zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenEconomieMade in Suriname, Agro en ICT-beurs zondag afgesloten

Made in Suriname, Agro en ICT-beurs zondag afgesloten

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 7 mei – Honderdvijftig bedrijven en organisaties hebben de afgelopen dagen gebruik gemaakt van de vierdaagse ‘Made in Suriname, Agro en ICT-beurs’ om hun diensten en producten meer bekendheid te geven. De beurs duurde van donderdag 3 mei tot en met zondag 6 mei en werd gehouden in de hal de Kamer van Koophandel en Fabrieken.

- Advertisement -

Vanwege de uitbreiding heeft de beurs dit jaar de bijnaam meegekregen van ‘3 in 1 beurs’. Het motto voor de beurs was; ‘Buy local, brand global’. Vooral kleine en startende ondernemingen hebben dit platform aangegrepen om partnerschappen aan te gaan.

Toen minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme in Suriname donderdag de officiële opening verrichtte, noemde hij de beurs een stimulans voor ondernemerschap. Gisteren, zondag, was de laatste dag en werd de beurs afgesloten.1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.