Tweede aanbestedingsbeurs van de IDB in Suriname

2
Tweede aanbestedingsbeurs van de IDB in Suriname

De tweede aanbestedingsbeurs van de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) in Suriname, is achter de rug. Ceasar Falconi, IDB-vertegenwoordiger in Suriname, zei vrijdag op de beurs in de ballroom van hotel Royal Torarica dat het bedrijfsleven nu, dankzij deze jaarlijkse beurs, veel meer weet over IDB-project en programma’s in Suriname. Daardoor is ze beter in staat om daarop in te spelen. De IDB heeft een duurzame relatie met Surinaamse, die erop gericht is verbeteringen te brengen in de ontwikkeling van Surinamers.

Bekijk ook:


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.