Schrijversgroep lanceert Audioboekenproject in Suriname

0
Schrijversgroep lanceert Audioboekenproject in Suriname

PARAMARIBO, 7 apr – Schrijversgroep ’77 heeft afgelopen week haar Audioboekenproject gelanceerd in Tori Oso. Met dit project wil de Schrijversgroep het lezen bevorderen. Het initiatief voor dit project werd genomen, toen geconstateerd werd dat de leesvaardigheden in Suriname al vanaf het basisonderwijs veel te wensen overlaat.

Schrijversgroep ’77 is de actiefste, grootste en oudste schrijversorganisatie in Suriname. De vereniging draagt bij aan de ontwikkeling van de Surinaamse letterkunde, maakt zich sterk voor de geestelijke en maatschappelijke belangen van de leden en onderhoudt een groeiend internationaal literair netwerk

Dit project moet volgens de Surinaamse schrijversorganisatie ervoor zorgen dat de lees achterstand bij kinderen in Suriname weggewerkt wordt.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.