zaterdag, februari 24, 2024
HomeFoto"Wapen ging plotseling af" zegt man die vrouw in pompstation doodschoot

“Wapen ging plotseling af” zegt man die vrouw in pompstation doodschoot

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 6 jun – De 35-jarige Miquel K. die vanmiddag zijn 35-jarige vrouw Nasir Isra gehuwd Kemble doodschoot in een pompstation, heeft tegenover het Korps Politie in Suriname verklaard dat zijn wapen ‘plotseling’ afging. Dat meldt de politie in een officieel persbericht. “Hij verklaarde dat hij met zijn vrouw in een woordenwisseling was geraakt en zijn dienst vuistvuurwapen plotseling afging” aldus de politie.

De Surinaamse politie heeft het in het bericht duidelijk over een ‘dienst vuistvuurwapen’ maar doet verder geen mededeling om welke dienst het gaat. Volgens eerdere berichten zou de man, die betrokken was bij het schietincident aan de Magentakanaalweg, lid zijn van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname.

De schutter verliet na zijn daad de plek, maar meldde zich ongeveer drie kwartier aan op het politiebureau Flora, waar hij deze verklaring aflegde.

Lid Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname schiet vrouw dood
Het ontzielde lichaam van de vrouw is voor obductie in beslag genomen door justitie in Suriname.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

36 REACTIES
 1. Ik wist niet dat er paramaribo cowboys wonen ,je gaat met doorgeladen pistool naar een tank station ,dus dat wapen hebt je al in je hand ,waar deze niet hoort te zijn ,en gaat ploseling af ,en toevallig stond zijn vrouw of vriendin recht voor de loop van het vuurwapen ,en die klootzakken denken dat iedereen achterlijk is .
  Ik ben benieuwd wat het rond de verkiezingen gaat gebeuren met z’n stelletje onbenullen .
  Bovendien met een getrokken pistool , dat is met voorbedachte raden, is moord


  Maak melding
 2. Ging per ongeluk, maar meneer was wel gevlucht.. toevallig hadden ze op dat moment ook ruzie met elkaar… Hmm ga jezelf spoelen hoor


  Maak melding
 3. Dit is een bewuste actie van deze dwaze imbeciel.Wanneer zoiets per ongeluk gebeurt, dan verlaat je de plaatst van het ongeval niet. Dan bel je direct de ambulance en de politie. Wat moet deze aap met zijn dienstwapen op straat als je geen dienst heb. Dit verhaal moet hij aan zijn grootje gaan vertellen.
  Die vrouw wilde vast een eind aan de relatie maken en dit beviel meneertje niet, dus moet zij dood.
  Dat hij zich drie kwartier later bij de politie heeft aanmeld is meer uit paniek. Die vrouw had en direct medische hulp nodig en had het kennelijk nog gered. Dit is een teken van mannelijke zwakheid.Gaat het niet in een relatie, stop ermee en gaan jullie apart verder. Even goede vrienden.Dit valt onder psychiatrisch gedrag, Zwaar gestoord. Wanneer je partner heeft gekozen om alleen of met iemand anders verder te gaan, moet dit niet als een nederlaag of afgang gezien worden. Het spreekwoord luidt wat niet bij elkaar hoort, zal ook niet bij elkaar blijven. Dus een relatie afdwingen met de dood tot gevolg, geeft aan dat de persoon nooit psychisch in orde is geweest. Zieke geesten. In het leven loopt iemand een tijdje met je mee, of je wordt samen oud tot de dood jullie scheiden.Dit soort machtsvertoon is verschrikkelijk. Familie sterkte met het dragen van dit groot verlies, Opsluiten deze idioot.


  Maak melding
 4. Het probleem is bij deze gestoorde imbecielen, dat ze niet gescreend worden, en met een wapen kunnen rond lopen, waarbij burgers in gevaar worden gebracht.
  Verder verbaasd het me allemaal niet echt, wanneer je hier ziet dat een moordenaar en veroordeelde drugsdealer hier president kan zijn, dan is het niet uitzonderlijk dat dit soort figuren werken als beveiliger.


  Maak melding
 5. Sari Tori.
  Die man heeft niet gedacht aan zijn 69- jarige moeder.
  Ook niet aan zijn kinderen. Als je ruzie maakt met je vrouw,tot daar aan toe,maar ga je dochter haar moeder niet ontnemen. Kom nou!!Je pas 4-jarig kind.Wellicht dat je 9- jarige zoon bij jullie bleef.Triest geval hoor. Als je het goed bekijkt is de politiek hier debet aan. Ze regelen hun partijgenoten werk . Voor zulke beroepen met wapens moeten die lui onderworpen worden aan een psychotechnisch onderzoek. Maar nee hoor,men regelt een baantje aan een partijgenoot, familie etc. En een keer loopt het mis.Nu helaas in relationele sfeer.
  https://m.facebook.com/miquel.kemble/year/2014/


  Maak melding
 6. Dit is suriname , en maar lullen over bevordering van tig plannen. Ik hoop dat de toeristen die zo belangrijk zijn voor su dat ze nog overwegen om naar su te gaan. Ben toch wel even blij dat het geen hindoestaan is. Ben benieuwd wat de commentaar is. In ieder geval sterkte aan de nabestaanden!


  Maak melding
 7. onze President heeft ook mensen op de vlucht doodgeschoten. Alle criminelen in Suriname hebben hoop met een president als deze. Dit is de wens van de Surinamers zij hebben hem immers daar gezet. Hopelijk gaan ze bij de volgende verkiezingen hun verstand gebruiken .


  Maak melding
 8. Als meerdere schoten zijn gelost kan het wapen niet per ongeluk zijn afgegaan, tenzij het een automaat is.
  Daarnaast is het een regel, dat een wapen alleen wordt getrokken, wanneer je de intentie hebt om het te gebruiken.
  Deze figuur moet dus voor langere tijd worden opgesloten en mag nooit meer bij een gewapende macht dienen.


  Maak melding
 9. Ook hieruit blijkt dat de selectie van agenten strenger moet. Ook moet men de agenten tussentijds ontwerpen aan fysieke en psychologische testen. Maar als deze zaken voorgesteld worden in het parlement springen de vakbonden en de oppositie in de gordijnen. Deze lui zijn een vloek voor Suriname.


  Maak melding
 10. De wereld kan je niet veranderen het is al zo geschapen,in elke seconde wordt er iemand dood geschoten waar dan ook ter wereld,gewapende macht of geen gewapende macht.
  iemand wordt ineens gek het hoofd zit op dat moment met heel veel bloed.
  In Noord Brabant had een politieman een ander politieman dood geschoten om de relatie met de politieman zijn vrouw.


  Maak melding
 11. Deze klootzak verdient een nekschot, die vrouw wil je niet meer dan moet ze maar dood.
  Een vrouw is niet je eigendom stelletje debielen die een geweer mogen dragen.
  Politie schiet man onder tafel gewoon dood, smerige monster dat je bent, ook jij verdient
  een nekschot.


  Maak melding
 12. Uit onbetrouwbare bron heb ik begrepen dat hij een politieke parij wil oprichten. Daarom doet hij een beroep op de rechter om zijn verhaal te geloven, zodat hij het land kan dienen


  Maak melding
 13. Moord met voorbedachten rade.
  Deze crimineel opsluiten zijn leven lang.Dat verdiend hij.
  Levenslange gevangenisstraf voor de moordenaar.


  Maak melding
 14. mensen niet oordelen want deze mevr was zwanger van een ander,hoewel ze getrouwd was met deze man.denk even na.aub.heel triest jammer dat het zo moet.deze man ,ik hoop dat alles goed uitgezocht wordt en dat hij vrijgesproken word.


  Maak melding
 15. Ja, dit is heel erg. Elke keer is er weer een incident met een lid van de gewapende macht.

  @Kolibri
  Ben toch wel even blij dat het geen hindoestaan is.
  Wat bedoel je hier precies mee?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 16. @ anneke

  Als deze man zijn vrouw bewust dood schiet omdat ze zwanger is van een ander, moet
  hij volgens jou optie vrijgesproken worden. In feite heeft deze man een dubbele moord
  gepleegd, en jij wil die man vrij pleiten !! anneke je zou een goed advocaat zijn, waarom ga
  jij niet I. Khanhai niet assisteren in het proces van de december moorden ???
  Nu nog een andere vraag van mijn kant, hoe zou jij reageren als de slacht offer jou zus was ???
  Daar ben ik benieuwd naar, graag je mening hierover zonder te schelden graag !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 17. Geen enkele wapen gaat plotseling af. Een wapen is op zichzelf een dood ding en kan niet vanzelf zomaar afgaan. Het zijn dit soort dwaze debiele idiote mensen die net als DDB en co. bewust wapens misbruiken voor eigen gewin of een zaak te beslechten. Oma taki, hij is ook lid van de national Dodende partij olv van de grootste vereerde en aanbeden doder, de dwaas bouta, die dwazen als president hebben gekroond.


  Maak melding
 18. @ Oom Loeti fu abrabroki

  Geen enkele wapen gaat plotseling af, van wie heb je dit ???
  Het gaat wel hoor, dat is gebeurt op fort Zeelandia, en het heeft het leven van 15 gekost !!!

  sari rori

  Jacko


  Maak melding
 19. JZwartmans 7 juni 2018 at 17:54
  @ Oom Loeti fu abrabroki
  Geen enkele wapen gaat plotseling af, van wie heb je dit ???
  Het gaat wel hoor, dat is gebeurt op fort Zeelandia, en het heeft het leven van 15 gekost !!!
  sari rori
  Jacko

  Wahahaha dus we staan op een lijn, de laffe Bouta wijze. A no mi na a wapen, hoe oerdom zijn de ma pima misdadigers.


  Maak melding
 20. Hallo JZwartmans (Jacko). Ik ben er nog hoor. FER.E Lang geen reactie van mij gelezen op waterkant.net Sari tori Deze gewetenloze moordenaar, moet gewoon tot levenslang zonder enig bezoek in zijn cel worden veroordeeld. Gr. FER.E


  Maak melding
 21. De domheid regeert. Hier is duidelijk niet op intelligentie geselecteerd. En dat loopt met een wapen. Neen het was een bankroe die de trekker overgehaald heeft. Dit soort figuren kom je in alle geledingen van deze samenleving tegen. Zelfs in de DNA. De goeie nagelaten.


  Maak melding
 22. HET BEWIJS: geef de apen in Suriname een wapen en er zullen doden vallen.

  Totaal onverantwoordelijke mensen werken bij justitie en politie. Dienst wapens worden regelmatig gebruikt bij overvallen e.d.. Politieagenten die een levendige handel in wapens runnen in Suriname.

  Suriname is geen land te vertoeven, zeker niet voor buitenlanders, behalve politie en justitie mensen, zijn er ook andere zo rijk ogende Surinamers die in wapenhandel zitten. Onlangs nog de dood van de 23 jarige Ravikant Premcharan……. betrof hier een AFREKENINGSMOORD omdat directe naasten wapens hadden geleverd aan zeepiraten. Arme jongen had niets te maken met wapenhandel maar is vermoord dankzij een naaste familielid.

  Politie en justitie:
  Gecastreerde domme idioten in Suriname die onderzoeken leiden. We kunnen nu echt spreken van een bananen republiek in Suriname. En dit alles heeft niet met Bouterse te maken, neen, dit alles was al zo en misschien nog erger toen NF VHP aan de macht was.

  Dus kiezers……. Laat u zich niet aanpraten door de parasieten genaamd NF VHP.


  Maak melding
 23. Tegenwoordig hebben wapens een eigen wil. Ze gaan zelf af wanneer ze willen. Politie moet dus uitkijken en hun mensen geen wapens laten dragen, want dat is dus levensgevaarlijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES