Poëzieproject in verband met Wereld Poëziedag

0
Poëzieproject in verband met Wereld Poëziedag

Cultuurdirecteur Elvira Sandie (l) overhandigt een kaart met daarop de vlag van Suriname aan leerkracht Pleisner van het Christelijk Pedagogische Instituut, SPI. Sandie heeft gisteren daarmee het startsein gegeven voor een poëzieproject in Suriname in verband met Wereld Poëziedag (21 maart).

De deelnemende CPI-studenten hebben nu de opdracht de uitgereikte kaarten in te vullen met een eigen geschreven gedicht. Het streven is om landelijk meer dan honderd gedichten te verzamelen die gaan over ‘Liefde’, ‘Vaderlandsliefde’ en ‘Nationalisme’.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.