Suritoppers strijken neer in Rotterdam: zondag 10 juni in Luxor Theater

0
Suritoppers strijken neer in Rotterdam: zondag 10 juni in Luxor Theater

ROTTERDAM, 7 juni – In 2011 begon SuriToppers als eerbetoon aan het Surinam Populair Songfestival, maar het groeide al snel uit tot een groot muziekspektakel. Na vier succesvolle edities en meer dan 25.000 bezoekers is SuriToppers nu terug met een gloednieuwe editie! En op zondag 10 juni is de show te zien in het Luxor Theater te Rotterdam.

Er zullen optredens plaatsvinden van prominente namen uit Suriname waaronder Powl Ameerali, Benjamin Faya, Sijtske Tjon A Tjoen, Maroef Amatstam, Maikel Groenhart, Nisha Madaran en Ngina Devis. Gastheer/presentator is de legendarische Henk van Vliet en het geroemde SuriToppers orkest staat uiteraard onder leiding van Ernesto van Dal.

De laatste kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via luxortheater.nl.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.