Eervolle vermelding voor Korfbalteam Suriname

4
Eervolle vermelding voor Korfbalteam Suriname

PARAMARIBO, 6 apr – Het Korfbalteam van Suriname heeft vorige maand een eervolle vermelding ontvangen van de International World Games Association (IWGA). Het team werd gekozen als ‘Team of The Month’, nadat zij zich begin maart wist te kwalificeren voor de wereldkampioenschappen 2019 die in Zuid-Afrika gehouden worden.

Op 18 augustus vorig jaar werd Suriname geaccepteerd als lid van de Internationale Korfbal Federatie. Dit jaar werd het team ongeslagen Pan-Amerikaans kampioen en staat Suriname weer op de kaart als korfballand. Het doel van het team, dat voornamelijk bestaat uit in Nederland actieve korfballers van Surinaamse komaf, is om korfbal opnieuw te introduceren in Suriname.

Een kort filmpje daarover:

Bekijk ook:


4 REACTIES

  1. Heel mooi resultaat ga zo door het was een heel bekende sport in Suriname .

    Beter kon het niet ,dat het in Suriname en Nederland word gefeest .

    Het is ook gemengd man en vrouw blank en zwart heel leuk ,en voorbeeld voor de mensheid .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.