Telegraaf: ‘No Surrender Suriname verlengstuk Mocro Mafia’

19
Telegraaf: ‘No Surrender Suriname verlengstuk Mocro Mafia’

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 7 apr – De Surinaamse afdeling van motorclub No Surrender wordt vandaag door De Telegraaf genoemd in relatie tot de zogenaamde Mocro-maffia. Volgens de krant wordt de beruchte motorclub in Suriname verantwoordelijk gehouden voor de ontsnapping van een van de kopstukken van de Mocro-maffia uit de gevangenis van Paramaribo. Het gaat om de Antilliaan Gerel Palm.

Palm werd op 1 maart 2017 aangehouden in Suriname, maar wist op 12 maart te ontsnappen uit de gevangenis. Hij is sindsdien voortvluchtig en geldt als vuurwapengevaarlijk. In juni is Palm op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

Volgens John van den Heuvel en Mick van Wely van De Telegraaf toonde politieonderzoek achteraf aan dat dit gevreesd kopstuk van de Mocro-maffia, Gerel Palm, kon ontsnappen met hulp van het Surinaamse chapter van No Surrender. De vermoedelijk naar Nederland gevluchte president van de motorclub regelde volgens justitie in Suriname tegen een beloning van meer dan een ton cash dat corrupte bewaarders een vuurwapen binnensmokkelden en op een toilet verstopten.

De krant schrijft verder in het artikel met de titel ‘De tentakels van de Mocro-maffia‘, dat Palm tot op de dag van vandaag ongehinderd rondloopt in Paramaribo.

19 REACTIES

 1. Suriname moet per direct alle 1% mc chapters verbieden op straffe van een kogel. Oprotten met die zooi. Uitgezocht moet worden wie die corrupte bewaarders zijn want ook die moeten hard aangepakt worden.


  Maak melding

 2. Voor toeristen is dit land te gevaarlijk geworden vanwege de criminaliteit, en de criminelen die hier vrij spel hebben, Voor grensoverschrijdende criminelen, is dit wel een ideaal vakantieland om te vertoeven, daarbij hebben deze criminelen weinig te vrezen, daar er een paarse criminele organisatie de skepter zwaait.


  Maak melding

 3. Wanneer je jou als gangster in een gang begeeft, zal de buitenwacht wel 10 keer uitkijken, eer ze hun pijlen op jou gaan richten, en je voor klootzak en alles wat vies en vuil is gaan uitmaken. Ook de vrouwen maken een pas op de plaats, en worden voor ‘sukkels ‘, een echte Amazone.
  Ik moet meegeven, ik ben dol op die serie, ” SONS OF ANARCHIE” . Maar in een vreedzame samenleving, zoals dat Suriname is, zijn gangsters een brug te ver. Deze gasten hebben zich totaal ontkoppeld van hun ‘Opvoeding’!


  Maak melding

 4. Weer een daroe verhaal uit Nederland ,palm zit gewoon in ned,het verhaal van de bleekscheten kennen wij al langer dan 500jr de anders uitziende heeft het weer gedaan,ze doen nooit wat,zelf schijten laten zij over aan olie domme Luti fu tingi broki


  Maak melding

 5. GrietjeBie

  de Pres noch de Su regering hebben part noch deel met de motor club, dus time out !
  Deze motor muizen zijn er over de hele wereld,het zijn gewoon criminelen op de motor.

  Koos
  Iemand die honger lijdt is altijd nederig, dus jij wil de bewaker opsporen en laten opsluiten ?
  Stel jij bent bewaker: en krijgt of beter gezegd je verdient weinig, en heb thuis vrouw en
  kinderen die je moet verzorgen ! En zo´n motor muis komt met een pistool en zegt tegen jou,
  brengt het naar binnen en je krijgt een ton € en je doet het niet ?

  sari tori

  Jacko
  Nee : dan ben je heel eerlijk en daarnaast ook een …………, ik geloof er geen jota van !!


  Maak melding

 6. Als dit klopt, is het toch diep triest gesteld met dit land. Wat doet de criminele president van Suriname met dit paradijs op aarde? Overleveren aan de maffia en er zelf ook beter van worden. Gezien het verleden van de president, past dit wel in een patroon. Arm Suriname. Ik heb medelijden met de mensen die er iets van proberen te maken, maar het lijkt op water naar zee dragen.


  Maak melding

 7. @Jacko en @Koos,
  Van u beider reactie valt er wat voor te zeggen.
  Echter, Z.K.H. Prins B leed geen honger maar kon zich wel heel nederig opstellen bij het in ontvangst nemen van 1,1 miljoen US$ aan steekpenningen van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed.
  En het hele Nederlandse volk keurde het nog goed ook; in de overtuiging dat Z.K.H. in zijn positie onaantastbaar was. Dat is ook triest.
  Ik ben van mening dat bij Z.K.H. geen sprake was van ‘No Surrender’ maar van ‘Sweet Surrender’.


  Maak melding

 8. Die domme zwartjes laten zich alleen maar lenen voor dit soort dingen omdat zij het IQ niet hebben om leiding te geven aan grote dingen!! Iedereen heeft kunnen zien hoe dom deze gasten zijn, zie liquidatie van de broer van een kroongetuige in A,dam Noord, Antilliaan ging zonder vermomming een gebouw vol met camera’s in om die gast neer te knallen…..volgende dag is hij gepakt……hoe DOM kan je zijn?!! Hebben die gasten van forum van democratie dan toch gelijk met…..dat zwarten hebben een laag IQ…..dit soort figuren laten het letterlijk zien!!!!!


  Maak melding

 9. Kinderontvoerder Van den Heuvel durft Suriname niet meer in. Z’n kerfstok is behoorlijk bekrast. Je wilt niet weten met wat allemaal.


  Maak melding

 10. Mocromafia… laat die disneyclub me niet lachen… Wat doen Antillianen En surinamers in de mocromafia tis MOCRO mafia… Want die Arabieren moeten niks hebben van zwarte mensen want we zijn zogenaamd van het slechte ras ( alsof hun een haar beter zijn zucht )
  Maarja zolang ze als pakezels gebruikt kunnen worden zijn we meer dan welkom.

  En de Surinaamse No Surrender… is voor mij sesamstraat Crew .. grappen makers .
  Het land kan niet eens op eigen benen staan maar jullie vormen een motorclub.. voor wat ?? Bijna alle wegen zijn slecht om op te rijden .
  Ipv dat jullie het land vooruit helpen en daar een groepje mee start.

  En wat bouterse betreft, dagobert fuck sorry Duck van Suriname .. Dat mensen zo blind konden zijn om op hem te stemmen .. zelfs stevie wonder zou niet eens op hem stemmen … Maar goed coronianen en naïef zijn zit op een dunne draad in Suriname


  Maak melding

 11. Koos

  Ik ben geboren en getogen in Su, ik ken mijn landgenoten als mijn broekzak.
  Veel ambtenaren zijn corrupt van hoog tot laag, dus kom me aub het vertellen dat
  het niet zo is, uiteraard keur ik het niet goed !
  Natuurlijk zijn ze allemaal niet corrupt, uitzonderingen heb je tussen die heel eerlijk
  en trouw hun werk doen. Met de huidige situatie in Su zijn er meer corruptelingen
  bij gekomen dan noodzakelijk is. In Nederland sterft het ook van corruptie.
  Vaak wordt dit gepleegd door mensen die een behoorlijke hoge functie hebben
  in de maatschappij !!!

  Boer iki

  Inderdaad je hebt gelijk om te stellen dat wijlen Prins Bernhard niks te kort kwam.
  Maar hij heeft zich toch laten overhalen door Lockheed, met alle gevolgen van dien.
  De Nederlanders waren het ook niet eens hiermee, ( in tegenstelling wat je schrijft !)
  Hij heeft indertijd gehandeld uit hebzucht, ik kan het niet anders formuleren.

  Wazig

  A, U. B.

  Niet alle zwarte onder één kam scheren, wat deze ( dader deed ) was inderdaad stom.
  Ik kan het niet anders formuleren, in de eerste plaats je gaat toch iemand niet vermoorden
  tegen betaling ???? Uit nood of zelfs verdediging zou ik zeggen, ……voorruit dan maar !!!!
  Kort samen gevat is het allemaal triest wat er gaande is.

  sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 12. Als blanke Hollander valt het mij vooral op dat Surinamers zich dit alles laat gebeuren. Stemmen op Bouterse vanuit eigen belang? Het verloren gaan van zo’n prachtig land is volledig verwijtbaar haar eigen bevolking. Vertrekkers die het lef en hart ontberen om hun land te bevechten. En dan verwachten dat de achterblijvers het wel ff opknappen? Waarmee en voor wie?? En dan blijft het beschuldigen van de blanke mensen over want das een zichtbare en tegelijk afwezige vijand. Zo kan iedere Surinamer (Vertrekkers en blijvers) zich verenigen in een slachtofferschap tegen een blanke afwezige vijand. Het volk krijgt het leiderschap dat ze verdient?


  Maak melding

 13. De pot verwijt de ketel. Check het oliedomme gezwets van @Wazig. Hoe dom moet je zijn en hoe wazig moet je verstand zijn om met deze onzin te komen. Triest!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.