dinsdag, november 28, 2023
HomeFotoLid Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname schiet vrouw bij pompstation dood

Lid Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname schiet vrouw bij pompstation dood

-

PARAMARIBO, 6 jun – Een lid van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) heeft vanmiddag in Suriname een vrouw op haar werk bij een pompstation doodgeschoten. De vrouw zat achter de balie bij het pompstation Rockoil aan de Magentakanaalweg toen ze werd neergeschoten. Diverse Surinaamse media melden dat het gaat om een moord in de relationele sfeer.

Volgens verslaggever Gail Eyck zou de BBS’er een aantal keren op de vrouw hebben hebben geschoten, waarna hij op de bromfiets vertrok. De vrouw is ter plekke overleden. Volgens Eyck zou de man zich daarna zelf bij de politie hebben gemeld. De verschillende politiediensten zijn nog bezig met het onderzoek.

De BBS is een in 1970 opgezette dienst, die is uitgegroeid tot een professionele organisatie belast met de persoonsbeveiliging van hoogwaardigheidsbekleders, rechters, overheidsobjecten en waardetransport. In 2016 schoot een BBS’er een beveiliger van het Academisch Ziekenhuis dood.

UPDATE:
“Mijn wapen ging plotseling af”…. zegt de man die zijn vrouw vanmiddag in een pompstation in Suriname doodschoot:

Foto’s van Miquel K. op Facebook

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

15 REACTIES
 1. Malloten krijgen wapen,dat kan alleen in Suriname!zonder vooraf gekeken of er verantwoord is of die personen geschikt zijn om een wapen dragen


  Maak melding

 2. Hij is een ndp, aanhanger in woord en daad van de nationale Dodende partij. De meest vervloekte politieke religieuze sekte olv van vele moordenaars. Met onberechte moordenaars aan de macht zal moord straks schering en inslag worden. De ddb moordvloek teistert het gehele land, slachtoffer en dader zijn meestal ndper’ s.


  Maak melding

 3. “mijn wapen ging plotseling af”, en hij had het per ongeluk in zijn hand en was stom toevallig op zijn vrouw gericht,
  Wat een lulverhaal, en zulke infantiele figuren zijn in dienst van beveiligingsinstellingen, en maar pissig worden als je Suriname een bananenrepubliek vol met overcultiveerde apen noemt.


  Maak melding

 4. Er zijn veel psychiatrische gestoorden die een wapen ter hand worden gereikt, wanneer zij ergens in dienst worden genomen.Deze gast voor 30 jaar opsluiten. Het liefst eenzame opsluiting. 1x per dag eten en drinken. Saka saka dagoe.
  Familie van deze jonge vrouw ik wens jullie heel veel sterkte met dit ondraaglijk verlies.
  R.I.P


  Maak melding

 5. deze man heeft gelijk wapen ging plotseling af…… de begeleiders van hem dragen ook pistolen en die kunnen ook spontaan af gaan en hij krijgt ook toevallig een kogel in de buik allemaal per ongeluk. karma bespaart een hoop geld in santo boma.


  Maak melding

 6. Het geen Surinaams ding. Overal ter wereld komt het weleens voor dat iemand die legaal wapen draagt een ander dood schiet. Sommige mensen reageren omdat ze graag gelezen willen worden maar hun bijdragen zijn inhoudsloos.

  Peace out,

  Kwamma (de Saamaka)


  Maak melding

 7. De vrouw zat achter de balie bij het pompstation Rockoil aan de Magentakanaalweg toen ze werd neergeschoten.

  Een lid van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) heeft vanmiddag in Suriname een vrouw op haar werk bij een pompstation doodgeschoten.

  Per ongeluk???!!!

  Waarom ging hij naar de werkplek van zijn relatie?
  Kwam hij van zijn werk of was hij buiten dienst van zijn werk?
  Welke tijdstip was dat?
  Waren er relationele problemen? Welke, hoe ernstig?
  Hoe lang speelde dit zich al af?
  Waren in de directe omgeving van het slachtoffer en dader, familie, buren, collega’s van de relationele problemen? Wat hebben zij gedaan, geadviseerd om het probleem/de problemen te neutraliseren of werd het juist erger in de relatie?
  Kon deze nog worden hersteld?
  Kon geen beroep worden gedaan door derden om in de relationele problemen te bemiddelen? Wie en waarom? Professionele hulp of familie?

  Moord. Was dit een opgezet plan dader en hoe lang speelde dit plan al, en het onder het mom te brengen dat het wapen per ongeluk af is gegaan? Wisten derden van dit plan? wie? en wat hebben ze gedaan of niet gedaan?

  Veel vragen die het leed niet zullen verzachten. Het is gebeurd?

  Boen Sari (his)tory

  Sterkte aan de familieleden toegewenst

  Moge haar ziel in Vrede Rusten

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 8. Het gaat hier om een wraakactie en de afgewezen verliefde moordenaar schoot de vrouw dood in koele bloede.
  Zijn smoesje om de moord door hem gepleegd goed te praten….dood geschoten per. ongeluk.


  Maak melding

 9. @Kwamm
  Legaal of illegaal een wapen dragen voor beide gevallen als je iemand ermee kapot schiet is het een strafbare feit.Alleen in Suriname ontkom je aan je straf..hoe gekker je smoesjes
  klinken des te beter.
  Smoes no 1….op de vlucht doodgeschoten.
  Smoes no 2….per ongeluk.
  Je bent de grootste idioot hier die niet heeft gemerkt dat de bedoeling van de moordenaar hier was om de vrouw morsdood neer te schieten.Hij was niet daar om te tanken maar om moord te begaan.


  Maak melding

 10. Zijn de beelden van de beveiligingscamera(‘s) veilig gesteld ten behoeve van het onderzoek?….Of zijn ze “per ongeluk” gewist?

  Mijns inziens hoef je geen Sherlock Holmes of Colombo te zijn om de waarheid en de juiste toedracht aan het licht te brengen.


  Maak melding

 11. Ray,

  Het zou geen kwaad doen om eerst goed te lezen voordat je reageert. Ik heb nergens geschreven dat ik de criminele daad van die man goedkeur. Het is in Suriname gebeurd en sommigen reageren meteen als een kip zonder kop, om Suriname zwart te maken. Waar ter wereld gebeurt het niet? Of het wel goed is of niet, jij praat standaard slecht over Suriname.

  Of het minder goed gaat of niet met Suriname, ik ga Suriname never en nooit afkraken.

  Peace out,

  Kwamma (de Saamaka)


  Maak melding

 12. @kolibri.

  Ik wacht nog steeds op jou antwoord.

  Of ben je zo eentje die verdeeldheid probeert te zaaien hier.
  Kip zonder kop.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES