Minister Ferrier van Onderwijs bezoekt basisschool Kwatta

2
Minister Ferrier van Onderwijs bezoekt basisschool Kwatta

PARAMARIBO, 20 apr – Minister Lilian Ferrier(m) van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur in Suriname heeft een bezoek gebracht aan de Khargi- Vishnudatt school te Kwatta. Het is Ferrier’s eerste bezoek aan een basisschool sinds haar beëdiging eerder deze maand. De minister wil haar beleid de komende tijd toespitsen op de ontwikkeling van pupillen van het basisonderwijs in Suriname.

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. Lilian is de dochter van de corrupte racistische ex president Johan ferrier die vluchtte met Lilian naar Nederland kort na de onafhankelijkheid.
    Later werd Johan door Desi Bouterse ook weggejaagd, want Johan wilde president blijven.


    Maak melding

  2. Lilian je bent kinderpsycholoog, ik denk niet dat jij geschikt bent voor deze functie. Het zou beter zijn om je daadwerkelijk te gaan verdiepen met een aanstelling op de scholen, waar de docenten te kampen hebben met grof geweld van schoolgaande kinderen zodat deze kinderen kunnen ontstressen. Kinderen die met een lege maag de deur uit gaan om naar school te gaan. Kinderleed achterhalen dat is de taak van een kinderpsycholoog en de ouders van deze kinderen adviseren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.