Bouterse binnenkort naar scholen die Indiase president verwelkomden

37

PARAMARIBO, 23 jun – De scholen die meegedaan hebben aan het verwelkomen van de Indiase president Ram Nath Kovind, krijgen binnenkort hoog bezoek. President Desiré Bouterse zegt dat hij zelf naar de scholen zal gaan om de kinderen en het personeel te bedanken. Dit gebeurt binnenkort. De kinderen van scholen in verschillende buurten hebben zang- en dansopvoeringen gepresenteerd. Jammer genoeg was er weinig te zien van de hoge gast.

President Kovind bleef in het voertuig. Ook maar een glimp opvangen van het staatshoofd was er ook niet bij. Onbeleefdheid was het geenszins. “Leerkrachten vroegen om de ruiten van de auto’s te openen. Wat ze niet begrijpen, is dat bij voertuigen van de staatshoofden de ruiten niet naar beneden kunnen. Ik heb afgesproken dat ik deze scholen zal bezoeken met een kleine delegatie van de regering”, zei Bouterse tijdens een persconferentie.

Het moet een gebaar van erkentelijkheid zijn. En een poging om de kennelijke teleurstelling enigszins goed te maken. De scholen waar de stoet langs kwam, waren opgenomen in het welkomsprogramma. Bouterse zei blij te zijn met het ordelijk verloop van het bezoek. Burgers hebben de instructies van de politie op de openbare weg goed gevolgd. Hier en daar was er wat irritatie vanwege de afsluiting van sommige wegen.


37 REACTIES

 1. Ie fuck a herie kondre up!
  Begin die koers desnoods op 1 op 4 te brengen!
  Alles is zo duur mensen hebben niet eens te eten nu!
  Ik hoop dat men anders stemt in 2020 er moet een frisse capable pres komen in su!
  En geen veroordeelde drugs en moordenaar weet ik veel!
  Er is zo een chaos in het land met constante berovingen winkelsluitingen etc!
  Bouta, we willen weer goed en gelukkig leven denk maar aan die periode van Vene, telting wijlen en hildenberg wijlen!
  De koers was toen 2.8 wat een toffe tijd was dat!
  U bouterse laat ons pinaren letterlijk!

 2. Moordenaar begin je werk eens te doen waarvoor je bent aangesteld, dat je niet geschikt bent, is nu wel overduidelijk na 8 jaar het volk genaaid te hebben, en nu bij een bezoek van een buitenlandse president, worden onschuldige kinderen ingezet, om langs de kant van de weg met een vlaggetje in de hand te gaan zwaaien, voor een poppenkast die langs komt rijden, waarbij die onschuldige kinderen,geen benul hebben, waarom ze daar langs de weg moeten gaan staan.

 3. Oma en opa taki, ie na foe go na deng skoro, foe sang, foe sori joe didibri fesi. Oma e warskow elke dag haar kleinkinderen om alles wat ndp is of aanhangt te vermijden. Oma leert ze dat alle ndper’ s de geaardheid hebben van de moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover die ze als afgod en verderver van land en volk aanbidden. Oma blijft vooral de jongens onder de kleinkinderen, herhaaldelijk waarschuwen voor het gevolg als je maar even omgaat of praat met een ndper, je wordt als Dino of Meriba. Opa taki, zo is het, vermijdt de vervloekte ndper’ s.

 4. Ouders hou je kinderen thuis als die mpp moerskont scholen gaat bezoeken. Gelukkig dat in de US veroordeelde drugdealers niet in de buurt van scholen komen.

 5. Moordenaar, ga je op die scholen ook onthullen waarom die nieuwe schoolboeken niet in circulatie zijn gebracht? I.p.v. mooie praatjes verkondigen, die gebaseerd zijn op leugens.

 6. Mijn kinderen weten dat deze assholl een criminele moordenaar is, dus zou deze kinderen thuis houden, wanneer hij de school van mijn kinderen zou bezoeken, kinderen van paarse ratten, weten niet beter, want hun ouders verzwijgen bewust, hetgeen gebeurd is, en hebben een andere denkwijze, meestal ongeschoold.

 7. Waar deze kinderen recht op hebben is hun kinderbijslag, dagelijks eten en drinken,veilig wonen en leven. Wat kan Kovind de kinderen schelen.Een volwassen man met apen streken. Willem Alexander en Maxima begeven zich ook in publiek.
  Kovind is geen God. Autoruiten mochten niet naar beneden. Dan was Kovind zijn leven in gevaar.
  Wat een grote achterlijke onzin. Het is mensen dingen opdringen die zij niet willen. Scholen moeten niet aan dit soort onzin meewerken. De kinderen moeten leren en geen dansjes uitvoeren voor iemand die zij nooit hebben gezien of willen zien van achter autoruiten.Wat voor achterlijke streken zijn dit. Nu gaat Bouta zich presenteren op scholen die mee hebben gedaan.
  Bouta blijf weg, probeer niet met de eer te strijken.Deze onschuldige kinderen hebben honger.
  De Yoga heeft je geen goed gedaan, want nog steeds kun je niet nadenken. Geen drupje bezinning.
  Triest om je zo belachelijk te maken. Hoeveel heeft de komst van Kovind wel niet gekost???Met dit geld had er een nieuw ziekenhuis gebouwd kunnen worden. Stommerik.

 8. Graag een video opname online plaatsen van het bezoek aan de scholen door president DB.
  Ik ben benieuwd wat president DB tegen de kinderen gaat zeggen.

 9. misterbojoomdat: maak je niet druk. De volgende minister president die een bezoek brengt aan Suriname is Matamela Cyril Ramaphosa. (een beetje jammer jouw opmerking welke scholen).

 10. Hilarisch de schaamteloze opmerking van de Fronters hier op Wkn. Wij ware Surinamers laten Suriname en de president niet in de steek. Full support to the president !

  Lang leve Suriname, lang leve onze president

 11. Een land dat geleid word door een moordenaar zal nooit kunnen bloeien.De mensen in zijn direkte omgeving wel.Bouterse heeft het geluk dat grote delen van de bevolking zelf niet kan denken en daarom is hij er nog.

 12. Ook na 2020 blijft Bouterse de sterke man van Suriname. Alle lulverhalen en verwensingen naar onze president kunnen de kliko in. De fronters komen keer op keer met gestrekt been in maar wij ware Surinamers zijn van teflon. Hup hup Bouta

 13. Parbo 23 juni 2018 at 11:50
  Hilarisch de schaamteloze opmerking van de ndper’ s hier op Wkn. Wij onware Surinamers laten Suriname en de president in de steek. No Full support to the president !
  Lang leve Suriname, niet lang leve de president

  Parbo 23 juni 2018 at 13:18
  Ook na 2020 blijft Bouterse de lafste man van Suriname. Alle lulverhalen en verwensingen naar onze president zijn in. De ndper’ s komen keer op keer met gestrekt been in maar ik als onware Surinamers een van teflon heb. Hupkaolo hup Bouta

 14. Arme kinderen.
  Domme Bouterse.
  Onbeschofte Indiase president.
  Arme onwetende kinderen.
  Bedelaar Bouterse kruipt voor alle buitenlandse politici die hem een lekkers beloven.
  De echt belangrijke landen, US en Nederland komen niet.
  Die hebben veel lekkers voor Bouterse. De gevangenis.

  Indiaas bezoek is een groot fiasco geweest.
  Bouterse en Hoefdraad hangen de alwetende wijzen uit maar de miljoenen die door de Nederlandse justitie wordt vastgehouden kunnen ze niet terug halen.
  Aan alle kanten worden ze gepakt. Door het IMF, de Islamitic development bank, Suralco, I Am Gold, omu snesie van de hoek, etc, etc, etc

  Regering en Assemblee allemaal corrupte incompetente broek poepers.
  Schaam je, schaam je, schaam je.

 15. Kinderen jullie moeten kovind van India prijzen ,hij gaat schenkingen doen . aan Suriname en de rest die niet werken,aan het werk zetten,althans dat is de plan
  Ere die ere toekomt en dat is niet bouta de bedelaar en moordenaar maar kovind van India,
  India, make Suriname great again.

 16. @Parbo
  Sterke man?!
  Me mars,je baasje heeft voor amnestie gevochten en aan zijn lijf geplakt het leek alsof hij vopr zijn leven heeft gevochten.Als ..hij van zijn amnestie wordt gestript is hij persona non grata.Dat scholen hem toestaan om een bezoek te brengen is een schande.Over het algemeen onderwijs je de leerlingen over de negatieve. zijde van amnestie en dat alleen een dictator of moordenaar amnestie verlangen.Amestie heeft geen positieve zijde.
  Baja ,de surinamers hebben hun verstand in hun tenen,daarboven is het leeg,hol.
  @Parbo
  Sterke mannen haten amnestie en lopen niet te smeken om vergiffenis.
  Heb je dan helemaal geen verstand,ook niet een beetje in je tenen?!👣

 17. @ Ray,

  Eerst heb je Kovind voor bobojantje uitgemaakt en nu moeten de kinderen hem prijzen.
  Je spreekt jezelf tegen. Het is lachen om jou.

 18. @Jiyani
  Hallo ,natuurlijk is kovind een bobojantje ,hoe is hij in staat om geloof te hechten dat uit de mond van een crimineel ,liefst een moordenaar, komt. Een vb de idioot trump had gedacht dat de wereld hem geweldig zou vinden want hij is een fan van dictator kim jung un.Wel werelwijd wordt hij, trump,uitgelachen want geen enkel wereld leider met respect zou met een dictator of een lijder met amnestie gezien willen worden op een foto opname.Voor de ndpers is kovind een soort God,hallo het is kovind die schenkingen gaat doen en hij heeft niemand vermoord is niet wanted en heeft geen amnestie.Als iemand geprezen moet worden tussen die twee dan kies je voor kovind.
  Thuis in India is er chaos.Kovind moet zich zorgen maken om zijn landgenoten en niet om de verwende surinamers. Jij hebt het verstand van een baby.Een beetje helder denken kan je niet eens.gebruik een beetje commensense.

 19. @ Ray,

  Als er ergens geld valt te halen dan telt het echt niet meer dat iemand die verdacht wordt van moord, president is.
  Landen die in andere landen investeren doen dat om daar geld aan te verdienen. Daar gaat het India en ook Kovind om. Je bent alleen maar aan het brullen terwijl je zelf niet snapt hoe het werkt in de grote wereld.
  Politiek bedrijven is een vieze spel. Bij politiek gaat het om geld en om macht. Men doet zaken met politici van wie men weet dat ze zeer smerig zijn in hun doen en laten.
  Je bent naïef om te denken dat India/Kovind Bouterse de hand niet zal schudden. Er is immers geld te verdienen in Suriname. Concentreer je minder op Bouterse en kijk meer naar het totaal plaatje.

  Wat er in India mis is, daar zal India zelf mee moeten dealen. Het is India’s hoofdpijn en als de indiërs hun gedrag niet willen veranderen dan is het hun pakkie aan. Dus laat die chaos in India maar die chaos zijn, hoe erg dat ook is.

 20. Bij het horen van…….de president gaat op school komen….huilden heel veel kinderen. Mama, papa hij komt ons toch niet vermoorden of doodschieten. We wille nie na school op die dag, hij is een paarse boeboemang vol van de duivel. Die dag zullen vele rechtgeaarde anti misdaadaanhangers, hun kinderen niet naar school sturen of brengen, bang dat ze worden besmet met het duivelse ddb, misdadig paarse virus.

 21. Mooie gelegenheid om op die dag de schoolkinderen thuis te houden. Er komt immers een moordenaar op bezoek. Dus is er een geldig excuus.

 22. @ Jiyani
  “Wat er in India mis is, daar zal India zelf mee moeten dealen. Het is India’s hoofdpijn en als de indiërs hun gedrag niet willen veranderen dan is het hun pakkie aan. Dus laat die chaos in India maar die chaos zijn, hoe erg dat ook is.”
  Ik ben het niet geheel met je eens.
  India is een grote mogendheid en moet ook haar verantwoordelijkheid nemen.
  Hier mag zeker kritisch naar worden gekeken en hier tegen worden geageerd en geprotesteerd.
  Echter, niet op deze plek. Daar heb je volledig gelijk in
  Dit is Waterkant, hier gaat het over Suriname, over Bouterse, over het wanbeleid dat in Su wordt gevoerd

 23. Tjepotie, hij de kinderen vragen om voor hem te applaudisseren. Een bezoek brengen aan de familie van de vermoorde vissers dan kan hij niet in zijn strontkop krijgen. Wat een ellendeling…het volk spuugt op deze misbaksel. Abraham heeft 20.000 usd uitgegeven aan het bezoek van de pres van India. Hoeveel hebben de scholen gekregen om verplicht aan te treden en te klappen voor een meervoudige moordenaar.

 24. Oom Ludwig van Abra Broki
  23 juni 2018 at 20:07

  Bij het horen van…….de president gaat op school komen….huilden heel veel kinderen. Mama, papa hij komt ons toch niet vermoorden of doodschieten. We wille nie na school op die dag, hij is een paarse boeboemang vol van de duivel. Die dag zullen vele rechtgeaarde anti misdaadaanhangers, hun kinderen niet naar school sturen of brengen, bang dat ze worden besmet met het duivelse ddb, misdadig paarse virus.

  ================================

  Misselijke kerel ben je toch ook. Onze president vermoord geen onschuldige mensen. Het is warme innemende persoon.

 25. USD 20.000 per uur voor het bezoek van 70 man sterk….100.000 per kop maakt nog geen miljoen….Abrahams, heeft weer yang gemaakt, op de rug van het volk….nog 5. Mooi zo, dan gaan jullie schijt eten.

 26. @ roti,

  India komt er wel. al zal het nog een paar generaties duren.
  Het zijn vooral de studenten die zich laten horen over wat er allemaal mis is in dat land.
  Zo willen de studenten o.a. dat uithuwelijken, bruidsschat, het kastenstelsel worden verboden.
  Dat vrouwen gelijke rechten krijgen. Dat meer vrouwen deel gaan uitmaken van de regering.
  Er zijn Indiase vrouwen, maar ook mannen die zich heel hard inzetten tegen kinderprostitutie, kinderarbeid, armoede onder de kinderen, dat alle kinderen naar school kunnen. Vrouwen vooral op het platte land krijgen seksuele voorlichting om de voortplanting in te dammen. Dat hen niet aan hen ligt dat ze meisjes baren maar dat de X en Y chromosoom van de man het geslacht bepaald.
  Vrouwen roepen moeders op om hun zonen en mannen voorlichting te geven over wat verkrachten van meisjes en vrouwen met hen doen.
  Er gebeurt veel in India alleen is niet iedereen op de hoogte en daarom roepen ze maar wat, enkel en alleen om het roepen zelf.

  Ray heeft het over de chaos in India, de chaos in Suriname is net zo erg.

 27. India moest in Guyana investeren omdat die land meer te bieden heeft en zeker zijn schulden kan terugbetalen.

 28. @ Jiyani
  Mooi. Tx

  @Sabato
  het is een misverstand dat zij die geld uitlenen hun geld terug willen.
  Dit is niet altijd het geval. Ik zal het trachten uit te leggen
  Stel je leent $10 mln uit tegen een rente van 9%. Elk jaar ontvang je keurig je rente. Niets mis mee toch?
  op een zeker moment krijg je geen rente meer, maar de hoofdsom wordt afeglost.
  Wat nu? Nu moet je weer het geld zien uit te lenen. Bewaren is geen optie. Het wordt immers elk jaar minder waard door inflatie eventueel door devaluatie. Bovendien moet je aan de personen van wie dit geld is (de spaarders een vergoeding geven = rente).
  Conclusie
  Als een bank haar geld uitleent tegen gunstige voorwaarden dan wil zij dit graag zo houden.

  Anders wordt het als mondiaal de rente gaat stijgen en je hebt je geld uitgeleend tegen een te lage rente.
  dan wil je wel je geld terug om het tegen een hogere vergoeding weer uit te lenen

 29. Ik bemerk nu dat ik alleen gereageerd heb op postings van anderen en niet op het artikel.
  Schande.

  Een mooi gebaar van de president. Ik denk dat de kinderen dit fantastisch zullen vinden en nooit meer zullen vergeten.
  Hopelijk houdt hij zijn woord anders zal het een klap voor deze kinderen zijn.
  Weer een teleurstelling.

  Zo en nu ga ik wandelen richting tuincentrum.

 30. Bouterse moet zelf weer naar school want zijn kennis is te weinig om het land te besturen.Zijn capaciteit is van een laag niveau.Hij heeft alleen maar verstand van wapens om te doden als in 1982.Hij heeft Suriname totaal vernietigd en zichzelf verrijkt ten kosten van alles.Dat is mijn mening als Surinamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.