Honorair Consul Pansa op bezoek in Thailand

7
Honorair Consul Pansa op bezoek in Thailand

PARAMARIBO, 6 apr – De Honorair Consul van de Republiek Suriname in Thailand, de heer Maurino Pansa, heeft onlangs een bezoek gebracht aan Thailand. Volgens Pansa betrof de reis een oriëntatiebezoek om Suriname sterk te maken in educatie, sport, cultuur, industrial development en business development.

Suriname en Thailand hebben al 30 jaar een diplomatieke relatie. De twee landen hebben genoeg samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van Sport. Pansa wil zich sterk wil maken voor Cultural Diplomacy waarbij kunst en sport beide landen dichterbij elkaar brengt.

Ook op het gebied van Economical diplomacy zal er gekeken worden wat voor beide landen goed uitkomt waarbij de focus ligt op technologie, educatie en productie. Pansa geeft aan, dat er nog oriëntatiegesprekken plaatsvinden waarbij Thailand reeds te kennen heeft gegeven interesse te hebben in onder andere de agrarische sector en foodprocessing. Bekijk een video van het NII:

7 REACTIES

  1. Wacht even… een honorair consul van Suriname in Thailand gaat naar…. Thailand op bezoek? Voor de NDP-ers onder ons: dat is net zo achterlijk als een staatsbezoek van DDB aan SU!

    Wereld op zijn kop, welkom in Suriname!


    Maak melding

  2. Ik vraag me af hoe Pansa zich in ‘t jasje van Ronald Hooghart heeft kunnen wurmen. Als je er toch eenmaal bent, bezoek dan de Patpong- en de Pratunam night market in Bangkok voor een lekkere hete Thaise Tuna. Ik hoop voor je dat ze dan ook een zilverrug kunnen hebben i.p.v. altijd maar die witte gibon aapjes.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.