‘Plooien gladgestreken’ tussen Surinaamse anti-regeringsactivisten

12
Hofwijks ondersteunt protest actiegroep 'We Zijn Moe'

PARAMARIBO, 14 apr – Het lijkt weer allemaal koek en ei binnen de gelederen van degenen die protesteren tegen het beleid van de regering. Het sorry-initiatief van activist van het eerste uur, Curtis Hofwijks, heeft het bewerkstelligd. Zijn aanvankelijke verbale offensief naar voor Maisha Neus behoort nu definitief tot het verleden. De activisten kunnen nu weer door één deur.

Tijdens een ontmoeting is uitgebreid met elkaar gesproken. We hebben thuis bij mij alles besproken en de plooien zijn nu gladgestreken. Wat mij betreft is dit hoofdstuk afgesloten”, zegt Neus tegenover de Ware Tijd. Ook activist Immilioh Lens strijkt over zijn hart. Aan beiden heeft Curtis Hofwijks zijn verontschuldigingen aangeboden. Zijn actie op het Onafhankelijkheidsplein wordt dan ook bestempeld als een “volwassen stap.”

Voor Lens was het extra moeilijk de uitlatingen naast zich neer te leggen. Hofwijks heeft met zijn actie genoeg kunnen overtuigen. “Hij heeft me pijnlijke dingen gezegd en ik heb daarom ook hiertegen aangifte gedaan bij de politie. Maar nu hij zich publiekelijk heeft verontschuldigd, ga ik de zaak intrekken”, zegt Lens. Ook de uitlatingen richting regering, zijn volgens Hofwijks een ‘sorry’ waard. Het gaat dan niet om het protest tegen wat de regering presteert, “want het beleid is nog steeds niet wat wij willen en wat het volk verdient.”

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Het zijn allemaal klaplopers en beroepsdemostranten die het land proberen te gijzelen. De regering moet ze allemaal staatsgevaarlijk bestempelen en uit voorzorg opsluiten.


  Maak melding

 2. Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht

  ddb en gangsters, dalton brothers, neven daltons gijzelen Suriname sinds 25 februari 1980, hebben geen respect voor het Surinaamse Volk, de republiek Suriname, de democratische rechtsstaat Suriname, internationale verdragen oa, mensenrechten, zie 8 december 1982 moorden, Moiwana86 moorden, gewijzigde amnestiewet 4 april 2012, vertrappen van de grondwet van de republiek Suriname, de trias politica: de wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht, voor 11 jaar veroordeeld door de rechtbank in het Koninkrijk Der Nederlanden voor drugshandel naar Nederland, wanted op DEA lijst USA voor drugstransport naar USA, de USA wilde hem in de val lokken, veroordelen en opsluiten, maar hij stuurde zijn loopjongen boerenveen naar MIAMI, iemand die geen goed gedrag heeft mag geen publieke functie hebben in de republiek Suriname, et cetra, et cetra.

  Zie de heel grote armoede in Suriname, devaluatie van de SRD, verval in alles in het hele land Suriname, geen vreemde valuta, heel grote criminaliteit in Suriname, uitverkoop van de grondstoffen, aardolie, gout, rondhout, van Suriname voor het buitenland, zelfverrijking van ddb, gezin, daltons, neven daltons, ddb en rovers, Surinamers zijn nog nooit zo arm geweest als ze nu zijn. Zie de stijging van de prijzen in de winkels, supermarkten, hoge brandstofprijzen, de kosten van primaire levensbehoeften, stijging lijnbusdiensttarieven, stijging boottarieven, zie ziektekosten, medische zorg, geen medicijnen, zie Albina, Apoera, Moengo, arme wijken rondom Paramaribo, Coronie, Saramacca, Commewijne, Para, Brokopondo, Sipaliwini, Marowijne, Nickerie, Wanica, Libie Kon Tranga sinds 25 februari 1980, alles vernietigd en Suriname heeft heel veel van dictatuur met een dictator ddb aan het hoofd, die als hij ziek is naar Cuba reist voor medische behandeling en kinderen mensen die ziek zijn gewoon dood gaan, omdat die in Suriname geen medische behandeling kunnen betalen.

  Boen Sari Torie!

  Sranansma Oe Wiki No?!

  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres!

  Wat Curtis Hofwijks doet is waar ddb een voorbeeld aan kan nemen en uit kan leren.

  Recht En waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Mooi dat de lucht geklaard is, het lijkt mij niet onverstandig om met zijn
  allen iets te organiseren over een zo breed mogelijk front. En dan maar
  hopen dat de mensen wel komen opdagen. Maar ja dat blijkt nogal moeilijk
  te zijn. In Nederland zeggen we: “Je kunt een paard wel naar het water brengen, maar je kunt het niet verplichten te drinken.”


  Maak melding

 4. Naast al die leleku’s in de DNA heb ik het ook gehad met deze klojo’s.
  Hoen geloofwaardig zijn jullie nog?
  Ik heb in het programma ‘To The Point’ kunnen aanschouwen hoe deze amateurs een verbeten strijd voerden over wie van hun met de eer mag strijken.
  Oplazeren jullie; door die “SORRY” van Curtis mogen dan de plooien gladgestreken zijn, in mijn optiek is de hele circus eromheen één grote volksverlakkerij. OPZOUTEN!!!
  Ik sluit me wel aan bij Xaviera Jesserun.


  Maak melding

 5. Parbo en frends jullie zijn een stel klaplopers achter deze lozers regering. Ndp past precies bij jullie soort lage mensen. Het soort dat seks zijn moeder zou verkopen aan de duivel.


  Maak melding

 6. Ik hoor velen zeggen dat Maisha alle aandacht naar haar toe trekt .
  Maar als je de zaken goed bekijkt? dan zie je dat Maisha de koe bij de horens pakt en doet wat gelijk gedaan moet worden , ze wacht niet tot volgend jaar zoals het in Sranan gaat ..
  Ik bewonder haar voor haar moed, en ik weet dat deze vrouw Suriname zal bevrijden van die aasgieren die nu in de regering zijn


  Maak melding

 7. -Bouterse heeft NOOIT sorry gezegd tegen het volk die hij jaren lang in zijn greep houd. Bouterse heeft veel kapot gemaakt en het land naar de verdoemenis gebracht met vele schulden.


  Maak melding

 8. Mooi en getuigt van fatsoen en respect van Curtis Hofwijks dat hij zijn excuses aan de anderen aangeboden heeft, iets waar o.a. Parbo, Mr.Bojo en Caps Lock een voorbeeld aan kunnen nemen, maar dat zit er niet in bij dat soort Low Level figuren en adepten van een moordenaar en drugshandelaar, ik mag hopen dat ze nu echt hun krachten gaan bundelen om de wantoestanden veroorzaakt door zelfverrijkers en ander soortige criminelen wat voor regering doorgaat eens flink aanpakken en naar huis sturen


  Maak melding

 9. @Johan(na),
  Waar in mijn post kun je opmaken dat ik een Bouta adept ben.
  Flikker op boeler; ook jij laat je nemen door de nieuwe stroming volksbedriegers Curtis en Maischa. Ze zijn wat mij betreft geen haar beter dan die oude politieke garde.
  En Johan(na), ik ben absoluut niet afhankelijk van welke politieke beweging in welk land dan ook. Zonder de hulp van politiek geniet ik met volle teugen van het leven en mag ik me gelukkig prijzen om anytime mijn vleugels te kunnen uitslaan over de hele wereld.


  Maak melding

 10. Johan, het is allemaal valse hoop. Het groepje is niets anders dan een aaneenschakeling van zwakke schakels bijelkaar. Zij zijn allen uit op macht. Ze gaan elkaar in de haren vliegen. Niemand gaat voor de ander onder willen doen.

  Curtis kan zich niet profileren als leider terwijl Marshia Neus die rol claimt. Ook het feit dat dit groepje als collectief t.o.v VHP/NPS/PL/Abop als laagste in de rang gedwongen is mee te liften zal het bloed bij hen doen koken. Voor VHP/NPS/PL/Abop is dit groepje een wegwerp speelgoed.


  Maak melding

 11. Ah, daar hebben we onze RobG ook weer, die er niet tegen kan dat er aan de stoelpoten van zijn afgod de drugscrimineel en moordenaar Bouterse gezaagd word, stekeblind is voor het afbrokkelen van het NDP machtscentrum, beterschap


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.