Leider piratenbende verantwoordelijk voor slachting Suriname opgepakt

7

BERBICE, 7 jun – De leider van de piratenbende, die op 27 april vissers voor de kust van Suriname zou hebben afgeslacht, is opgepakt. De man Premnauth Persaud, ook wel bekend als ‘Sanbad’, ‘Sinbad’ en ‘Boy’, is in Berbice, Guyana opgepakt. Dat meldt Starnieuws. Zijn arrestatie wordt gezien als een belangrijke doorbraak door de autoriteiten, aangezien hij sinds de gruwelaanval door zowel Suriname als Guyana werd gezocht, aldus de nieuwssite.

De naam van Sinbad werd al eerder genoemd in deze zaak. Vanaf het begin werd hij gezien als dé piratenleider en meesterbrein achter de gruwelijke aanval op de Surinaamse vissersboten in maart dit jaar. Volgens bronnen zou Sinbad woonachtig zijn in Suriname. Er werd al een tijdje naar hem gezocht door de autoriteiten van beide landen.

7 REACTIES

 1. Prima werk gedaan politie van Guyana👏.Jullie weten tenminste hoe een massamoordenaar op te pakken .Zeer professioneel werk.
  Kunnen jullie assistentie verlenen aan je collegas in Suriname die niet gemotiveerd zijn om moordenaars ,vooral de ene met de masterbrein met amnestie,te helpen arresteren?


  Maak melding

 2. Surinaamse justitie is alleen in staat zichzelf te verrijken en alles in een doofpot te willen stoppen. Opsporen van verdachten van roof, moord,verkrachting, afpersing, oplichting,smokkel en verduistering aan mensen als Krishna Mathoera. Wat verwacht je van hersenloze embecielen van NDP.


  Maak melding

 3. Deze man niet berechten, gewoon aan de nabestaanden afleveren die zullen wel heel goed
  voor hem zorgen is Sweet Sranan, elke dag garam ke bath aur doksa ke ghos daru etc etc !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Drugshandel en smokkel onder het mom van visserij is waar het om gaat. Wat betaald meer vissen of drugs? Waar vallen er meer doden, tijdens vele drugsdeals.


  Maak melding

 5. Pakket naar su sturen is nu zomaar ver tienvoudig duur af halen voor de mensen in su dus dit is bewust het volk uithongeren ik stuur vanaf nu geen moer meer


  Maak melding

 6. Chappeau! Ophangen ad hoogste boom nadat motief en opdrachtgever uitgeperst is….mee eens, met constatering dat Guyana in alles beter kan dan Sur tege woordig; niet alleen olie zoeken…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.