Eerste historicus van Faculteit der Humaniora in Suriname

2
Eerste historicus van Faculteit der Humaniora in Suriname

PARAMARIBO, 26 mei – De studierichting Geschiedenis van de Faculteit der Humaniora van de Anton de Kom universiteit in Suriname, heeft donderdag de eerste historicus afgeleverd. Verno Prijor (m) kreeg de titel ‘bachelor’ voor zijn naam, na een succesvolle verdediging van zijn thesis ‘Vreedzaammarkt: Immaterieel cultureel erfgoed en toeristische attractie’.

De Faculteit Humaniora wil een voortrekkersrol vervullen in de ontsluiting van de culturen en talen van Suriname door ze wetenschappelijk te onderzoeken en het beschrijven vastleggen van de Surinaamse geschiedenis vanuit een eigen Surinaams perspectief, na gedegen wetenschappelijk onderzoek.

In mei 2013 ging de opleiding bachelor Geschiedenis van start.


2 REACTIES

  1. Denk niet dat t gaat gebeuren.
    Ook niet op school.
    Was er geen sprake van dat er n 1a2 containers met lesstof niet gebruikt mag worden omdat 1en ander in staat wat niet verteld mag worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.