Nepprofiel van minister uit Suriname door Facebook verwijderd

10
Nepprofiel van minister uit Suriname door Facebook verwijdert
Foto: Minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken in Suriname.

PARAMARIBO, 20 mei – Minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken in Suriname is door iemand die zich op Facebook als hem voordeed flink voor schut gezet. Deze persoon bood onder de naam ‘Mohamed Noersalim’ leningen aan onder het mom dat hij minister is in Suriname. Na een melding van Noersalim aan Facebook heeft het bedrijf het neppe account van de bewindsman verwijderd van haar social media platform.

Het nepprofiel van minister Noersalim stuurde een vriendschapsverzoek naar Facebookgebruikers. Nadat het verzoek was geaccepteerd, ging de persoon achter het nepprofiel van Noersalim een gesprek aan met de mensen. In het gesprek werd aangegeven dat de regering van Suriname een overeenkomst heeft getekend met de Parijs bank. Het betreft een krediet dat wordt toegekend aan de bevolking met een rente van twee procent over de gehele looptijd van de terugbetaling.

De mensen werden voorgehouden dat het project begin van dit jaar is gestart. Ze werden erop gewezen dat ze ook van het krediet kunnen profiteren door projecten in te dienen waarvoor men geen financiering kan krijgen van lokale banken. De minister is niet te spreken over het feit dat iemand zich als hem voordoet om kredieten te verstrekken. Hij is blij dat Facebook het nep profiel heeft verwijderd en heeft het Directoraat Nationale Veiligheid gevraagd de zaak verder te onderzoeken.

10 REACTIES

 1. Deze gasten kijken dingen af van anderen,b.v. de russen. Ze plaatsen zelf de nepprofiel op facebook en dan even klagen dat er een ander achter schuil gaat terwijl hij het zelf geplaats heeft met de bedoeling een paar van zijn soortgenoten te bereiken voor de komende verkiezingen, en het werkt, kijk maar naar trump die heeft gretig geebruik gemaakt van de nepprofielen die de russen geplaatst hebben,ze bereiken de echte domme,imbiciele gasten die dan op ze gaan stemmen. En er zijn een heleboel van die imbicielen die op hem mike noersalim lijken.


  Maak melding

 2. In Su is alles mogelijk en alles is neptunes.
  De leider van het land liegt en bedriegt het volk al tig jaren. Het volk neemt de regering ook niet meer serieus. Het is een grote poppenkastvoorstelling, de president aan het roer. Hij is de clown in het circus attractiepark Ocer met zijn profiteurs.


  Maak melding

 3. Alles is nep aan de ma pima ndp roverheid. Deze marionetten die de dwaas Bouta als pionnen heeft neergezet om hem aan de macht te houden hebben geen greintje geweten. Wel een grote ego, ik ben belangrijk want Bouta heeft mij gekozen om in zijn corrupte regeerteam zijn duistere paarse werken voort te zetten. Heel veel ma pima verarmde ndper’ s, de domste mensen in verworden ddb narco staat, schijten en pissen dagelijks een ddb buffel vol kommer en kwel, hoe rond te komen. Hun kinderen zijn net als Dino en Meriba, verworden criminelen, net als die ma pima doodgeschoten crimineel van Abra Broki. Oeng sabing, ai, fa wang boi sa nooit wroko e rij wang Lexus? Fa wang mand sa kirie, beroof, bedrieg en onderdruk sma trong wang moord rover drugs president foe a kondre? Simpel, roven en stelen, bedriegen en bedreigen, zo zijn alle ma pima ddb aanhangers, de paars verdoemde misdadigers. Wi e tege alles wat met de ndp te maken heeft, van hoofd…ddb tot voetzolen..de ma pima aanhangers die op deze ma pima duivel hebben gestemd. In 2020 gaan ze weer stemmen voor een bordje gratis bb met r met dagoeballen.


  Maak melding

 4. Misbruik maken van Facebook en anderen misleiden is een ernstige zaak.Dit soort zaken ga je krijgen als er steeds gebedeld wordt in andere landen om kredieten te verstrekken aan Suriname. Betje Big Yildiz is een marionetpoppetje van onze regering, die continue hiermee bezig is en mede door haar wordt ons land naar de verdoemenis geholpen. Hoeveel geld strijkt zij op met deze daden? Zij wordt gebruikt door de regering alleen om het feit dat zij 3 vreemde talen spreekt. Zij is Bouta’s tolk om geld en kredieten los te troggelen.Ook zij houdt zich bezig met criminele praktijken.


  Maak melding

 5. @ Jiyani

  Daar kan je wel eens gelijk hebben, maar het geld wat ze maandelijks krijgen is niet nep.
  Ja krijgen ; dat heb je goed gelezen, ze krijgen iedere maand geld om het land naar de kloten
  te helpen !! En dat lukt heel goed, want Su heeft al miljarden schulden die de 5 komende
  generatie moeten betalen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.