zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenJustitie en politieSteunbetuiging voor Ram Mandir door Hindoe Raad Nederland

Steunbetuiging voor Ram Mandir door Hindoe Raad Nederland

-

- Advertisement -

DEN HAAG, 26 mei – Naar aanleiding van de vernieling die afgelopen woensdag aan de Shri Ram Mandir(Hindoe tempel) is aangericht, nodigt de Hindoe Raad Nederland vertegenwoordigers uit alle geloofsgemeenschappen in Den Haag uit om aanstaande zondag 27 mei van 15:30 tot 16:30 aanwezig te zijn voor steunbetuiging in de getroffen Shri Ram Mandir aan Mijtensstraat 183 te Den Haag.

- Advertisement -

Woensdag werden ramen met dubbelglas met straatstenen aan diggelen gegooid. Het tempelbestuur spreekt van een doelbewuste actie tegen de Hindoe gebedsruimte die niet getolereerd kan worden. “Daarom willen we als geloofsgemeenschappen een krachtig signaal uitzenden naar degenen die intolerante opvattingen er op nahouden en willen we vernielingen aan gebedshuizen krachtig veroordelen” aldus de voorzitter van de Hindoe Raad Nederland.

De raad zegt verder: “In Nederland is een ieder vrij om het eigen geloof te beleven en te belijden. Dit is een belangrijke verworvenheid van onze samenleving en we dienen deze waarde uit te dragen, maar ook te beschermen tegen diegenen die intolerant zijn jegens andere geloven. Uw aanwezigheid en steun is op dit moment hard nodig; voor de Shri Ram Mandir, voor het hindoeïsme en voor religie in het algemeen”.62 REACTIES

 1. Ben benieuwd of er aan deze oproep gehoor zal worden gegeven, vooral van de zijde van de moslims.
  De moslims kunnen de ramadan gebruiken om niet te verschijnen. Immers tijdens deze ‘holle’ manier van vasten mogen zij zich niet inspannen.
  Dit is al jaren aan de gang in Den Haag. Indien de moslims van goede wil waren, dan hadden zij het tuig binnen hun gemeenschap allang tot de orde geroepen.

  Een Surinaams hindustaanse moslim ( zijn naam schiet mij nu niet te binnen) die enkele jaren in India heeft gewoond en stukken schrijft voor een krant, beweerde dat in India Ram veilig is de moskee.
  Ram is in geen enkele moskee waar ook ter wereld beschermd. Moslims zijn niet te vertrouwen.

  .


  Maak melding

 2. Radicale hindoes in India hebben de heilige koe van stal gehaald om hun politieke agenda te dienen: ”India alleen voor hindoes”. Een riskante stap in dit religieus veelkleurige land.

  Lynchpartijen in India. Steeds vaker komen berichten naar buiten over zulke geweldplegingen – één van de meest gruwelijke vormen van volksgericht. Vrijwel altijd zijn Indiase moslims er het slachtoffer van.

  Vorige week nog werden er drie gemeld. Zo werd Junaid, een jongeman uit de Indiase deelstaat Haryana, door enkele medepassagiers aangevallen en doodgeslagen toen hij per trein terugkeerde van een feest rond het einde van de ramadan. „Hij zag eruit als een moslim”, was het enige dat één van de vermeende daders ter verklaring wist te zeggen.

  Meldingen over soortgelijke incidenten hebben één ding gemeen: moslims worden ervan beschuldigd koeien te hebben geslacht of verhandeld.

  Daders hebben zich doorgaans georganiseerd in burgerwachten (cow-vigilants) die de omgeving afstruinen op zoek naar burgers die koeien „ontheiligen.” En dat doe je al gauw. Zo kwam begin vorige maand een bestelwagenchauffeur in de noordoostelijke deelstaat Bihar in de problemen toen hij claxoneerde om een koe te verdrijven die hem de weg versperde. Het leverde hem een flink pak slaag op.

  In feite gaat het bij die burgerwachten om ordinaire knokploegen, waarvan de leden vaak zijn bewapend met knuppels en machetes en zijn geronseld door de Nationale Vrijwilligersorganisatie (Rashtriya Swayamsevak Sangh, RSS), een fascistoïde groepering die nauw is verbonden met de BJP, de regeringspartij van premier Narendra Modi.

  Dat laatste zegt al veel: de geweldsacties zijn minder spontaan dan ze lijken. Sinds de BJP, de politieke partij van radicale hindoes, in 2014 aan de macht kwam –landelijk en al eerder of later ook in tal van deelstaten– is het aantal gevallen van ‘koeterreur’ flink toegenomen. Mensenrechtenorganisaties melden 63 lynchpartijen sinds 2014, waarvan de helft in deelstaten met een BJP-regering.

  Inmiddels is de slacht van koeien, inclusief het verhandelen en vervoer van de dieren voor de slacht, in de meeste Indiase deelstaten aan banden gelegd of geheel verboden. En op overtreding staan zware gevangenisstraffen.

  Dat dit voor hindoes geldt is nog tot daaraan toe –het eten van rundvlees is voor hen een taboe– maar ook moslims, met 13 procent van de bevolking de grootste religieuze minderheid, en aanhangers van andere religies moeten zich eraan houden.

  Achter de aanscherping van het rundvleesverbod zit een politieke agenda, menen waarnemers. De BJP wil Indiërs mobiliseren voor ”Hindutva”, het plan om van India een exclusieve hindoestaat te maken, waarin moslims en christenen (2,3 procent van de bevolking) tweederangs burgers zijn geworden.

  Door af en toe een omstreden hindoe-thema naar voren te schuiven worden Indiërs religieus en politiek zich meer bewust, en dat is goed voor de BJP als politieke partij, luidt de gedachte.

  Al eerder werd de ”omstreden moskee” als thema opgeblazen, waarbij bepaalde moskeeën oorspronkelijk hindoetempels zouden zijn geweest. Ook het oprakelen van ”ghar-wapsi”, het gedwongen bekeren van christenen tot het hindoeïsme, was politiek nuttig. En dan was (en is) er nog ”love jihad”: moslims zouden doelbewust met hindoemeisjes trouwen. Nu zijn het vooral koeien die van stal worden gehaald als hot item.

  Roken

  Een van de RSS-leiders vergeleek vlees eten met roken: net zo slecht. Hindutvaprediker Sadhvi Saraswati –voor het oog een lieftallige jonge dame– riep twee weken terug op om bestuurders die het slachten van vee dulden in het openbaar op te hangen.

  Mensenrechtenactivisten verwijten premier Narendra Modi –notabene premier van álle 1,2 miljard Indiërs– dat hij zich te mild opstelt tegen de geweldplegers.

  Nu heeft de BJP ook weinig tegenstand te vrezen, want de politieke oppositie is zwak, mede dankzij de neergang van de Congrespartij. Congres wist tot in de jaren 80 van de vorige eeuw als enige echte nationale partij alle religies, kasten en klassen van India te vertegenwoordigen, maar die tijd lijkt definitief voorbij sinds Modi met zijn BJP aan de macht is. Of zoals een commentator het zei: „Congres was ooit de enige partij voor iedereen, nu is het de enige partij voor niemand.”


  Maak melding

 3. De taqiya moslims hier zulllen zich uiteraard niet aanmelden.
  Beter zou zijn geweest om met z’n allen in die wijk waar de tempel staat, straat na straat in te lopen opdat de daar aanwezige moslims beseffen dat de samenleving hun barbaarse opvatttingen over godsdienst niet zal accepteren.
  Heeft de Shri Ram Mandir geen camera’s die deze zaken kunnen registreren? Dan had men aantoonbaar bewijs tegen de daders gehad en kon er om vervolging worden gevraagd.


  Maak melding

 4. Plaats camera’s en andere middelen om alles wat rond de Mandir gebeurt te registreren. Niet alleen in/op de Mandir, maar ook in huizen van in de omgeving wonende Hindoes die op de Mandir uitkijken.
  Zo kun je bewijs verzamelen tegen de intolerante lieden die met opzet – vanwege onvervolgbaarheid – kinderen inzetten om deze misdaden te pegen. Want een kind speelt liever dan dat hij een ruit ingooit.
  Hier zit zeker een moslimgroep achter en de preken in de moskeën dragen meestal ook niet bij tot het tolereren van anderen.
  Wanneer houdt het gedonder door de moslims eens op? Nooit waarschijnlijk.


  Maak melding

 5. De artikelen zoals @Pineut die neerzet komen vooral vanuit christelijke hoek: Trouw, Christelijke Dagblad, Gereformeerd Daglad (of Dagoeblad?) enz.

  Want deze partijen (christenen/moslims) die alleen nog bestaan dankzij bekering, hebben een bloedhekel aan Hindoes die in India zich verzetten tegen bekering van Hindoes.
  Jaarlijks gaat er vanuit Nederland honderden miljoenen euro’s naar Indiase NGO’s – die deze geldstromen niet opgeven aan de Indiase overheid en ook niet hoe ze besteed zijn – naar christelijke instellingen (NGO’s) in India om de bekering van Hindoes tot het christendom met volle vaart uit te voeren.
  Christenen in India noemen Hindoe Goden en Godinnen duivels en demonen, het Hindoeïsme een godsdienst van de duivel, ze veracten de Koe en doden met opzet koeien om geweld uit te lokken opda de internationale gemeenschap dan de Hindoes veroordeeld, ze spannen samen met de moslims in India omdat ze hetzelfde doel hebben: bekering van Hindoes.
  Christenen zouden zich diep, heel diep moeten schamen vooral omdat hun Meester, Heer Jezus, op 15 jaar na, tot z’n 96-ste in India heeft gewoond, de Vedische leer heeft omarmd en een Yogi Meester is geweest die broederschap, liefde en persoonlijke en maatschappelijke zuiverheid – allemaal thema’s uit het Hindoeïsme – leerde en predikte.
  5300 jaar geleden zei Bhagvan Vyasdev Krishna Dwaipayan Maharaj het volgende over religie toen hem gevraagd werd wat de kern van religie was: aatmanah pratikulaani, pareshaam na samaacharet (wat tegen je ziel indruist, pijn veroorzaakt, breng het niet in gedrag tegenover anderen). Jezus, die deze uitspraak uiteraard ook heeft gekregen in z’n onderwijs in India, vertaalde het als volgt: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet het een ander niet.
  Welke christen gehoorzaamt Jezus nog? Ze zijn meer bezig met bekeringen (politiek) dan met het leiden van een zuiver leven (beleiden).


  Maak melding

 6. Van Suriname en de hoofdstad Paramaribo wordt vaak gezegd dat het een goed voorbeeld is van hoe verschillende religieuze mensen samen kunnen leven. Klopt dit beeld?

  “Ik kan dat alleen maar beamen. In Paramaribo staat de synagoge pal naast een moskee bijvoorbeeld. Dit komt natuurlijk omdat er zoals in Nederland geen dominante cultuur of religie was. De slaven en later contractarbeiders hebben een modus gevonden om goed samen te leven. Maar de culturele verschillen worden nog wel eens in negatieve zin benadrukt. Creolen spreken over koelies (een scheldwoord voor hindoestanen) en hindoestanen spreken vaak negatief over Creolen. Echter, ook binnen culturen is er afgunst en vaak onder hindoestanen die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En ik heb gemerkt dat er een bijna collectieve aversie jegens Chinezen is die vanuit het buitenland veel voor elkaar krijgen terwijl de Surinaamse (zaken)mensen achter het net vissen.”

  “Omdat veel hindoes geen wij-gevoel kennen. De krabbenmentaliteit is enorm. Veel hindoes presteren weinig, maar gunnen het een ander niet om het beter te kunnen doen. Er is veel afgunst en jaloezie. En omdat naar mijn mening het overgrote deel van de hindoes haar religie niet goed begrepen heeft. Zelfs de pandits niet. Van echte thema’s of grote zaken en vraagstukken hebben ze geen kaas gegeten. Ze zijn vooral bezig zichzelf te verrijken in naam van het geloof. En in dat geval maak je je dus druk om een belediging van een god of een koe die al lang niet meer heilig is omdat zij per jaar evenveel Co2 uitstoot als een auto waarmee je 70.000 km per jaar rijdt.”

  Hindoes zijn prima geïntegreerd. Wat vindt u van deze stelling?

  “Zonder meer waar, maar er is ook de keerzijde van de medaille van integratie. Binnenshuis gelden soms nog steeds oude, traditionele en in deze tijd en samenleving soms verstikkende hindoestaanse normen en waarden. Het aantal zelfmoorden onder hindoestaanse jongeren en vooral meisjes is extreem hoog


  Maak melding

 7. Laten we vooropstellen dat elke religie een ideologie is met een verondersteld almachtig wezen als legitimatie om die ideologie dwingend aan iedereen op te leggen. De meeste religies zijn intolerant naar anders denkenden omdat die hun oppermacht in gevaar brengen. Hier boven kunt u lezen hoe sneue vertegenwoordigers van hun favoriete godsdienst proberen andere dan hun religie verdacht te maken en te beschuldigen van van alles en nog wat. Meestal gaat het dan om twijfelaars die hun eigen angsten proberen te onderdrukken.

  Feit is dat elke religie bedacht is door mensen en dat elk heilig boek door mensen geschreven is en volledig gebaseerd is op fantasie.

  Is er dan niets goeds over religies te zeggen? Religie is voor veel mensen de enige cultuur die ze ervaren in hun leven. Veel mensen kunnen blijkbaar niet zelf bepalen wat goed en wat kwaad is en hebben leiding nodig. Dat geeft religie. Het geloof in een almachtige en de verwachting van een beter leven na dit leven geeft mensen de kracht hun lot te dragen, al is dat niet altijd positief en kan het tot passiviteit en fatalisme leiden.

  Religie kan dus een positieve kracht zijn, al is het gebaseerd op niets.

  Welke religie is goed en welke religie niet? Aan de vruchten kent men de boom zegt het spreekwoord. Elke gelovige denkt dat zijn religie, en dus hijzelf ook, superieur is. Als je wegvlucht uit je religieuze dictatuur vanwege armoede en onderdrukking, en als een bedelaar in een vreemd land moet gaan leven, hoe superieur ben je dan? Hoe superieur is dat geloof? De realiteit wordt genegeerd. Hoe dom kun je zijn?
  Sommige religies, zoals het christendom, zijn geëvolueerd, andere staan al eeuwenlang stil.

  Welke landen zijn het aangenaamst om in te leven en welke landen het onaangenaamst? Wat is in de aangename landen de leidende cultuur? Iedereen weet het en de mensen in de slechte landen weten het ook. Zij kiezen met hun voeten en proberen te ontsnappen aan de oppressie van hun geloof.

  Helaas, leert de ervaring, ontsnappen lukt niet. Je blijft gevangen in je ideologie. Er is veel moed nodig om je zelf vrij te maken en je familie, vrienden, de geestelijke leidsmannen proberen je met alle macht gevangen te houden. Jouw ontsnapping kan twijfel zaaien bij anderen en dat mag niet.
  Jouw religie moet jouw gevangenis blijven de en de geestelijk leidsmannen willen jouw cipiers blijven. Hun macht mag niet aangetast worden, God wil het zo.


  Maak melding

 8. @Hans van den Broek,

  Christelijke religie meest ge-evolueerd?
  Op welke planeet leef je?
  Na de moslimterroristen staan de chrsitenterroristen op de 2e plaats in de wereld. Zie Amerika bijv. waar ze abortusklinieken opblazen enz.
  Zie India, waar de christenterroristen uit de Noord Oostelijke staten zich door China en Westerse NGO’s laten opjutten en strijd voor een eigen christelijke heilstaat voeren door anderen te doden.
  Zie Nederland, waar ook dominees en priesters de Hindoe Goden en Godinnen benamen als Duivels.
  Het valt mij op dat je je gedraagt als een Illuminati: een woordvoerder van de allesbepalende en de wereld controlerende elite.
  Durf je wel zelfstandig te denken? Ik daag je uit!


  Maak melding

 9. Hans van den Broek,

  Uit je woorden vol vooroordeel proef ik dat jij uit de christelijke hoek komt.
  Mijn vraag aan jou is: wie volg jij ?

  A) Jezus
  B) Jezus’ Heer
  C) Paus
  D) Bijbel
  E) Maria
  F) Lucifer
  G) Mohammad
  H) Jezelf
  I) Niemand
  J) Een ander


  Maak melding

 10. Het hindoe-nationalisme is niet alleen zelfdestructief (zie de hoeveelheid zelfmoord onder Hindoestaanse meiden) maar ook zeer beschadigend voor de maatschappij. Ook in Nederland hebben we in de Hindoestaanse gemeenschap mensen rondlopen die zichzelf beter wanen, en andere mensen haten op grond van hun afkomst en religie.

  Iedereen lijkt weg te kijken. Waarom? Omdat ze geen zooi trappen op straat? Het moet toch om mensenrechten en gelijkwaardigheid gaan? Politiek, word eens wakker! Stop met wegkijken. Spreek u uit, voordat de bom barst en het te laat is.


  Maak melding

 11. Radicalisme leidt tot excessen, terreur en ellende.
  Daar gaan we weer. Zonder enig bewijs wordt er van uit gegaan dat een moslim de stenen door de ruiten heeft gegooid. Misschien was het gewoon een heidense vandaal. Dan nog, al was het een moslim dan lijkt het mij niet aannemelijk dat hij/zij representatief is voor alle moslims
  Enkel het feit dat er stenen door de ruiten van de hindoe tempel zijn gegooid geeft aanleiding tot uitingen van vooroordelen op dit forum.
  Het maakt niet uit of radicalisme op religie , ideologie of andere bron is gebaseerd. Zoals gebruikelijk worden gebeurtenissen, soms zelfs uit het verre verleden, aangehaald en zodanig beredeneerd en geïnterpreteerd dat de andere altijd fout is en moet worden bestreden. Enige zelfreflectie zou sommige reageerders zieren


  Maak melding

 12. Hans je kraamt onzin.
  Laten we beginnen om
  d`at voor op te stellen.
  Ik adviseer je om het boek
  25 eeuwen Westerse filosofie eens te raadplegen


  Maak melding

 13. @ Pineut,

  Indien jij denkt in Pakistan de christenen en de hindus op handen worden gedragen dan zit je goed fout..
  In dit land staan dieren boven deze gelovigen.
  Je hebt er geen notie van hoeveel hindus en gelovigen in Pakistan zijn vermoord.
  Jouw haat richting hindus is zo intens dat je gewoon eenzijdig berichten over de misdaden begaan door hindus plaatst.

  Je hebt vermoedelijk ook geen notie van hoe hindus en andere gelovigen en zelfs moslims worden behandeld in de rijke moslimlanden waar ze als gastarbeiders werken.
  Ze maken lange dagen, worden zwaar onderbetaald en worden met tig in kamers gepropt. De hygïene laat veel te wensen over.
  India en ook de Philipijnen halen hun mensen weg uit deze landen indien ze erachter komen dat hun mensen als beesten worden behandeld. Deze gastarbeiders moeten hun paspoorten inleveren, zodat ze niet kunnen vluchten naar hun eigen land.
  Bij een hindu vrouw die als huishoudster bij een walgelijke moslima werkte en zeer slecht werd behandeld, werd bij haar poging te ontvluchten de arm afgehakt.
  Ik keur het beslist niet goed hoe de radicaliserende hindus zich gedragen met name naar de moslims, maar de moslims hebben het wel over zich afgeroepen door hun gedrag richting hindus.
  Moslims in India die hindus dwongen om rundvlees te eten.
  Trouwt een hindu of anders gelovige met een moslim(a), dan moet hij/zij eerst moslim(a) worden en wordt verplicht om rundvlees te eten.
  Dat doen alle moslims op een paar uitgezonderd. Zelfs de moslims in Suriname vertonen hetzelfde gedrag.

  Wat betreft het eten van rundvlees het volgende: India kent vrijheid van godsdienst. Dus mogen christenen, moslims en een ieder die rundvlees eten dat ook in alle vrijheid kunnen eten.
  Dat heeft Modi ook gezegd. De hindus die zich misdragen en anderen opsporen die runderen slachten voor consumptie, moeten opgespoord worden en een flinke straf krijgen.
  In de deelstaat Kerala eet haast iedereen rundvlees. ook de meeste hindus.
  Ook daar hebben de mensen, dus ook de hindus het zwaar.
  Het is dus niet alleen dat de moslims en de christenen het moeten ontgelden omdat ze rundvlees eten.
  Het is not done om mensen te vermoorden. Maar gelukkig is de meerderheid onder de hindus verdraagzaam naar de moslims die in India zijn geboren en wonen.
  Er zijn ook hindus die protesteren tegen het vermoorden, in elkaar slaan van mensen die rundvlees eten.
  Toen een 8 jarig moslim meisje was verkracht en vermoord, zijn ook hindus de straat opgegaan om te protesteren. Maar jij schildert alle hindus alsof ze slecht zijn.
  Het is een kleine minderheid hindus die aan het radicaliseren is.

  In Pakistan zijn de moslims ook aan het radicaliseren t.o.v. hindus.
  Daar schrijf je niets over.
  Ga iets doen aan de haat die je koestert t.o.v. hindus, want zowel de radicaliserende moslims als de
  radicaliserende hindus zijn 1 pot nat. Hou op met de eenzijdige berichten over India.

  Maar wanneer ga je schrijven over de roofovervallen, moorden en verkrachtingen die zich in Suriname voordoen.
  Wanneer ga je schrijven over de gruwelijke misstanden in Afrikaanse landen.
  Daar ben je waarschijnlijk te laf voor.


  Maak melding

 14. @ Hans van den Broek

  Puik artikel heeft u geschreven.
  Echter, orthodoxe reli-fanaten zijn ziende blind en horende doof.
  Stoor u dus niet aan de achterlijke verdachtmakingen, die hier door dit soort lui aan uw adres, worden gebezigd.
  Denk maar: “Zalig zijn de armen van geest”. (Helaas).


  Maak melding

 15. @Jiyani

  goed zo. je hebt die idioot flink de les gelezen . het zijn altijd weer die harami ke batjas die deze laffe daden plegen . maar owee je een varkenskop voor hun moskee plaatst dan is het hek van de dam .


  Maak melding

 16. Wat me vooral opvalt is dat sommige mensen er een wedstrijdje…..”kolder posten” van maken!! Ramen ingooien van een gebedshuis….mag vanzelfsprekend niet en moet ten alle tijde veroordeelt worden!! Sommige mensen kunnen niet met de verantwoordelijkheid omgaan van de grote mate van “vrijheid” die de Nederlandse maatschappij ons biedt….en dat is triest!!


  Maak melding

 17. Hans van den Broek,

  Jij bent echt een grote domoor. Je ouders hebben decennialang voor niets schoolgeld betaald. Je hebt er niets van gebakken. Weet jij waarom?

  Indiase wijsheid en wetenschap gaat tot minstens 6000 jaar terug. Van astronomie tot techniek van filosofie tot spiritualiteit komt daar vandaan. Nu pas beseft men wat voor verborgen wijsheid in de boeken gecodeerd zijn weergegeven in symboliek. Het ontcijferen is niet voor een ieder weggelegd.

  Seksuele Vrijheid kent men in Europa sinds 1960, ten tijde van de Hippies. India was een taboeloze vrije land.

  Daarom wou Columbus ernaar toe, domoor. Daarom wilden de Fransen ernaar toe (pondicherry). Daarom wilde de Nederlanders ernaar toe (mauritius en sri lanka), daarom wilden de Engelsen ernaar toe (200 jaar uitmelken), daarom wilden de moghuls ernaar toe. Vanwege de materiële en kennisrijkdom.

  De meest slimme mensen komen nou eenmaal daarvandaan.

  1. Wie heeft “zwarten” leren stelen?
  De kolonisator, die hebben flink huisgehouden in zuid Amerika, India, Indonesië en noord Afrika.

  De zilveren vloot is toch gestolen van de Spanjaarden? Is de gouden koets al afbetaald? Britse miljarden rijkdom komt uit India.

  India kent geen geloof, ze kennen spiritualiteit gebaseerd op wetenschap, domoor.

  Ga eerst 7 keer reïncarneren voordat jij ook logisch en abstract kan nadenken.


  Maak melding

 18. Pineut, ook jij bent achterbaks bezig. Ik geef jou wat wijsheid mee, doe je voordeel ermee.

  Ben jij moslim? Dan heb je pech, jij zit psychisch gevangen en jij mag er tot het einde niet uit he ideologie. Sorry.

  Some say “Be Muslim”. Some say “Be Christian”. Vedas say “Be Human”.

  Some say “Follow Prophet”. Some say “Follow Jesus”. Vedas say “Follow Conscience”.

  Some say “God is over 7th Sky”. Some say “God is over 4th Sky”. Vedas say “God is with me, within me”.

  Some say “God tests”. Some say “God punishes”. Some say “God forgives”. Vedas say “God supports”.

  Hinduism is not a religion, its a culture, a way of life…


  Maak melding

 19. Pineut,

  Zuid Amerikaanse Indianen stammen linea recta af van Zuid Oost Azië, dus ook Indiërs. Ga lezen, ga onderzoeken.

  Waar was Eldorado? De gouden stad? India, waar paleizen en meubels van goud waren.

  Diamanten werden voor het eerst geslepen en gedragen in India, domoor.

  Draadloze verbinding was van Bose en later Marconi.

  Jouw katoenen overhemd is duizenden jaren geleden al ontdekt in India, daarvoor droeg men leer.

  Pineut, jij bent excellent in negativiteit. Jij kunt niet vrij denken, dit komt door jouw “geloof”.


  Maak melding

 20. Pineut, je hebt het over rundvlees?

  Als jij een geleerde moslim zou zijn dan weet jij bliksems goed dat in de boeken is bevestigd dat rundvlees eten ziektes met zich brengt en melk geneeskracht. Het zijn je eigen boeken.

  Ga lezen jongen, ga onderzoeken. Probeer je verstand te gebruiken. Als je dit doet dan zul je zien dat wij allemaal 1 zijn, 1 familie.

  Neem mij niet kwalijk voor mijn harde bewoordingen, ik ben alleen allergisch voor oppervlakkig prietpraat (gebazel in de ruimte).

  Respecteer de werkelijkheid.
  (PS, ik ben een creool maar van nature maak ik geen onderscheid).


  Maak melding

 21. Je mag niet met een neger trouwen

  De uitspraken van Adjiedj Bakas bij Nieuwsuur zijn helaas maar al te gewoon binnen de hindoe-gemeenschap

  Adjiedj Bakas, trendwatcher en voormalig adviseur van Rita Verdonk, mengde zich in Nieuwsuur in de discussie rond Zwarte Piet. Hij noemde de activisten die bezwaar maken tegen de traditionele knecht van de Sint ‘klaagnegers’. Die kritiek werd op sites als Geenstijl met een luid ‘zie je wel’-gejuich ontvangen. Tegelijkertijd wekte hij er de toorn mee van anderen. Het lijkt me daarom een goed moment om eens nader te kijken naar de uit Suriname afkomstige hindoe-gemeenschap waar Bakas deel van uit maakt.

  Helaas is er ook binnen de hindoe-gemeenschap veel sprake van racisme. Hindoe-meisjes mogen bijvoorbeeld vaak niet met een ‘neger’ thuiskomen. Zo’n taboe wordt door een groot deel van de gemeenschap niet beschouwd als racisme maar als normaal, want ja, ‘negers’ zijn nu eenmaal ‘gewoon’ te min. En als je, zoals ik, een kind krijgt met een ‘neger’ dan ben je een schande en worden en jij en je kind niet meer geaccepteerd. Vanuit die context bezien zijn de uitspraken van deze man minder opzienbarend dan ze lijken. Maar het blijft wel in en in triest!

  Meesters
  Veel mensen weten niet dat een groot deel – niet allemaal – van de hindoes pas na de afschaffing van de slavernij naar Suriname is gekomen. Zij kregen symbolisch een loon van een paar centen zodat er gezegd kon worden dat het ‘gewoon’ werk was. Deze gemeenschap heeft zich anders dan de creoolse (ex-) slaven nooit afgezet tegen hun meesters. De hindoes hebben zich daarentegen altijd boven de creoolse bevolking voelen staan, mede omdat de twee bevolkingsgroepen tegen elkaar uitgespeeld zijn door de Nederlandse kolonisator.

  Toen Nederland wegging uit Suriname is er een kleine burgeroorlog ontstaan tussen de hindoes en de creolen. Winkels zijn geplunderd. Veel hindoes zijn in 1975, na de onafhankelijkheid, naar Nederland gekomen en vandaag de dag voel je de haat en nijd helaas nog steeds tussen de twee gemeenschappen. Dat is niet het enige conflict tussen bevolkingsgroepen. Menig hindoe moet weinig hebben van moslims in verband met de strijd tussen aanhangers van de twee religies in India waar de hindoes hun wortels hebben. Helaas stemmen daarom veel hindoes PVV, omdat ze menen dat Wilders helemaal gelijk heeft.

  Regime van onwetendheid
  Gelukkig merk ik dat binnen mijn generatie ook steeds meer hindoes zich afzetten tegen het harde regime van onwetendheid dat binnen de gemeenschap heerst. Ik roep al jaren dat mensen eens meer aandacht moeten hebben voor wat er allemaal gebeurt achter de eigen deuren. Racisme, incest, mishandeling, verslaving en de ongelijke behandeling van man en vrouw, zijn de normaalste zaak van de wereld in deze gesloten gemeenschap. Het is niet toevallig dat het hoogste zelfmoordpercentage in Nederland is te vinden onder de hindoe-meisjes.

  Het succes van de groep gaat gepaard met persoonlijk leed. Binnen deze gemeenschap wordt enorm veel waarde gehecht aan status. Van kleins af aan worden kinderen gedrild dat ze het goed moeten doen op school. Want met een goede baan breng en hou je de status van de familie hoog. Die prestatiedwang eist zijn tol. Om goede carrière te maken moet je bovendien altijd de ‘witte’ man te vriend houden! Overigens mag er niet getrouwd worden met deze ‘witte’ vriend.

  Braafste jongetje van de klas
  Omdat de meesten onder de zware druk inderdaad ook goede banen hebben heeft de maatschappij, anders dan bij jonge Marokkanen, geen ‘last’ van ze. Daarom is er ook geen aandacht voor de verschrikkelijke taferelen die zich achter de deuren afspelen. De hindoe wordt door witte Nederlanders juist ervaren als het braafste jongetje van de klas! Dat blijkt bijvoorbeeld uit de verwijzingen die Wilders maakt naar de groep. Moslims zouden zich als hindoes moeten gedragen, vindt hij.

  Nee, natuurlijk niet alle hindoes zijn zo. We zijn allemaal mensen en we maken onze eigen keuzes. Velen hebben ervoor gekozen de patronen te doorbreken en over de vooroordelen heen te stappen met als doel in vrede te leven. Maar in het licht van deze achtergrond moet je de uitspraken van Bakas over ‘klaagnegers’ zien. Dat had Nieuwsuur wel even mogen vermelden.


  Maak melding

 22. Pineut,

  Discriminatie is de wortel van conflicten (oud Birmees gezegde).

  En de islam is nou eenmaal discriminerend, met name jegens andersdenkenden. Ik kan er echt niets anders van maken.

  De geschiedenis leert dat handelen uit discriminatie, haat voortkomt. En die haat zelf de hater de das om doen (dit heet karma, boomerang effect).

  Kijk om je heen.
  Sluit vrede met je medemens.


  Maak melding

 23. @ Jiyani,
  Ga maar rustig door met het beoefenen en overbrengen van de Kamasutra ook in Suriname !! Het beste Hindoe-cultureel erfgoed, verboden door de Engelsen in India tijdens hun heerschappij !!
  Verder ,iedere straatjongen/kwajongen kan die steen gegooid hebben.
  Waarom kunnen mensen niet het hoofd koel houden en zaken rustig laten uitzoeken ??
  Wat een “stomme religieuze-racistische commentaren allemaal.
  Ik dacht dat Hindostanen(ik bedoel geen Hindoestanen) wat verder waren vwb iegratie en aculturatie !!
  Ik heb genoeg Hindoe vrienden die wel van een lekkere bloedworst houden(varkens en runderenbloed gemengd),en een pom met soetoe-metie(rundvlees) ! Dus waarom zoveel gelul !!
  Waarom hebben Hindoes en Moslims elkaar niet vermoord op de immigranten schepen naar Suriname
  en op de plantages?? Ik denk dat religiueze fanaten het grootste kwaad zijn , niet een religie !
  Zelfs een vreedzame man als Jezus was door de Joden overgeleverd aan de Romeinen en ter dood gebracht !! Overigens vraag mij wel af of Jezus wel Sanskriet kende !!


  Maak melding

 24. Gelukkig zijn hindoes geen relschoppers, boedhisten ook niet, sjamanen ook niet, taoisten, Winti specialisten ook niet.

  Wat dit betreft zijn ze beschaafder, dan de drie godsdiensten (Abramistische religies) die eeuwenlang constant met elkaar overhoop liggen.


  Maak melding

 25. Och Och, wat maken de verschillende mensen zich weer druk, moslims, christenen,
  hindoes en de overige, de beschuldigingen vliegen weer over en weer. Tip geniet
  van het uitzonderlijke mooie weer en als je dood bent is het voorbij, hierna is
  niks meer helaas pindakaas.


  Maak melding

 26. @ Forza

  Adjiedj Bakas moet zijn muil dicht houden die vuile nicht, en de grootste racist die in NL rond loopt !!! Mensen er is geen geloof die beter is dan een andere gelooft !!!
  Wij worden gewoon besodemieterd door mensen zoals jij en ik zelf, wat een ellende ..
  Wij worden gewoon gemanipuleerd en geindoctrineerd door de voorgangers ect ect.
  In tijd van nood kan je overal bidden, je hoeft niet een bepaalde geloof te belijden.
  Ik heb hem / haar nooit gezien : maar ik geloof dat er een oppermacht bestaat, dat gevoel
  heb ik gewoon.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 27. Zo is het maar net P i k, niets is heilig. Alleen een mos lim is heilig.

  P.S: waarom laten jullie die dieren doodbloeden?
  Wel het vlees eten, maar het bloed dat het vlees vormt, dat is dan weer taboe. Vreemde redenering. Maar ja, ze halucineerden in de woestijn en konden niet logisch nadenken.


  Maak melding

 28. Deze situatie bestaat al sinds het jaar 2005 in Den Haag. De Ram mandir ligt midden in een duistere compleet vervallen buurt van Den Haag, zeg maar gerust een ghetto, en wordt omringd door islamitische bewoners. Dertien jaar later is de situatie nog steeds niet veranderd en het zal ook nooit gaan veranderen. De verklaring voor deze aanval is als volgt. Het hindoeïsme is voor de islam de meeste verderfelijke godsdienst die er is. De grootste zonde volgens de islam is namelijk “shirk”. Shirk of sjirk (Arabisch: شرك) is het islamitische concept van het toekennen van goddelijke eigenschappen aan iets of iemand anders; afgoderij. Het is het tegenovergestelde van tawhid, het uitgangspunt van de islam, waarmee shirk de meest gehate zonde is in de islam. Alle moslims op de wereld zijn op dit punt uiterst intolerant tegenover godsdiensten die in hun ogen aan “shirk” doen, zelfs gematigde moslims. De oorzaak voor dit vandalisme ligt dus puur aan de islam en moslims die hun intolerantie niet voor zich kunnen houden, maar deze willen botvieren op de hindoes. En nog iets. Zoals jullie kunnen lezen heeft dit gebeuren niet perse met radicalisme te maken. De haat tegen het hindoeïsme vanuit moslims is religieus gemotiveerd en komt intrinsiek voort uit de islam. En dat laatste is iets waar we met z’n allen eens goed over moeten nadenken.


  Maak melding

 29. Pik, jij zit te provoceren.

  Vroeger at ik zelf ook rundvlees, maar geen enkele hindoe die mij erop aansprak. Integendeel voetbalde ik met Hindoestaanse vrienden en ik kreeg altijd barras mee voor thuis.

  Geen discriminatie dus, terwijl moslims over van alles een probleem maken. Ze ontvluchten hun eigen land en in hun nieuwe land ook problemen veroorzaken.

  Nu over de koe..!

  De koe is 1 van je 7 moeders, naast je eigen moeder, moeder aarde, etc.

  Dit ga jij niet begrijpen omdat je geen verstand hebt.

  Hieronder een tekst voor boven je bed:


  Maak melding

 30. 🐄 Cow is just an animal like a hen or goat.

  *”Then why is it revered and why one should not kill and eat it?”* 🤔

  🐄 Cow is also an animal,

  but… a cow has many specialities that no other animal (not even human beings !!!) has in this world.

  This is the reason that Hindus consider cow as ‘mother’ after their own mother, and pray to the cow with respect calling it “Go-Mata”.

  These are some truths about go-matha.🐄

  ·🐄 If a cow eats something poisonous by mistake, and we drink its milk, will we fall ill? To find out, one cow was regularly fed a particular quantity of a poison every day.

  After 24 hours, its blood, urine, dung and milk were tested in a lab to check where the poison could be found. In this way, the tests were done not for 1 or 2 days, but continuously for 90 days in All India Institute of Medical Sciences (AIIMS) New Delhi. The researcher did not find any trace of poison in milk, blood, urine or dung of that cow.🐄

  Then where did this poison fed for 90 days go? Just like Lord Shiva held poison in his throat, the go-matha hid the entire poison in her throat. This is a special quality that no other animal has.🐄

  ·🐄 This is the only creature that inhales oxygen and also exhales oxygen.

  ·🐄 Cow milk has the quality of countering poison.

  · There are diseases that medical science has not yet understood; urine of Go-mata has the power to cure them.🐄

  ·🐄 If cow-ghee and rice are cooked together, two powerful gases called ethylene-oxide, propylene-oxide are released. Propylene-oxide is the best gas used for creating artificial rain.

  ·🐄  Cow-urine is the world’s best killer of microbes

  · 🐄With medicines made using cow dung and cow urine, stomach-related ailments can be cured.

  ·🐄 We can save ourselves from radio-waves by plastering the home floors and area outside home with cow-dung.

  ·🐄 Cow-dung has the power to destroy the microbes causing cholera.

  .🐄If 10 grams of cow-ghee is put in fire (yagnya), 1 ton of oxygen is generated.

  🐄 The whole *World community* is feeded by (million liters Milk of) Go Mata and gives us even a million varieties melkproducts (butter, Milk, yoghurt, dessert, cheese, etc.)

  How Should the World look like, without the millions of liters *daily* cow Milk..??? Yes, millions liters. The cow is THE feeder of the World..!!!


  Maak melding

 31. De moslims zijn aan vasten ( Ramadan), ze onthouden zich van alcohol, drugs, seks, roken, muziek en dans een maand lang. Na de Ramadan krijgt de politie en ME het zwaar te verduren. Want dan komt alles weer los bij hen. De testosteron gehalte is gestegen en dat moet ontladen worden, dus vooral in deze warme maand waar de dames in korte rokjes lopen moeten het ontgelden !!!!!


  Maak melding

 32. Wacht maar als Marokko uitgeschakeld is op het wk. Dan zullen meer ramen sneuvelen in de schilderswijk.
  Want dan zijn ze uitgeschakeld door kafir’s !!!!!!!


  Maak melding

 33. @Klaas van Hemeren: tijdens de dansfestivals in Limburg zijn tientallen vrouwen in normale kledij door medebezoekers (en dat waren GEEN Moslims !) aangerand en lastig gevallen. Daarover hoor ik jouw geklaag niet. Blijkbaar klim je alleen achter het toetsenbord als het om Moslims gaat. Waar blijft de collectieve verontwaardiging als de daders blank en met blauwe ogen zijn ? Dan hoor ik jouw soort niet.

  @Jiyani; Moslims zijn niet te vertrouwen. Geldt dit ook niet voor Hindoe’s ? Na de moord op Ghandi dacht heel Hindoe India dat de moordenaar een moslim was. Bleek een smerige chamar pilla te zijn. En hoe betrouwbaar was mevrouw Varma Singh, u weet wel de Hindoe dame van GL die met list en bedrog de gehele Hindoegemeenschap de kijk zette. Trouwens Jiyani, waarom schelden Hindoe toch altijd zo ? Zijn het niet de negers aan wie de Hindoes een hekel aan hebben dan zijn het wel de moslims. Ooit gedacht dat de dader weleens een onbetrouwbare Chamar pilla zou kennen zijn. Je weet toch wel hoe onbetrouwbaar Hindoes zijn ?

  En je roept de moslim gemeenschap om een statement te maken. Waarom maakt de Hindoegemeenschap geen statement als het zoveelste onschuldige Moslim slachtoffer in India te betreuren valt ?

  Ik heb in mijn vriendenkring zowel Moslims als Hindoes maar om je de waarheid te vertellen ga ik liever met Moslims om.


  Maak melding

 34. @Djonago toch ! je spreekt met 7 tongen tegelijk ventje en gelet op de vele topics waaraan jij deelneemt, vebestig jij het vooroordeel dat er is jegens een bepaalde bevolkingsgroep. Oké, alle gekkigheid op een stokje Django voor mij staat namelijk vast dat jij gewoon een Hindoe bent en geen creool. Al die zoete praatjes van jou over respect naar elkaar toe en afstand te doen van het geloof en men dient zich te richten op de spiritualiteit ten spijt, ben je een grote onruststoker op dit forum. Elk topic waarin moslims gebasht wordt vind jij kloppend en of oke. Hieruit blijkt dat jij een geslepen en gespleten persoonlijkheid bent. Hou je ka wijsheid maar voor je.


  Maak melding

 35. Steun voor geteisterde hindoetempel: ‘Dit is een steen door elk gebedshuis’
  VIDEOHet was gistermiddag stampvol in de hindoetempel in de Haagse Schilderswijk. Aan de oproep van de Hindoe Raad Nederland aan alle geloofsgemeenschappen in Nederland om naar het hindoegebedshuis te komen, is massaal gehoor gegeven.

  Jorina Haspels 28-05-18, 08:28
  17
  Of het nu vanuit de islamitische hoek kwam, vanuit de joodse kant of vanuit de christelijke stroming, het maakte niet uit. Vertegenwoordigers van alle grote religies waren gisteren naar de Mijtensstraat in de Schilderswijk getogen om de hindoestaanse geloofsgemeenschap een hart onder de riem te steken. Vorige week werd bij Ram Mandir een stoeptegel door de ruit gegooid. Ook zou onlangs de collectebus uit de gebedsruimte zijn geroofd en werd eerder een groep die bad om wereldvrede bekogeld met drankblikjes en stenen.

  Onder de sprekers gistermiddag een vertegenwoordiger van de veelbesproken As-Soenahmoskee en een man van de Federatie Islamitische Organisaties Nederland. De laatste wist de harten van het publiek te raken, toen hij zei dat ‘een steen door een mandir, een steen door ieder gebedshuis is’.

  Veel geloven waren bijeen om hindoetempel Ram Mandir een hart onder de riem te steken.
  Veel geloven waren bijeen om hindoetempel Ram Mandir een hart onder de riem te steken. © LEEUWEN, JOS VAN
  Een man uit de joodse gemeenschap vertelde dat zij als geen ander weten hoe het is om het mikpunt te zijn, maar dat het niemand ooit gelukt is ze weg te krijgen.

  EN NU JIYANI EN ALS DIE ANDEREN ? Volgens hen zouden moslims wegblijven maar juist de Hindoes zijn weggebleven. Voor mij staat dan ook vast dat de laffe dader zo een Hindoe verrader is.


  Maak melding

 36. Ik heb het al verteld met diverse artikelen, altijd de moslims de schuld
  geven, dat is wat hindoes doen. Eerst in India en nu ook al in Nederland.


  Maak melding

 37. @Pimeut, ik moet je in deze volkomen gelijk geven. Er wordt op dit forum kreten als ‘never sleep in the schadow of a mosque, maar die vent de het schrijft is een Hindoeterrorist. Ik vertrouw die apen en ratten aanbidders niet !


  Maak melding

 38. De volgende aanslag zal weer door Hindoeterroisten worden gepleegd en om vervolgens de schuld in de schoenen van moslims te schuiven. Dat deden de Hindoes in het verleden al door aanslagen op Britten en Sikhs te plegen. Vervolgens werden deze in de schoenen van Moslims geschoven.Het zoveelste voorbeeld van hoe verraderlijk Hindoes zijn. Vertrouw NOOIT een tjamaar.


  Maak melding

 39. Tot 1960 was er sprake van één enkele moskee in Duitsland. Deze stond in Berlijn en werd door Koning Frederik II opgericht voor Turkse krijgsgevangenen, die hij meebracht in de Zevenjarige Oorlog uit veldslagen tegen Oostenrijk. Nu, 67 jaar later, hebben de moslims in Duitsland reeds duizenden moskeeën gebouwd. Terwijl ze omgekeerd in hún landen de bouw van kerken verhinderen of verbieden. Moskeeën gelden nu al als bezet islamitisch gebied binnen de landen van het “ongeloof.” Hierbinnen plannen de moslims de verovering van Duitsland en Europa.
  De moskeeën in Duitsland zijn de logistieke centra van haat en geweld tegen “ongelovigen”

  In vele Duitse moskeeën wordt ongeremde stemmingmakerij beoefend tegen de vrijzinnig-democratische gevestigde orde. Haatpredikers roepen op tot haat en geweld, er wordt een hetze gevoerd tegen Joden, en Salafisten verspreiden totaal ongehinderd hun extremistische gedachtegoed. Vele moskeeën staan in verbinding met de Turkse nationalisten, de Hezbollah of de Moslimbroederschap. In het ergste geval doen moskeeën zelfs dienst als trefpunt voor terroristen of wordt er gerekruteerd voor ISIS.

  In talrijke Europese moskeeën zijn hele opslagplaatsen voor wapens ontdekt. Ook in Duitse moskeeën. De media berichten daar alleen uiterst summier over – als ze het überhaupt doen. Want dergelijke berichten zouden hun beeld van “vredelievende” islam als een kaartenhuis in elkaar laten storten.

  Reeds in de tijd van Mohammed dienden moskeeën vooral voor het beramen van rooftochten en oorlogen

  Alleen dromers zijn tegenwoordig nog van mening, dat moskeeën Godshuizen zijn. Sinds het begin van de islam dienden ze echter vooral ter beraming van nieuwe rooftochten, voor het verdelen van de oorlogsbuit, en als thinktanks hoe men, in overeenstemming met de bevelen van Allah in de Koran, de islam door middel van geweld zou kunnen uitbreiden en hem tot de enige religie ter wereld te maken. Dat in moskeeën ook wordt “gebeden”, is louter een nevenaspect.

  Bouw van moskeeën stoppen, de islam verbieden

  Elk individueel, in het begin vermelde punt zou voor een weerbare democratie reden genoeg moeten zijn om een algemeen verbod op moskeeën af te kondigen: Sluiting van alle moskeeën, stop iedere verdere bouw van moskeeën.

  Daartoe ontbreekt het onze staat echter aan ‘ballen.’ Liever klungelt hij wat aan met de dictator van de Bosporus, stuurt zijn ministers naar Teheran of naar Riyad, om goede zaken te doen met de gevaarlijkste, want de meest radicale islamitische landen.

  De bouw van moskeeën stoppen en de islam verbieden: daarop zal het aankomen als de islamisering zo’n ongeremd succes heeft als tot nu toe en moslims in zijn kielzog de heilige oorlog tegen Europa zullen beginnen.

  Een religie die moord, gewelddadige verovering en religieuze intolerantie tot doctrine heeft verheven, kan zich niet beroepen op vrijheid van religie.


  Maak melding

 40. @ Vijay: Volgens mij ben je zelf een moslim en heb je een hindoe-nickname gekozen.
  Ik ben zelf moslim en wie zegt dat Hindoes geen statement maken? Hindoes maken wel degelijk een statement en dat kan je niet vergelijken met moslims die door zinloos geweld een statement maken. Religie heeft niets te maken met karakter van mensen. Gefeliciteerd dat jij liever alleen met moslims omgaat, dat komt omdat je er zelf één bent.

  @ Pik: je bent wel geobsedeerd door rundvlees. Jij valt onder de categorie: een moslim die aandacht zoekt.
  Ga jij je varken halal slachten dan kan je die lekker oppeuzelen.

  Ik ben zelf een Hindoestaanse Moslim. Mijn voorouders waren in India door moslims op een brute manier bekeert tot Islam. Het gaat erom dat bepaalde groeperingen de hindoe religie niet kan respecteren. Die mensen hebben nooit de Veda’s (kosmische spiritualiteit) gelezen en gaan blind mee met de bevindingen van profeet Mohammed. Moslims doen daar geen onderzoek naar, waar vinden zij diepgang? Dat er de in Quran staat dat er maar 1 geloof is en dat alle andere geloven haram zijn? Waar is de diepgang?
  We moeten geen intrinsieke haat hebben, maar juist onderzoeken wat het beste bij je past qua religie en accepteren dat mensen en religies verschillen.


  Maak melding

 41. We moeten niet alleen kijken naar de Koran, maar ook oog hebben voor het karakter van Mohammed, aan wiens brein de Koran en de hele islam zijn ontsproten. De Koran is niet zomaar een boek. Moslims geloven dat Allah het zelf geschreven heeft en dat het aan Mohammed werd gedicteerd uit de originele versie, de Umm al-Kitab, die op een tafel ligt in de hemel. Daarom valt er niet te redetwisten over de inhoud ervan. Wie kan het tenslotte oneens zijn met hetgeen Allah zelf heeft geschreven? Daarmee valt veel mohammedaans gedrag te verklaren: van de gewelddadige jihad tot haatgedrag jegens joden, christenen en andere niet-moslims en afvalligen. Wat wij in het Westen abnormaal vinden, is voor de islam heel gewoon.

  Om tot de islam toe te treden, dien je de shahada (geloofsgetuigenis) uit te spreken. Met het uitspreken daarvan getuig je dat er geen god is die aanbeden mag worden behalve Allah.

  De historische Mohammed was de wrede leider van een roversbende uit Medina die zonder scrupules plunderde, verkrachtte en moordde. De bronnen beschrijven orgieën van wreedheid waarbij honderden mensen werden gekeeld, handen en voeten werden afgehakt, ogen werden uitgestoken en hele stammen werden uitgeroeid. Een bescheiden voorbeeld: het uitroeien van de joodse Kurayza-stam in Medina in627. Een van de hoofdafhakkers was deze Mohammed. De vrouwen en kinderen werden als slaven verkocht. Wanneer we vandaag geconfronteerd worden met de waanzin van islamitische terroristen, is het niet moeilijk te achterhalen waar die waanzin vandaan komt.

  Onlangs werd in Wenen de vrouwenrechtenactiviste Elisabeth Sabaditsch-Wolff veroordeeld tot een boete omdat ze een godsdienst had beledigd door Mohammed een pedofiel te noemen. Het is echter de waarheid. In talrijke hadiths komt Mohammeds lievelingsvrouw – het kindvrouwtje Aisha – voor. Aisha zegt letterlijk: “De profeet is met mij getrouwd toen ik zes jaar oud was, en hij had gemeenschap met mij toen ik negen was.”

  Volgens de geschiedschrijver Theophanes (752-817) was Mohammed een epilepticus. Epileptische crises gaan soms gepaard met hallucinaties, zweten uit het voorhoofd en schuim op de lippen – precies de symptomen die zich bij Mohammed tijdens zijn visioenen voordeden.

  De Vlaamse psycholoog dr. Herman Somers concludeert in Een andere Mohammed (1992) dat de ‘profeet’ vanaf zijn veertigste begon te lijden aan acromegalie, een groeistoornis veroorzaakt door een gezwel in de hypofyse, een klein orgaan dat zich net onder de hersenen bevindt. Als de tumor in de hypofyse overdruk veroorzaakt in de hersenen, gaan mensen dingen zien en horen die er niet zijn. Somers’ psychopathologische diagnose van Mohammed is: organische hallucinatorische aandoening met paranoïde kenmerken. De Duitse medische historicus Armin Geus spreekt van een paranoïde hallucinatorische schizofrenie. Een gelijkaardige analyse is te vinden in het boek The Medical Case of Muhammed van de arts Dede Korkut.

  De waarheid is niet altijd prettig noch politiek correct. Maar op basis van genoemde onderzoeken kan worden beargumenteerd dat de islamitische geloofsbelijdenis anderhalf miljard mensen ter wereld, waaronder één miljoen in Nederland, de plicht oplegt Mohammed als voorbeeld te nemen. Er is geen weg terug voor wie eenmaal moslim is. Want al stelt artikel 18 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens dat eenieder het recht heeft ‘om van godsdienst of overtuiging te veranderen’, de islam stelt op uittreding de doodstraf.

  Jammer dat Moslims geen onderzoek verrichten naar Islam. Ze verdedigen met man en macht het moslim-geloof, maar doen zelf geen onderzoek. Wellicht omdat ze diep in hun hart weten dat profeet Mohammed hallucineerde. Als de waarheid naar boven komt dan is er geen islamitisch geloof en dit willen ze verdedigen.


  Maak melding

 42. Ik post al langer onder de naam Vijay en zie nu dat een laffe moslim deze naam misbruikt. Moslims kunnen misleiden als geen ander.
  Ook die moslim die daar op die bijeenkomst sprak, was aan het misleiden. In z’n hart was hij al lang blij dat een mede-moslim een steen door de ruit van een Mandir gooide.
  Dit misleidingsgedrag van de moslims wordt ‘taqiya’ genoemd, zoals reeds eerder door andere posters hier is aangegeven. De moslim is verplicht om taqiya uit te oefenen om de kwaadaardigheid van de islam te verhullen.
  Sommige moslim posters durven niet te vermelden hoe Britse moslimbendes decennialang honderden jonge Britse meisjes hebben verkracht, gechanteerd en aan het werk hebben gezet als prostituee. Nu pas komen deze zaken naar boven. En ze blijven anderen maar beschuldigen van verkrachting terwijl in de islam verkrachting een legale middel is om de invloed en rijkwijdte van de islam te vergroten.
  De door het Pakistaanse leger afgezette ex-premier van Pakistan, Nawaz Shariff heeft vorige week verklaard dat het Pakistaanse leger achter terroristische aanslagen in India en elders zit. Dit wordt hem niet in dank afgenomen in z’n eigen land. De waarheid spreken – wat schadelijk kan zijn voor de islam – is immers haram (zondig) in de islam.

  Ik denk dat door alle commentaren van vele posters het intussen duidelijk zal zijn wat een waardeloze en gevaarlijke cult de islam is. Het is dan ook een secte die geen toekomst heeft. Het kent de Waarheid niet, kent geen Vrede en verspreidt de Waarheid en Vrede ook niet. Integendeel.


  Maak melding

 43. @ Vijay: ik ben het helemaal met je eens. Om deze redenen heb ik al in mijn jongere jaren afstand genomen van Islam.


  Maak melding

 44. @Vijay: natuurlijk is jouw mening een die gebaseerd is op misplaatste superioriteitsgevoel. Je verwijst naar verkrachtingen die in Engeland door moslims plaatsvinden. Volgens jou is verkrachting binnen de Islam legaal. Je laat duidelijk zien dat je een Hindoe terrorist bent die zijn geloof (dat ik zelf meer als een sekte beschouw) boven alle andere geloven stelt. Dat in Engeland Britse meisjes verkacht zijn is een feit. Wat jij er niet bij durft et vermelden is dat de ouders van de daders zelf aangiftes gedaan hebben. Verkrachtingen in het Hindoe geloof is een van de pijlers. Draagt Hanuman de mannen niet op om met dwang seks met Lakshi te hebben ? Vond jouw Mahatma Ghandi het niet oké dat een maagd verkracht MOEST worden ?
  Jouw geloof verbiedt het doden van elk wezen omdat hierin een (mogelijke) god/godin in zit. Waarom moorden chamars pilla op grote schaal moorden ? Waarom worden Hindoes uit de lagere kasten uitgemoord ?

  Ondanks dat in jouw populistische visie de Islam geen religie is wordt dat geloof door ruim 1 miljard mensen belijdt.In India bekeren wekelijks duizenden Hindoes, die in dat land geen menswaardig leven hebben, zich tot het Christendom en of Islam. Dit wordt door de Hindoe terroristen van de BJP dan weer als gevaarlijk ervaren met als gevolg een oproep om onschuldige Moslims en Christen te doden.
  Ondanks dat de Islam zo een gevaarlijk geloof is, heeft e Hindoe terrorist en genodciepleger Modi de voeten van sultan van Dubai aangeraakt. Teken dat het Hindoe regiem zich al te snel aan andere geloven onderwerpt juist omdat het GEEN geloof is. !

  En als het Pakistaanse leger achter de aanslagen in India zit, dan heeft dit mijn absolute goedkeuring. Eindelijk krijgt India de rekening gepresenteerd voor het lafhartig optreden in Kashmir en andere delen van India. Eindelijk wordt wraak genomen op de vernieling van de Babri moskee want daarvoor hadden moslims de Hindoes ook gewaarschuwd. Er zal een dag komen dat Adohia geworden zal worden.


  Maak melding

 45. Verkrachten is een normale zaak binnen de Islam, hun rolmodel gaf het voorbeeld, Hji heeft joodse vrouwen verkracht en vermoord. De meest voorkomende naam in de gevangenis mohamed. In opsporing verzocht zie je ook hoe dit gespuis zich gedraagt in een democratische staat iets wat haaks staat met islamitische principes !!!! Het zijn soewer ke bacha’s !!!!!!


  Maak melding

 46. De enige echte profeet op deze aardbol is Geert Wilders !!!
  Geert ho Akbar, Geert ho Akbar, Geert ho Akbar !!!!
  Hij waarschuwt de wereld voor het grote gevaar !!!


  Maak melding

 47. @ Pik: jij bent een echt koelie een slaaf die bagage tilt van passagiers. Jij bent een moslim die aandacht zoekt achter je pc. In real lief pissen mensen over je heen net als een Soewar.

  @ Maurice: jij bent ook een geradicaliseerde moslim die in de buitenwereld vertrapt wordt net als mieren. Jij weet niet eens wat voor diepgang Islam heeft. Het legt allerlei verplichtingen op en als een onderdaan moet men blindelings volgen. Moslims zoals jij zijn BANG om onderzoek te doen naar jullie dronken hallucinerende profeet Mohammed. Hij was gewoon een normale mens met mentale klachten. Islam mag geen gezichten afbeelden, omdat ze niet weten wie God is!!!

  De waarheid wil je niet onder ogen komen. Als eenmaal de waarheid in de buitenwereld komt vervalt Islam. Maar niemand wilt dit weten, want dan verliezen ze hun positie als moslim. DIT IS EEN TEKEN ZWAKTE!!

  Ooit komt een dag dat er wordt onthult wat er in de zwarte steen van Mekka zit. Dan gaan jullie moslims huilen!! ER ZIJN ZAT MOSLIMS DIE AFSTAND NEMEN VAN ISLAM!! DAT ZEGT AL GENOEG!! HAHA!!

  Rot op van deze website. Hier horen jij en PIK niet. Jullie horen in HEL waar ALLAH jullie gaat plaatsen!!

  KHUDA HAFIZ


  Maak melding

 48. @ Maurice: wat ben jij een eenzame moslim. Als je familie wordt verkracht door moslims zou je dan ook zo piepen? Allah gaat je niet helpen hoor. Dat jij blindelings Islam opvolgt en dat sterk verdedigd, terwijl er genoeg wetenschappelijk bewijsmateriaal is dat profeet Mohammed (pedofiel) leed aan epilepsie en aan schizofrenie. Hij was een normale mens die minderjarige vrouwen had. Hoe kan je zo’n iemand serieus nemen? Dat moslims dit verdedigen is omdat ze hun positie als moslim niet willen verliezen. Islam verbiedt om gezichten af te beelden, omdat ze niet weten wie God is. Wanneer er wordt onthult wat er in de zwarte steen zit van Mekka dan gaan jullie huilen!! Haha!!

  @ Pik: jij bent een coolie die als slaaf bagage draagt voor passagiers. In de buitenwereld pissen mensen over je heen en om die reden zoek je aandacht achter je pc.

  Zoek een dagbesteding en maak jezelf nuttig om bijv. vrijwilligerswerk te doen ipv aandacht zoeken die je niet krijgt. Misschien kunnen jullie als vrijwilliger rundvlees of varkensvlees bakken in de Mc Donalds.


  Maak melding

 49. @ Pik: ik wil niks met Islam te maken hebben en heb dus nooit rundvlees gegeten. Surinaams/Hindoestaams eten is heerlijk. Wat jammer dat jij elke dag boerenkool met gekookte aardappelen moet eten. Ik snap wel dat je boos bent.
  Je hoeft geen berichten meer te sturen. Niemand in daarin geïnteresseerd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.