Rica…..ze kregen velen kansen…maar verzuimde die af te maken!! Je hebt echt verstand van voetbal zie ik!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.