Parlementariër blijft erbij: auto’s in privé afgegeven aan loyalisten

17
Parlementariër blijft erbij: auto’s in privé afgegeven aan loyalisten

PARAMARIBO, 19 apr – Parlementariër Krishna Mathoera maakte vorige week in De Nationale Assemblee van Suriname wereldkundig dat de regering via het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie, auto’s van het Korps Politie Suriname zou hebben onttrokken om aan politieke vrienden te geven. Volgens Mathoera zit het KPS verlegen om voertuigen om de criminaliteit aan te pakken en aan de andere kant worden wagens die gerepareerd zijn, weggeven aan politieke loyalisten.

Minister Patrick Pengel van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) was er als de kippen bij om te ontkennen dat de politievoertuigen zijn gerepareerd en verdeeld onder politieke loyalisten en vrienden van ex-minister Jerry Miranda. Maar deze week maakte Mathoera zelf bovenstaande foto van een een rood en blauw gestreepte politieauto waarvan het blauwe dienst kentekenplaat is vervangen door een privéauto kentekenplaat.

Mathoera blijft bij haar uitspraak en zegt: “Het verhaal van minister Pengel van Openbare Werken, Communicatie en Transport klopt dus niet, dat het om defecte auto’s gaat, aangezien deze auto wel rijdt en voor een woning is aangetroffen. Pengel gaf ook aan dat de voertuigen niet zijn onttrokken aan de criminaliteitsbestrijding maar wat doet dan een rood, blauw gestreepte auto met een privé kentekenplaat bij Openbare Werken?” aldus parlementariër Krishna Mathoera.

17 REACTIES

 1. Met de Nationale DIEVEN partij aan het bewind gaan mens, dier, vogels, vissen, insecten en zelfs het land, de rivieren en kreken in het binnenland ten gronde. Oma taki sinds 1980…….ddb didibri na a vloek foe heri kondre en alle ndper’ s zijn te beklagen dat ze deze vloek over land en volk hebben gebracht. Opa taki eigenlijk verdienen alle ndper’ s dit gevolg. Ze verdienen het om dagelijks stinkende dagoeballen te eten om zo te kunnen overleven als Dagoebalsing, ddb zijn dagoemati.


  Maak melding

 2. en toch staat het volk achter deze moordenaar lijder bende.. hoe dom kun je zijn..

  hoeveel moet het nog mis gaan,, wat is er nog over..

  kijk naar een ploeterende Joghi die zwaar werkt op het land in zijn vrije tijd, dat kun je niet zeggen van een n d p ers die alleen maar afgeven aan de leden oppositie….


  Maak melding

 3. Stel je voor de politie laat je weten. dat zij of geen heeft brandstof of een politie wagen om uit te rukken. tijdens een roof,moord of aanrijding.Arme politie ze weten. heel goed waar en bij wie de wagens thuis zijn te vinden,bij de vriendjes van bouta,maar ze durven niet te protesteren.Ze hebben hun leven lief.


  Maak melding

 4. Pendel blijft gewoon glashard ontkennen, ook al is het bewijs geleverd, her zelfde geld voor die moordenaar die alles ontkent betreffende 8 december moorden, een paars virus wat uitgegroeid moet worden, daar het land anders nog verder vernietigd word.


  Maak melding

 5. Corruptie??? hoezo dat? Ik hoop dat Pengel op een moment zelf heel dringend politie nodig heeft, en dat ze niet kunnen uitrukken wegens gebrek aan materiaal. Maar ja het volk heeft gekozen voor deze dievenbende en ze beginnen nu alweer flink uit te delen om te zorgen dat ze de stemmen weer binnen krijgen. Dus vooral niet klagen, hebben zelf voor deze regering gekozen..


  Maak melding

 6. Mathoera als je toch foto’s aan het maken bent, kan je misschien ook een paar maken van de tractoren en 2 helicopters waar Suriname nu nogsteeds aan het betalen is aan India. Vraag maar aan je mede vhp’ers waar je moet zijn om de fotos te maken, ze weten het precies.

  Ik zie op de fotos een oude pickup die niet meer voldoet, maw terecht dat men oude auto’s afstoot en ipv daarvan nieuwe aanschaft, de autos zijn al afgeschreven en kosten veel meer op termijn om ze in gebruik te houden. Elke organisatie met gezond verstand treft dit soort maatregelen behalve de organisatie van corrupte vhp’ers. We weten ook wat jullie hebben uitgespookt op OW&V, waar is het hele oude wagenpark van owv naartoe, rara welke geboefte van de vhp durft te antwoorden. Njang mang no lobi njang mang.


  Maak melding

 7. @ Realiteit … what about de helicopters, de gepimpte wagens van … Boef Abrahams … gekocht met de 300 milj. van OW&V. Je ziet splinters in de VHP-ogen … what about de BALK in de ogen van de Nationale Dieven Partij. Geef me een grote brick !!!!!!!!!

  @ Realiteit … je ziet op de foto een oude pickup die niet meer voldoet. Je bent een genie … een helderziende …. Proficiat !! Of … Of … Of … ben jij één van degene{n} die de bezitter is van een oude pickup … geschonken{ kom halen, kom halen, ’t is hier } door dieftig familielid Miranda !!!

  Niet alleen de oude auto’s moeten opgeruimd … gesloopt … worden … ook de A … B … G … J… M …’s teveel om op te noemen. CONCRETT: de hele NDP als ” politieke partij ” moet verboden worden.
  Het is een groep STAATS GEVAARLIJKE CRIMINELEN.

  @ Realiteit … voor mij een WEET … direct na de verkiezing van 2020 begint de GROTE SCHOONMAAK … KORT maar TREFZEKER. Think about it!! TRAFASI NO DE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 8. Zij die dich wanen een veilige thuishaven gevonden te hebben in Europa om zich te vestigen,hebben niet eens door dat het gras onder hun voeten langzaam maar zeker wordt weggemaaid,de schuldenlast van Amerika gaan ze meesleuren de verdoemenis in,daar meer en meer landen kiezen om hun eigen currency te gebruiken bij het zaken doen,langzaam maar zeker wordt de us dollar geboycot,en dat straks Amerika niet meer in staat is haar verplichtingen jegens derden na te komen,China is bezig de us dollar massaal te dumpen,landen die het nog niet eens door te hebben zullen de rekening gepresenteerd krijgen,de naieviteit zie je hier dagelijks aan de manier hoe sommige verraders over ons geliefd Suriname uiten,de grootste werkgever in Amerika is wall Mart ,waar bij de gemiddelde werknemer een salaris verdienen tussen de 1000 en 1500 dollar P mnd,terwijl een kleine 6% in het bezit is van 70% van alle rijkdommen in het land denk aan de ceo,s met een gemiddelde inkomen van meer dan 500 miljoen dollar per jr,hoe het zover is gekomen weet alleen Joost ,Luti fu tingi broki and small Brain ray probeer daar j licht op te schijnen,want lang gt het niet meer duren voordat het kaartenhuis van Europa en Amerika in elkaar gt storten,Su is the place to be,wordt vervolgd


  Maak melding

 9. Dagoebal
  Echtwaar Dagoebal?
  Is een land waar een moordenaar de scepter zwaait het ideale land voor je om te wonen?
  Een land waar je elk moment uit je bed gesleurd en geexecuteerd kan worden?
  Een land waar recht en wet zoek is geraakt en een crimineel voor het bepalen heeft?
  Laat je kop nakijken,het mist een. heleboel. draadjes.
  In het westen of elders is het zo goed geregeld dat het volk niet lijden zal ook al stort de regering inelkaar.Dat kan je niet zeggen van Suriname of landen met een dictator als lijder,toch Dagoebal? Je hebt echt geen smaak.Je kiest voor een moordenaar.Je bent gek of gewoon ziek.


  Maak melding

 10. Ray met j makaken verstand j bent zo gefixeerd door Bouterse dat alles wat in de wereld gebeurt jou ontgaat,je hebt niet eens door dat alles onder j voeten in Europa weg erodeerd,probeer het gebeuren in de wereld te volgen,dan zul j merken dat de rijken in wereld,plaatsen kopen in zuid Amerika om zich te komen vestigen weg van europa en Amerika en de dollar massaal aan het dumpen zijn want ze zien de bui al hangen,alles wat jij nu over Suriname verkondigd staat in Europa en Amerika te gebeuren en vele malen erger,ik zou medelijden vr jou moeten hebben over zoveel naïviteit en stupiditeit maar………je zal het zelf merken wanneer de bubbel over zogenaamde economische zekerheid in Europa in j gezicht gt exploderen,nogmaals probeer het wereld gebeuren te volgen een wel gemeend advies aan jou


  Maak melding

 11. gelukkig zijn er nog hindoestanen die rijst willen planten om die blaka man in leven te houden en kip kweken..

  wanneer zie je een blak man arbeid verrichten het lijkt wel of ze nog steeds in Afrika wonen in die krot gebeuren, overal zie ze hangen op de straten,, zeg maar dat het niet waar is..

  alleen al in Coronie heb je 3500 blaka man wonen, waarvan allen in de w. w. zit betaald door de staat..
  ze weten niet eens hoe je een cokos moet planten, hun voor ouders had als voorbeeld die bomen voor de klein kinderen achter gelaten..
  toch weten ze niks vanaf ..


  Maak melding

 12. Marcel j als heel goed had gekeken ,dan moest het j opgevallen zijn dat het Haïtianen waren die op velden bezig waren het zware werk op te knappen terwijl de hindustaan bij omu de chinees zich laveloos aan het zuipen was,houd jij j koest,volgende keer geen wc bril meer op doen en minder zuipen


  Maak melding

 13. Hahaha… “Suriname the place to be..” als je hard door bouta genaaid wil worden.. Ja.. Maar dat vind dagoebal natuurlijk wel lekker..


  Maak melding

 14. Volgens mij ben jij Dagoebert Duck ,wat een wijsheid ,hebben ze jou ook aan je hersens geopereed, hebben ze steekjes laten vallen bij dicht naaien van de hersenpan sari Tori
  En Dagoebert Duck zwaar werk heb jij een hekel aan ,je hebt er een haar in gevonden,dat je er vies van bent ,of hebben ze in jou woordenboek alle werk woorden geschrapt,en haitiane zijn gekomen om de luien Surinamer te laten zien dat voor niks de zon opkomt.
  Ddagobert Duck als je mee wilde discussiëren,,matig je dan in je toon ,laat zien dat je je ras waard bent


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.