dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoTwee mensen gedood bij overval op de weg in Suriname

Twee mensen gedood bij overval op de weg in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 jun – Gewapende rovers in Suriname hebben donderdagmiddag een man en een vrouw doodgeschoten bij een overval op de Krakaweg ter hoogte van de Sabakoekreek. Een derde slachtoffer is met schotwonden opgenomen in het ziekenhuis. Een vierde man kwam met de schrik vrij. De slachtoffers behoren volgens Dagblad Suriname tot een groep gouddelvers die vanuit Brokopondo onderweg was naar Paramaribo.

De vier reden richting Zanderij en zagen ter hoogte van de Sabakoekreek een terreinwagen op de weg. Het leek erop alsof de bestuurder het voertuig wilde keren. De bestuurder waarin de slachtoffers zaten stopte zijn voertuig. Op het zelfde moment stapten twee gewapende mannen uit de andere terreinwagen. Eén van hen loste twee schoten met een jachtgeweer op het voertuig. Drie van de inzittenden werden geraakt.

Het is vooralsnog niet bekend wat buit is gemaakt en de rovers zijn nog voortvluchtig, meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Er gaat nog meer van de criminele handelingen plaats vinden.
  de jungle commando en de stadscommando zijn debet aansprakelijk van de vele gewelddadige berovingen in dit land. Het is een uitgemaakte zaak dat als je snel rijk wilt worden moet je cocaïne dealer worden of roven. En dit is nu wat plaats vindt

  Ronnie Brunswijk en de rovende coca dealers Desi Bouterse lopen vrijelijk rond en zelf president is geworden de ander als DNA lid. Wat gebeurd er in dit land? IS VERZIEKT


  Maak melding
 2. @ Cornelis

  Het is toch een feit, moet men dit dan verdoezelen ???
  Daders opsporen, en ook in koele ( bloede doodschieten )
  Wat een pleuris zooitje, je bent in Su nergens meer veilig,\.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. Jaren tachtig perikelen, maar met een nieuwe dimensie zijn komende. Straks gaat niemand meer voor plezier het binnenland in om geroofd en gedood te worden. Wie weet zijn het dienaren van baas, die het gebied moeten bewaken ivm met drugsactiviteiten. Suriname waarheen met ndp aan de macht, dankzij de ma pima ndper’ s? Naar de paarse verdoemenis.


  Maak melding
 4. Sari sari torie deng mang e wroko tranga fu verdien deng monie. Deng tra abangies
  e kier deng sma of deng e roof. Soet ding mars kiri. Deng genadeloze djoeka’s.


  Maak melding
 5. Alles is ndp wat vind belfort van
  Santhoki had clean sweep hij kreeg .mensen rechten organisatie op hem
  Hij werd beschuldigd van discriminatie
  Nu is het ndp schuld mensen handen in eigen boezem steken


  Maak melding
 6. Kijk no criminaliteit is zeer hoog oneer deze regering omdat hy barslecht gaat in het land!
  Dus het ligt nu echt aan he’t volk om bouterse weg te stemmen in 2020 deze misleider anders wordt su Haïti!
  Me bar joe!


  Maak melding
 7. Er is genoeg werk als men wil werken
  Maar een bepaalde deel van het volk van Suriname wil makelijk aan geld komen heeft niets met de regering te maken maar ja ieder zij zienswijze.


  Maak melding
 8. Zolang Bouta en de NDP aan de macht zijn gaat dit niet stoppen.
  Ik heb Bouta niet publiekelijk horen zeggen dat hij dit voor eens en altijd gaat aanpakken.
  Dat kan hij niet want hij is ook een rover en een moordenaar.

  Ik hoop dat de jeugd goed kijkt wat er op dit moment in Suriname gebeurd.
  En dat ze een realistische beslissing nemen in 2020.
  Op basis van feiten en omstandigheden.
  Willen ze in een land leven waar er (roof) moorden aan de orde van de dag zijn?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 9. En dan Suriname promoten op de vakantie beurs !!!!
  Toeristen moeten het land negeren, niet meer gaan. Laat alles in mekaar donderen. Laat ze nog meer schreeuwen wij willen nog 5 jaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  Haitiaanse taferelen.


  Maak melding
 10. Eens met je Rudolf.

  Bovendien de rovers komen over het algemeen uit FRANS GUYANA ,FRANKRIJK,BELGIË EN NEDERLAND.
  Ze zijn Surinaamse afkomst ook.


  Maak melding
 11. Het is allemaal zo gemakkelijk om iemand aan te wijzen en al weten waar die rovers vandaan komen. Kijk toch eens in de spiegel. Er is maar 1 echte Surinamer in Suriname ,dat zijn de indianen. Iederen die beweerd een Surinamer te zijn komt van ergens anders. Hou toch eens op met wijzen. Julie daar in Suriname doen het toch allemaal zelf. En wachten maar weerafs tamme schapen op 2020 tot er een verkiezing komt. Verder doen julie geen moer. Alleen maar klagen steen
  en been. Ga met zijn allen de straat op. Demonstreren tegen het beleid en tegen de armoe. Maar nee, wachten.wachten tot de grote boze wolf ook jou afmaakt. Er komen steeds meer rovers en of ze van omringende landen komen of uit europa. Geen enkele Surinamer is crimineel of rover. Behalve Bouta hoor ik alleen maar. Dan wonen er meer dan 500000 eerlijke mensen in Suriname en kunnen niet 1 rover aan??? Kijk in de spiegel Surinamers, julie zijn zelf de domkoppen.geweest die Bouta tot 2x toe hebben.gekozen. nu moeten julie niet mekkeren als tamme schapen. En op de blaren zitten. Dit is nog maar het begin. Wordt nog erger. Zolang.het volk zelf niks doet !!!!! Wordt eens wakker daar en haal die kop uit het zand. Wijs eens niet naar je buurman kf buurvrouw om dat zei van een ander ras is of cultuur. Sla je handen in 1 en maak een fuist.
  Ik hoor alleen maar die koelie dit die bakra dat die chinesie sus die djoeka zo bla bla bla. Laat het verleden rusten, je hebt een fantastisch mooi land. Maak er dan zelf.iets van. Je.hebt die.rovers bendes niet nodig. Gekker nog ,iedere Surinamer zou millionaire kunnen zijn. Zo rijk is het land. De meesten zijn liever lui dan moe daar. Doe er wat aan. In de jaren 80 was het het leger, het leger van nu is laat ik het voorzichtig zeggen…..stelt niet voor. Het politiekorps wordt sterker en sterker, pas op voor dat de jaren 80 niet terug komt. Suriname glijd langzaam af richting die zelfde kant op.
  Wat er ook gebeurd, Suriname en de Surinamers moeten zelf leren vechten en niet wachten op wat de regering zegt of doet. Kijken of oom agent je komt beschermen. Doe er zelf wat aan met zijn allen.


  Maak melding
 12. PARAMARIBO, 6 apr – Romano Meriba, de criminele pleegzoon van de Surinaamse president Desi Bouterse, is weer vervroegd vrijgekomen. Dit keer na het uitzitten van 2/3e van zijn laatste gevangenisstraf. Meriba moest een celstraf van 3,5 jaar uitzitten voor een roofoverval die hij in november 2015 pleegde. Het OM had 10 jaar geëist in deze zaak.

  Goed voorbeeld doet volgen:
  Moordenaar Bouta geeft amnestie aan moorddadige pleegzoon
  De djoeka’s van het binnenland zien dat ook en denken voor moord krijg je toch amnestie in SU


  Maak melding
 13. Eerst roven en moorden in zee en nu vlak voor een recreatie oord!!!!
  Verdomme als of de moordenaars ons leven hebben gegeven !!!!
  Dit video is doorgestuurd naar de ANVR en SGR. Onveilig voor toeristen !!!!


  Maak melding
 14. En dan winnen ze weer d.m.v. Fraude in 2020!!! En dan zal het 3x heftiger worden en roven en moorden. Ik heb mijn reisorganisatie eveneens verwittigd , het feit dat wij als toeristen , potentieel gevaar lopen voor roof en moord !!! Dank u wel mpp NDP regime !!


  Maak melding
 15. waar zijn de mensen die altijd zoveel te zeggen hebben als de politie deze moordenaars opruimt ik hoor jullie nu niet
  wwhat about de nabestaanden v deze slachtoffers
  politie miijn zegen hebben jullie om deze criminelen gewoon wreeddadig en koelbloedig kapot te schieten


  Maak melding
 16. Sommige culturen dragen overal ter wereld positief bij aan de economie. En andere culturen die zich echt moeten gaan schamen, kunnen alleen beroven stelen en nog meer van die achterlijke dingen. Tijd dat ze die apen standrechtelijk executeren als voorbeeld. die tollie eraf en in hun reet proppen en dan naakt teruglopen op schoenen met spijkers erin, terug naar hun familie. Dan straf je ze daar ter plaatse nog meer openlijk en publiekelijk. Aan de schandpaal ermee of verkopen aan Artis. APEN


  Maak melding
 17. Deze laffe klootzakken moeten ze met gelijke munt betalen, juist in fase afschieten !
  Eerst beide enkel daarna de scheenbenen en dan beide knieen .
  Ook beide armen afschieten of beter de handpalmen amputeren en verder laten creperen en als laatste een nekschot !!!! Ze moeten eerst lijden deze tering lijers geen medelijden met ze.
  Mijn wijlen zei altijd tegen me : dat ik geen kwaad met kwaad moet vergelden, wel zalig Pa je hebt het helemaal mis, want ik ben ziende blind en horende doof !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 18. Ik ben net terug van Suriname ook tevens de laatste keer. Iedereen is bang daar. Zelfs overdag als ze in hun huis zitten heeft men hun hek op slot gedaan met een hangslot. Overal loert er gevaren in Suriname.
  Niemand durft meer naar Albina en Moengo te gaan. Bepaalde stukken van de weg naar Moengo is heel slecht en daar wordt je juist overvallen omdat je dan stapvoets rijdt. Ze moeten dit ook in de vakantiefolders aangeven dat het gevaarlijk is om naar oost Suriname en binnenland te gaan. Het zijn wild west taferelen.
  Waarom is dit volk gevlucht in het binnenland tijdens de slavernij, als ze waren gebleven hadden ze vandaag onderwijs en beschaving genoten !!!!

  Denk goed na mensen, vermijd het land, want het land is naar de klote geholpen !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES