donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt ondernemer i.v.m. drugsvliegtuig en duikboot

Politie zoekt ondernemer i.v.m. drugsvliegtuig en duikboot

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 mrt – De Procureur-generaal in Suriname heeft opsporing gelast van de ondernemer Ramchender (Radj) Oedit. Hij wordt gezocht in verband met de 488 kilogram cocaïne die onlangs onderschept is in Saramacca en de duikboot die is aangetroffen. Oedit, die ook eigenaar is van Ramasha radio en tv, is ondergedoken.

De ondernemer wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie en overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De percelen waar de drugs zijn aangetroffen, behoren aan hem toe. Zeven personen, onder wie ook werknemers van Oedit, zijn ingesloten. Oedit had eerder aangegeven niets van de drugs te weten, terwijl hij al eerder in verband was gebracht met drugszaken.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 404866; 404747, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

73 REACTIES
 1. Hahaha,,,grapjassen allemaal.Hoe kan een burger over een duikboot beschikken zonder opgemerkt te worden in zee of ,oceaan ?! Een duikboot kan je niet in je garage verbergen.
  Gebruik je verstand hoor mensen ,dit is gewoon een afleidings manoeuvre, Zowel vliegtuig als duikboot is van bouta,!
  Oedit is gewoon de kleine man wiens kop gaat rollen en bouta gaat zoals gewoonlijk schotvrij.


  Maak melding
 2. Met ‘Tek Tu’ heeft u makkelijk geluk; de politie hoeft maar op twee plaatsen te gokken; Brokobaka en Leonsberg, in willekeurige volgorde altijd prijs.


  Maak melding
 3. Dit wel de joke van het jaar.
  Zelfs Bellie van de ABOP en het volk hebben zich steeds afgevraagd waarom deze man, zijnde de ondernemer en eigenaar van de rijstvelden en het kanaal waar de duikboot is gevonden, niet wordt gearresteerd want hij zou meer moeten weten.

  En nu wordt gezegd “a mang duik onder” zeker net als Dodson die de bijnaam van Dokson de duikelaar heeft
  Is dit onnozelheid, dommigheid of samenspanning om deze Oedit de kans te geven om te ontsnappen.

  Is er ook opsporing en aanhouding verzocht via Interpol???
  Of moet die oetlul van een waarnemer nog nadenken over de hiervoor te ondernemen stappen.
  Is dit misschien één van de redenen dat de president anderen dan coalitie leden probeert te strikken als minister


  Maak melding
 4. Suriname zet zich mondiaal weer behoorlijk voor schut; wat een belachelijk gedoe is dit.
  Zelfs de domste ezel had kunnen inzien dat voldoende aanleiding aanwezig was om deze ondernemer reeds in vroeg stadium de bak in te pleuren.
  Maar nee; men geeft hem eerst alle gelegenheid om onder te duik(boot)en en vervolgens moord en brand te schreeuwen om opsporing te gelasten. Te doorzichtig in mijn optiek.


  Maak melding
 5. NDP-style….geef dit soort paarse criminelen een week de tijd om te vluchten / onderduiken, vervolgens zo snel mogelijk bewijsmateriaal zgn. verbranden en…in de doofpot. We kennen inmiddels de praktijken van de Bouta-maffia wel. Hoe doorzichtig kan het allemaal zijn. Dus, wie houdt wie voor de gek?…Antwoord: de narco-brigade van de paarse maffia.


  Maak melding
 6. De DEA en de USA zetten grote druk op DDB en Clan !

  Er is paniek in de tent, vandaar allerlei zogenaamde vaderlandslievende moves naar oppositie-partijen !

  Hopelijk kan de internationale druk de verdere VERNIETIGING van onze rechtsstaat door Paars, helpen stopzetten !

  MORO AANHOUDINGEN O DORO !!!!!!


  Maak melding
 7. Gode zij dank, eindelijk is een grote belangrijke paarse drugsbaron, een bigi Dagoebalsing matie van didibri aka ddb door de mand gevallen, zoals zonen Dino en Meriba. Nu nog de duivel Bouta en de rest van zijn duivelse trawanten, Boeroe, Janna, opa Herriebelg, kortom het complete Suribabwaans drugskartel dat onder toezicht staat van de grootste criminele politieke seten, de nationale DRUGS partij, met als hoofdman, de meest aanbeden en meeste beruchte misdadig vervloekte leider en misleider……..ddb. opa en oma bidden dagelijks dat recht en waarheid wederom mogen zegevieren in dit mooi zonnig, vruchtbaar land. Want sinds 1980 is alles revo-paars aan het verdorren. Mens, dier, gevogelte, vissen, insecten, bomem en platen, de vele kreken en rivieren en het bos en de grond in het binnenland, lijden net als het volk onder het paars duivels crimineel corrupt wanbeleid. Oma taki, alles wat met de ndp te maken heeft, van hoofd tot voetzool, geschoold of niet, rijk of arm, gelovig of niet, jong of oud…………..is paars ddb misdadig vervloekt, want willens en wetens hebben ndper’ s, tweemaal Par- noide -Bo gestemd op een bij verstek veroordeelde drugslord, een moordenaar en staatskasrover, een leugenaar, een bedreiger, een bedrieger. Vervloekt zijn allen die de leugen en het onrecht aanhangen en levens en eigendommen van hun naaste medemens nemen en stelen. Ndper’ s zijn een zeer paars verdorven, een zeer slecht debiel, dwaas, idioot volk. Ndper’ s oe mpp.


  Maak melding
 8. Bouterse weet waar Oedit momenteel is, OM ga naar de vrienden van Oedit zoeken en ook bij de buren, zoals bij Kries zoon, Dino zoon, Kees leiding, Abraham, Abdoel ect, hij heeft veel drugs vrienden


  Maak melding
 9. Het zou kunnen dat hij zich ergens op Leonsberg schuilhoudt De politie is ook nalatig geweest om die man niet direct heeft gearresteerd en in bewaring gesteld. Ook niet geschaduwd werd of in de gaten werd gehouden. Dit is echt vreemd. Waar zijn die twee speurhonden Matoe en santok

  Wie zou geen gebruikt maken van de aangeboden gelegenheid? Man en Muis alvast confisqueren voordat deze ook in andere handen terecht komt.


  Maak melding
 10. Heeee… het is een witte koe-rie.
  Die vijf gearresteerden zijn soearte koe-ries.
  Als je ze met elkaar mixt, worden ze paarse koe-ries.
  Oe soet’eng radj a mpp.


  Maak melding
 11. Gros, zou gewoon uit deze man zijn hand vreten; Als wanneer hun een broodje kerry of een bordje geitenvlees was voorgeschoteld.
  En zo doet een ieder een gebedje tot God, en gaan verder met hun miserabel leven. Vandaar, noemen abangis jullie, GEKOOKTE KIKKERS.
  Zelf zeg ik, zwart of wit; ONMENSEN; ANTICHRIS.


  Maak melding
 12. Een heel grote klap voor de NDP.
  Als Oedit wordt opgepakt, en gaat praten, gaat de beerput van de NDP open. De kans dat hij dood wordt gevonden is groot.
  De NDP mafia zal ervoor zorgen dat bas buite schot blijft. De decembermoorden worden ook in de schoenen geschoven van Paul Bhagwandas


  Maak melding
 13. Een opdracht van CHAN om verkiezingspropaganda te financieren is mislukt. Olifant heeft hem in bewaring genomen ter bescherming van justitiele onderzoek.
  Zo de voorzitter zo de leden.
  zie ook de verkeersmoordenaar van zoon van mathoera die over wet en recht praat.
  Welke richting gaat prominenten van vhp.


  Maak melding
 14. Het werd tijd voor zijn opsporing. Hij heeft een comfortabele voorsprong op de po!itie.Stel je voor dat hij gaat zingen as een kanarie.
  laat hem maar vluchten naar Guyana. Als ze hem daar oppakken kan hij aan de VS uitgeleverd worden. Hij kan de DEA vertellen dat bouta betrokken is. In Su kan hij doodgeschoten worden om hem doodstil tehouden. Politie op de vlucht of door een huurmoordenaar.


  Maak melding
 15. Naam :soewarnamer pas beter bij jou naam dan surinamer

  als je een echte surinamer was ,zou je weten wat er goed en slecht gaat in Suriname.


  Maak melding
 16. Hier een voorbeeld van mensen die lijken op Baboe Chan die als parasiet het land vernietigd. Wat een huichelaar is die boebioe chan, Hij predikt altijd dat zijn mensen de meest harwerkenden zijn in Su, maar mooi niet. Zijn mensen verdienen hun geld met prasieten. Wat een slump van Bombay cultuur heeft Chan toch.


  Maak melding
 17. Vanwaar, die reclame blok onder mijn blog?!
  Ik zou zeggen allemaal, Steek je kop in het zand; jullie hebben gelijk, het ligt aan mij. Dan zien je ook geen drugsplein, je ziet geen duikboot, zeker niet.
  Kaboela en pijpefeest? Nooit van gehoord. Discriminatie, zuigt jahjah uit zn duim, bestaat niet. Onrecht? gwe boi; jij bent onrecht; Jij hebt beperking. Weet je wel.
  Kwaad bestaat niet. Uria lult uit zn nek, die beperkte hond. Alles is koek en ei. die witten komen hier slechts voor boen voor ons te brengen. Steek je kop in het zand, en meneer oedit niet eens bestaat. Steek je kop in het zand, zand erover, en het moet goed komen allemaal met Suriname.

  De Hollanders zien Uria voor al het kwaad, waarom jullie niet? Steek je kop in het zand, en leef allemaal maar op je eigen etnisch hachie. Het komt wel goed.
  Alle oorlogen en slachtpartijen in de wereld, is slechts fake news van Uria.
  Steek je kop in het zand, See no evil, here no evil.


  Maak melding
 18. @Woei
  Kereltje toch,misdaad moet afgestraft worden zonder aanzien des persoon.Voor een burger om een duikboot te kopen moet je hulp van hogerhand hebben.En een burger met een prive vliegtuig?!Kom nou….
  O, ja ,we zijn bezig je baasje sinds 1980 gevangen te krijgen en voor de rechter te slepen,maar die gek denkt dat zijn amnestie ,illegaal.verkregen ,hem zal beschermen.Hij is een ordinaire moordenaar en hij verdiend straf,
  Oedit die is pas gisteren gebeurd ,hij zal opgepakt en gestraft worden voordat je het denkt. Wij zeggen toch altijd dat een paar rijke hindostanen achter bouta staan …geef en neem politiek.
  Oedit heeft geen amnestie.Het is niet moeilijk hem gevangen te nemen.Met hem heb ik geen medelijden.een ieder die met je baasje in zee gaat,dezelfde lot staat hun te wachten.
  Maar je baasje die is op zich zelf een tragisch geval voor Suriname sinds 1980 speelt hij kat en muis spel met justitie,
  Maar enfin ga helpen Oedit op te sporen en te straffen.Mijn zegen heb je.


  Maak melding
 19. En waarom zien de Hollanders mij voor al het kwaad?
  Omdat ik mijn kop in het vuur heb gestoken toen, toen in de jaren negentig, Surinamers, “mijn landgenoten”, voor vies en vuil, en ondeugdelijk werden bestempeld in hollandse media. Vandaag de dag, ben ik de gebeten hond, en zijn de Hollanders heilig! Over de rug van Uria en dierbaren,, hebben de Hollanders, en de Surinamers, elkaar gevonden.
  Mijn zegen hebben jullie.


  Maak melding
 20. Geweldig.

  Als er twee hennepplanten op mijn terrein zou worden gevonden zou ik direct worden meegenomen door politie voor verhoor.
  Bij hem werd een duikboot en een vliegtuig met drugs gevonden. Wat doet de politie. Die gaat twee weken later hem opsporen. Wat is dit allemaal toch doorzichtig of is dit het niveau van de recherche is Suriname. Foei toch.


  Maak melding
 21. Een Paarse YO KOE spreekt hier weer over VHP prominenten terwijl, uw Paarse Leider een Onherroepelijk strafvonnis van ELF JAAR op zijn naam heeft staan, voor Internationale Harddrugshandel ! !

  De Zoon van de Paarse Leider, DINOKKIO zit momenteel een zware straf uit in USA-JAIL !

  Alleen een Paarse Yo-Koe babbelt zo dom als u !

  PS : PG pak nu de hele Paarse Clan op ! Onteigen al hun bezittingen, waarvan zij de betalingen niet kunnen verklaren via legale INKOMENSBRONNEN !

  Look OUT, NDP, TRUMP heeft succesjes in de regio nodig !


  Maak melding
 22. @Moengoe tappu.
  Oedit heeft geen amnestie,het zal niet moeilijk zijn hem op te pakken.
  Wij hindostanen zeggen altijd dat een paar rijke hindoestanen jou baasje steunen en we noemen ze criminelen,Oedit is hier een vb van en dilip sardjoe.De rest van de hindoestanen hebben geen duikboot en geen prive vliegtuig in hun garage staan.Wij werken!!
  Wat doet jou soort?Hebben ze ooit gewerkt?


  Maak melding
 23. @Srafu
  Hahaha…wapen en drugshandelaar dinootje zit gevangen in USA en de ndpers zijn hem al lang vergeten.Hoe snel de ndpers de terrorist van Suriname kunnen vergeten…hahahahaa.Gelijk heb je….


  Maak melding
 24. Steek je kop in het zand, en niet eens Eva en lilith, duivelslijn, bestaat. Manipulatie en drugsgebruik, is slechts een hobby!
  Ik maak me erge zorgen om mijn geliefd land Suriname!


  Maak melding
 25. @Woei en moego tappu
  Als jullie beiden deze enthousiasme, lef en moed getoond hadden bij de opsporing ,aanhouding en voorgeleiding van jullie amnestie baasje sinds 1980,zouden we al lang klaar zijn met de ndp poppenkast vertoning!!
  Ga Oedit gevangen nemen .jullie baasje gaat een handje helpen,liever Oedit dan hij toch.Als Oedit niet op de vlucht doodgeschoten wordt hopen wij dat hij levend gevangen wordt.Zoals de geschiedenis ons leert,laat je baasje geen getuigen achter ze moeten zwijgen voor eeuwig!


  Maak melding
 26. @Poppenkast
  Het bewijs is in het bezit van bouta en co;
  Misschien hebben ze Oedit gecremeerd ,je weet toch..op de vlucht doodgeschoten..Bouta laat geen getuigen achter!!
  Hij vermoord ze!!


  Maak melding
 27. Radj, Doekie, copie, Abdoel, Kries,Sardjoe, Kuldipsingh, Malloe zijn de kapitale prominenten hindustaanse NDP,ers. ( nationale drugs partij ) Allemaal drugs dealers, die samen werk met Bouterse, Graanoost, Boerenveen en Abraham ect. De meeste drugs dealers zijn NDP, zo vader zo zoon en zo leider en zo leden.


  Maak melding
 28. Uit zoeken hoe deze man aan die gronden zijn gekomen.
  Het is in dit geval geen zuivere koek.
  Ik hoop dat hij zich zelf niet gaat ophangen,ze hebben hem levend nodig.


  Maak melding
 29. Sommigen doen verwoede pogingen om deze Oedit in verband te brengen met de VHP terwijl hij duidelijk in de NDP kamp zit.
  Nu leert hij kennen wie z’n vrienden zijn, want als de Yankees hem in handen krijgen zal jij zingen als de beste zangvogel.


  Maak melding
 30. Die heeft ruim de tijd gekregen om hem te peren. “ondernemer Ramchender (Radj) Oedit” Als je een paar miljoenen verdient hebt met coke, kun je makkelijk ondernemer worden. geld witwassen en eerlijke hardwerkende ondernemers die bij de bank in het krijt staan makkelijk weg concurreren. Tegen dit soort pseudo ondernemers moeten de eerlijken het opnemen.


  Maak melding
 31. Voor t zelfde geld is die in een andere boot gedoken , denkende dat ze hem NOOOIT in een andere boot zullen gaan zoeken . Ze zullen ook geen haast maken hem te gaan zoeken , geen prioriteit , en al zou hij op een presenteer blaadje worden aangeboden , dan nog kijken ze de andere kant op . Als we niet kijken , dan zien we niet ,, toch? Of selectief slechtziend /bind zijn.


  Maak melding
 32. Hindoestanen zijn de grootste brein en sponsoren in de NDP.Wat is de NDP zonder de rijke slimme drugshandelaren .De Ndp en Bouta is geen moer waard zonder de Hindoestanen.


  Maak melding
 33. Dus de politie is later bij hem thuis geweest, hij was er niet en ze hebben geconcludeerd dat hij is ondergedoken.
  Heeft hij vrouw en kinderen meegenomen of is hij alleen op vakantie gegaan.


  Maak melding
 34. Opa taki, a mang kon fredi ooktoe gi baas didibri, want als hij ooit wordt opgepakt, wat niet gaat gebeuren, kan hij ook verklaringen afleggen ten laste van didibri ddb. Dus a mang teki het hazenpad, via Guyana, teki vliegtuig na Columbia en zal voorzeker niet meer terugkomen, want de drugs bendeleden van didibri ddb e ko tjarie a mang. Hij weet veels te veel. Oma taki kande a mang go kibri na Dagoebalsing of Par-anoide- Bo. Paarse maffia regeren en vernietigen het gehele land en volk. Ndper’ s oenoe na a oorzaak foe alle orgri sani sa e gebeur nou. Oma taki ndp staat symbool voor de misdaad in al zijn vormen. Na a paarse ddb misdaadvloek, Zelfs Dino, Meriba en Nu Oedit trong slachtoffer. Dader en slachtoffer na ndper. A moro dong ndp volk na heri grontapoe.


  Maak melding
 35. Welke politie zoekt hem? Er schijnen 2 polities te zijn.
  Jullie hebben ook gelezen van die nepagent die 2 meisjes ontvoerd zou hebben.
  Hebben jullie gehoord van die nepagenten die die drugs uit het vliegtuigje in beslag hebben genomen?
  Echt en nep zijn nauwelijks meer te onderscheiden.


  Maak melding
 36. Hahahaha,, deze man neemt de hele malle molen op de hak.

  Hij denk vanuit zijn kiebrie ollo van : Stelletje klojo;s hebben jullie niet door ik van Aziatisch ( Slim ) afkomst ben?

  Kiekeboe pak me als je kan,,,. hij wordt enkel gepakt wanneer zijn hersens een steekje laat vallen.

  Wellicht heeft die man een mobieltje, kunnen ze hem bellen , traceren en vervolgens met de E-Bike ophalen.

  hahah,,lafoe torie.


  Maak melding
 37. mensen ik had jullie nog gezegd dat de DRUGS schepen, duikboten, vliegtuigen allemaal van de hindoestanen waren de zogenaamde zakenmannen maar jullie luisterde nar racist Ray en Passant. Zie politie bericht en ik herhaal het nogmaals hindoestanen zijn de grootste drugstransporteur in Suriname.
  >
  Ondernemer Radj Oedit uit Suriname gezocht omtrent gevonden drugs vliegtuig
  Ondernemer Ramchender Oedit gezocht voor deelneming criminele organisatie. Ramchender Oedit, de eigenaar van het rijstareaal in Saramacca waar anderhalve week terug een vliegtuig werd gevonden. 488 kilo drugs
  In het vliegtuig zat drugs. De ruim 488 kilogram drugs werd onderschept, wordt door de politie gezocht. De procureur-generaal heeft officieel opsporing gelast van de verdachte.
  Vermoedelijk drugsvervoer
  Op een ander terrein van Oedit werd recent ook nog een mini duikboot gevonden, vermoedelijk bestemd voor drugsvervoer, liet de politie weten.
  Oedit wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie c.q. overtreding van de Wet Verdovende Middelen.(Bron: GFC)
  Bekijk hieronder het bericht van KORPS POLITIE SURINAME
  Bestrijding Zware Criminaliteit
  Afdeling: Forensische Opsporing.
  Telefoon: 404022
  O P S P O R I N G
  Ramchender Oedit uit Suriname
  De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing van de verdachte :
  EDIT RAMCHENDER alias RADJ, voornoemd wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan Deelneming Criminele Organisatie c.q Overtreding Wet Verdovende Middelen.
  S I G N A L E M E N T
  GESLACHT>>MANNELIJK
  ETNICITEIT>>HINDOESTAAN
  HUIDSKLEUR>>LICHTBRUIN
  HAARDRACHT>>SLUIK
  GESCHATTE LICHAAMSLENGTE>>1.70M
  POSTUUR>>NORMAAL
  Politiepost
  Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 404866; 404747, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.
  Paramaribo, 21 maart 2018,
  De procureur generaal bij het Hof van Justitie in Suriname
  namens deze,
  De inspecteur van politie,
  (N. A. DJAMAD)


  Maak melding
 38. Ray vraagt zich af hoe een burger een duikboot kan hebben en dan meteen president Bouterse de schuld geven de criminelen activiteiten van de hindoestanen. ik denk dat Ray de schuld bij Sandopie en VHP moet gaan zoek. Ray vraagt zich af hoe een burger een duikboot kan bezitten mijn antwoordt aan Ray stel je vraag aan de Colombianen vragen of zoek het dichtbij wat dacht je van jou hindoestaanse Guyanese broeders waar ze vorig jaar ook 2 duikboten hadden gevonden. Ray binnenkort wordt jou LIJDER sandopie opgepakt!


  Maak melding
 39. velen van jullie wijzen met de vinger naar Bouterse maar jullie vergeten 1 ding de hindoestanen zijn vanouds drugstransporteur geweest zo hebben ze hun rijkdom opgebouwd en hun toko was voor geld witwasserij. Wanneer een hindoestaan tegen een creool zegt dat hij hard werkt dan bedoelt de hindoestaan dat hij zijn Rijstzakken vol geld in zijn kelder aan het tellen was.


  Maak melding
 40. wouw Ray draait overuren op waterkant om het verhaal een draai tegeven, tegelijkertijd zweet hij MASALA want Ray weet dat binnenkort gaan heel wat hardwerkende hindoestanen naar vakantie oord santaboma . de MASALA netwerk wordt in Suriname en Nederland opgerold wie weet komt de arrestatieteam bij Ray langst!


  Maak melding
 41. Ai,ai,ai,@namie,,,,je maakt overuren noh? Vertel door wie wordt je vandaag betaalt?😁je bent lekker bezig bradda😂lekker hoog van de toren blazen noh?,😁goed bezig jeri,🤗maar pas op dat je niet eraf valt en de barmhartige Samaritaan ( de rotie man ) jouw een hand geeft om overeind te komen of desnoods 112 voor je moet bellen, wat ga dan zeggen bradda terwijl je dood lig te gaan.Ga je hem eerst vertellen dat alle Hindoestanen drugs koeriers zijn? Dacht het niet heh! Niet alle creolen en Hindostanen zijn drugs baronnen jeri. Oordeel niet voordat er veroordeeld is. Houdt de wan-pipel gevoel in stand .


  Maak melding
 42. @insider & Pa Winti

  Dat denk ik ook. Die man ligt al lang onder de zoden. Wie weet is hij verbrand.
  Zijn baas is veel te bang dat hij uit de school klapt in ruil voor straf verminderingen en getuigen bescherming. Als je eenmaal in die business zit kom je er alleen tussen planken uit


  Maak melding
 43. Kijk no, die hele ka duikboot en drugsvliegtuig is van maffia bouta!
  Sang Un wang sabi moro he?
  Oedit en bouta zijn beste vrienden samen met piet wortel etc.
  Me bar joe!


  Maak melding
 44. Deze man zit in Frans Guyana hij probeert een vliegtuig te nemen naar Parijs hij wil doen voorkomen als hij in een ziekenhuis in Nederland zit.
  Oppakken die handel.


  Maak melding
 45. Volgens een artikel in “starnieuws” is meneer Oedit in Nederland (in een ziekenhuis) voor onderzoek i.v.m. nekhernia.
  Hij zegt gewoon via JAP uit Suriname te zijn vertrokken. Na het onderzoek gaat hij terug naar Suriname.
  Een vreemde gang van zaken. Terwijl een ieder zich erover verbaast dat deze meneer, niet zonder reden, wordt verdacht lijken de autoriteiten een andere mening te hebben. Immers Oedit zegt dat hij niet wist dat hij gezocht. In zo’n klein land moet het toch niet zo moeilijk zijn de man aan te geven dat hij gedurende het onderzoek het land niet mag verlaten.
  Nu wordt op z’n minst de indruk gewekt dat men hem de tijd heeft gegund om “zijn zaken te regelen”. Oedit zegt ook dat het vliegtuig door de politie zou zijn gedwongen om op zijn airstrip (in gebruik voor landbouw doeleinden) te landen(?)
  Een vreemde zaak. Als men op je perceel drugs vindt, zou je de eerste moeten zijn die, in ieder geval voor verhoor, wordt opgepakt. Vraag is waarom het in dit geval niet is gebeurd.
  Juspol heeft het een en ander uit te leggen.
  Wat is die Ronald Assen toch een visionair…..


  Maak melding
 46. Ray,
  Ga je Oedit niet bezoeken,hij zegt dat hij in een ziekenhuis in Den Haag ligt wegens hernia.
  Je zou toch helpen zoeken naar die man,ga je dat doen dan!
  Ik wil hem graag een zoen geven,of hij tenminste in Nederland verblijf voor de afscheid van zijn hele leven.


  Maak melding
 47. Wow, ik zie dat sommige creolen behoorlijk jaloers zijn hoe sommige hindostanen wel succesvol drugs kunnen transporteren zij, maar zij steeds met die bolletjes in hun maag gepakt worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES