Eigenaar rijstbedrijf eerder in verband gebracht met drugs

87
Eigenaar rijstbedrijf eerder in verband gebracht met drugs

PARAMARIBO, 17 mrt – Het drugsvliegtuig dat dinsdag in Suriname werd onderschept, landde op een airstrip van een rijstbedrijf dat toebehoort aan Radj Oedit. Hij is ook de eigenaar van het terrein waar eerder deze maand een drugsduikboot werd onderschept. Oedit erkent de beide vondsten maar ontkent elke betrokkenheid. Hij is echter al een paar keer door Nederlandse media in verband gebracht met drugszaken.

In dit artikel uit het jaar 2000 noemt Dagblad Trouw al de naam van Oedit. De krant schreef toen: “…. werd een paar jaar geleden in de VS aangehouden toen hij samen met Radj Oedit, alias ‘Escobar’ een vliegtuig wilde kopen en betalen met contant geld..”

Ook het blad Vrij Nederland heeft het, recent nog in 2014, over Oedit in dit uitgebreid artikel over Bouterse. Vrij Nederland schreef: “..In dat explosieve document uit 1999 beweerde de kroongetuige (Van Loon/red.) dat hij midden jaren negentig in contact was gekomen met mensen van het zogeheten Suri-kartel. Hij was samen met zijn Belgische handlanger Marcel Geladi via Frans-Guyana naar Suriname gereisd om daar in Paramaribo zaken te doen met Radj Oedit, een gekend kopstuk uit de Surinaamse drugsscene..”

Volgens de NOS roepen de gebeurtenissen bij de Surinaamse bevolking vele vragen op. Zo is het onduidelijk hoe er een drugsvliegtuig kon landen op het terrein van iemand bij wie kort daarvoor door de politie een drugsduikboot was aangetroffen. Saillant detail is volgens de omroep dat het een publiek geheim is dat Oedit een van de geldschieters is van de Nationale Democratische Partij, de politieke partij van president Bouterse.

87 REACTIES

 1. Je kaaaa!
  En zo financiert bouta zijn partij met drugsgelden!
  Ai baja daarom heeft baas desi koffersgeld om de mensen over te kopen toch!

  Desi desi desi, foei toch!


  Maak melding

 2. Dat de man niet word aangehouden is toch vreemd.
  Een jongen op de hoek van de straat met 10 wikkeltjes marihuana word per direkt wel ingesloten.
  Suriname het gaat niet goed met jouw!


  Maak melding

 3. In een normaal, rechtschapen en democratisch land was deze man al lang in afzonderlijke bewaring opgesloten, was zijn gehele administratie in beslag genomen en waren al zijn bezittingen bezwaard terwijl een gedegen team van deskundigen, met internationale hulp, een uitvoerig en diepgaand onderzoek naar zijn financien en relaties doet.


  Maak melding

 4. Het verhaal is te mooi in elkaar gezet om te geloven.

  Saillant detail is volgens de omroep (Gelieve de URL te vermelden waar dit bericht voorkomt) dat het een publiek geheim is dat Radj Oedit een van de geldschieters is van de Nationale Democratische Partij, de politieke partij van president Bouterse.
  ..
  (Gelieve de URL te vermelden waar dit bericht voorkomt)


  Maak melding

 5. Wat een gelul hier.
  Alle Surinamers zitten I de drugs handel.
  De HINDOESTANEN importeren het naar Suriname.En de HINDOESTANEN exporteren het ook op grote schaal naar het buitenland.
  Ze slikken het ook en nemen het in hun etens waren uit Suriname mee naar welk buitenland dan ook.


  Maak melding

 6. Ja, eindelijk is één van de grote honden op het gebied van de drugs ontmaskerd. Laten we op zoek gaan naar meer. Ja de partijkas van opa Desie spekken en als wederdienst genieten van zijn bescherming. Drugs in Suriname zal pas ophouden wanneer Desie van het toneel verdwijnt. Conclusie: Desie is de wortel van het (drugs) kwaad.


  Maak melding

 7. @misterbojo ik geef je helemaal gelijk Men probeert meteen de link te leggen en zo het accent te verleggen naar een politieke partij Maar feit is dat Alle grote partijen zulke geld schieters hebben. simpel omdat er geen wefgeving is die dit regeld.Men moet eindelink eens regels maken die mensen verplicht aan te geven hoe ze aan hun kapitaal komen .Vooral de groep die je aangeeft zou eindelijk eens aangepakt moeten worden Opvallend hoe snel ze rijk worden van tomaten verkopen of tweede handse auto.s Iedereen ziet dat er iets gigantisch scheef zit. Maar waarschijnlijk profiteren heelveel personen van deze misdadigers .Ik was altijd overtuigd dat alleen de NPS instaat is daadwerkelijk ontwikkeling te brengen mar raakte zwaar teleur gesteld toen recent een topper onthulde over het reilen en zeilen van van andere partij toppers inclusief de voorzitter.Dus laten wij het accent niet verleggen maar gewoon deze man laten opsluiten.


  Maak melding

 8. omdat een paar hindoestanen die gelieerd zijn aan de NDP en ze ook financieel steunen en blijkbaar ook in de drugs zitten ,worden alle hindoestanen over een kam geschoren .
  als ik naar de populatie van de gevangenissen kijk in Su en
  Nederland ,USA etc . dan krijg ik wel een heel andere indruk .


  Maak melding

 9. @Rocky
  Die kleine Neger pakken ze altijd op overal in de wereld ook.
  Hebben ze de eigenaar dan opgepakt?
  Die creoolse jongens die een gram zou gaan kopen bij hem pakken ze gelijk op


  Maak melding

 10. Misterbojo je hebt gelijk er zitten heel veel Hindoestanen vast in Nederland voor drugssmokkel. Het is dat ze in Suriname hun mannetjes hebben bij de overheid alleen in Nederland niet waardoor ze in Nederland bij de bosjes worden opgepakt.


  Maak melding

 11. Hij is ook mede verantwoordelijk van alle droppings op zijn voetbal veld, een keer belandde een matras vol met geld in de achter tuin van een domme Javaan, hij gaf die matras terug aan radj niet Wetende dat er geld erin verstopt was.


  Maak melding

 12. Is er niemand in Suriname die een vuist durft te maken .is er niemand die een staatsgreep tot stand kan brengen???……geloof me Bouta gaat er begrip voor hebben is het niet erger dan voor 1980!!……schiet al die volksverraders richting het beloordeel land.de middelen om het te doen zijn er


  Maak melding

 13. Inderdaad zijn veel hindustanen betrokken bij drugshandel, maar ze zijn allemaal gelieerd aan de NDP, dus aan Bouterse.

  Bouterse moest een manier vinden om de drugs het land binnen te krijgen om weer uit te voeren. Omdat hindustanen in de handel zitten was de connectie met hindustanen snel gemaakt.

  Dassasingh was 1 van de eerste hindustanen die op Schiphol was aangehouden voor een partij drugs die in pompoenen waren verstopt.
  Deze Dassasingh is 1 van de vele hindustaanse hielenlikkers van Bouterse.

  Vraag maar na bij oudere Surinamers of dit verhaal klopt.
  Trouwens ook oudere Surinamers geven op deze site hun reactie, dus zullen zij het ook weten.


  Maak melding

 14. Misterbojo, Praserie, Real deal en nog een paar, alleen maar lusbere scheiterei hier. We kennen de a no mi mentaliteit van de aanhangers van de bende. Voor diegenen die a no mi voorbeelden zoeken lees maar de comments van deze leeghoofden.


  Maak melding

 15. Het is nu overduidelijk dat die mensen met hun landbouw gebieden de grootste drugsdealer en bandieten van het land zijn.
  Op dit forum worden zij verlegen van,en kunnen ze niets anders dan anderen de schuld geven.
  Deze mensen met de zelfde gezichten zijn de grootste boosdoeners van het land,neem een voorbeeld aan panie tjor.
  Deze mensen moeten nooit en nooit het bestuur van het land overnemen.


  Maak melding

 16. Van mij mogen alle criminelen uitgeroeid worden. Als men een 2e dubai wil, voer dan ook dezelfde wetten van Dubai, Singapore of Maleisie in.

  Zul je zien hoe de economie en ontwikkeling gaat bloeien.


  Maak melding

 17. @ Kaf,

  Slechteriken kom je in alle gemeenschappen tegen.
  Bouterse is geen hindustaan, maar hij zit diep in de coca handel. Als president van Suriname heeft hij er totaal niets van gebakken.

  Het is makkelijk om alsmaar met die vieze wijsvinger naar hindustanen te wijzen, terwijl tegelijkertijd 3 vingers naar jezelf wijzen.

  De drugshandel is wereldwijd een groot probleem, maar niet overal hebben hindustanen daar de hand in.

  Je bent een zeer slechte lezer, want er zijn al meer reageerders die zeggen dat de hindustaanse drugsbazen NDP’ers zijn.
  Maar zodra mensen van jouw slag lezen dat een hindustaan betrokken is bij drugszaken, dan deugen alle hindustanen niet. Je bent aan het generaliseren.
  Ook mensen uit de andere etniciteiten zijn betrokken bij de Surinaamse drugshandel.


  Maak melding

 18. Het betreft alle Surinamer die zich bezig houden met die klerezooi.
  En maar ouwe hoeren wie z’n schuld het is ,klein zieligheid ten top, het bekende spreekwoord ,we stonden er bij en keken er naar,we dronken een bier deden een plas en gaan weer verder zoals het was, stop met zeuren en schop die lui er uit


  Maak melding

 19. En stop nou eens met die etnische gedoe,stelletje simpele,het zijn de Hollanders die de ontwikkeling tegen hebben gehouden , de creolen deden ook niks , Hindoestanen voelen gediscrimineerd,indianen wonen in het achterland en niet mee aan de opbouw van het land , en al die stomme betweterige klote surinamers zijn geinfecteerd met corruptie zelf verrijking,
  We kunnen het beter ,nou hebt je de laatste 40 jaar laten zien.
  Willen jullie nog serieus genomen worden ,dan zal je anders moeten gaan denken Sari Tori


  Maak melding

 20. Maar hoe kwam die politie erachter dat daar een duikboot en een vliegtuig was aangekomen. Er is een onderhuidse oorlog gaande tussen fracties, lijkt het.


  Maak melding

 21. Doorzie het A NO WI geroep van de Paarse Boutisten, gebabbel over hele bevolkingsgroepen helpt hen niet !

  SLUIT ALLE DRUGSBONZEN IN, LEG TEVENS ALLE MOORDENAARS VAN ONSCHULDIGE LANDGENOTEN, ZEER LANGE GEVANGENISSTRAFFEN OP !

  SRANAN MOET MET EXPERTISE UIT HET BUITENLAND, PLUS EEN STERKE SOORT FIOD (KAALPLUKDIENST) de INTERNATIONALE DRUGSHANDEL BESTRIJDEN !

  ECHTER DE HUIDIGE PAARSE HEERSERS, ZULLEN DAAR ABSOLUUT NIET AAN MEEWERKEN ! ZIJ HEBBEN TEVEEL BOTER OP HUN HOOFD !

  DEZE WARHOOFDEN/DRUGSGERELATEERDE HUFTERS, HEBBEN DE USA-DEA OOK AL WEGGEJAAGD UIT SRANAN !

  DAAROM STAAN DE OVERHEID EN DE SRANAN-BEVOLKING STEEDS ZWAKKER IN DE STRIJD TEGEN DE INTERNATIONALE DRUGSMAFFIA !

  WIJ GLIJDEN HELAAS AF NAAR EEN PAARSE NARCO-STAAT !!!!!

  PS : DOORZIE HET RACISTISCH GEBABBEL VAN DE PAARSE FAILLIETMAKERS ! LEG BLOOT WELKE PARTIJEN EN POLITICI GESPONSERD WORDEN DOOR DE SURI-DRUGSBAZEN !

  ALS GEVOLG VAN DE RECENTE DRUGSVONDSTEN IN SRANAN, ZULLEN NU MEER DRUGSHANDEL-GERELATEERDE DODEN VALLEN IN SRANAN !!


  Maak melding

 22. @Srafu,

  Waarom moet Suriname de internationale drugshandel bestrijden wanneer Amerika en Europa de grootste drugskopers zijn?
  Heb je enig idee hoeveel het Westen verdient aan importeren en weer exporteren van drugs? Ik niet.
  Bovendien, waar verdampt al die drugs? Want als alles gebruikt zou worden door de bevolking, dan zou het aantal onbehandelbare verslaafden veel groter zijn.
  Het wordt gezegd dat de voedingsindustrie drugs stopt in allerlei eet- en drinkwaar om de mensen verslaafd te maken aan hun producten. Het zou best wel eens waar kunnen zijn. Denk maar aan de cola van vroeger!


  Maak melding

 23. Ik ben hindu en hoor en lees hier aleen negatieve dingen over hindustanen,laat dit duidelijk zijn voor alle domme mensen met hun domme reacties over hindustanen.liever een hindustaan die werkt handeld hosseld voor zijn brood zoals we bekend staan .dan een kreool die rooft moord verkracht voor gratis geld zoals hun bekend staan gaan jullie kijken in gevangenis duisburglaan en Santa boma hoeveel hindustanen er vast zitten en hoeveel kreolen,dan moet je praten wij hindustanen geven jullie kreolen werk om te verdienen en je brood te verdienen en nog hebben jullie jaloezie in je om een hindu te roven die hard werkt en met zweet en tranen zijn geld verdiend .dus aub hou je zegje voor je en veroordeel ons niet tot nu werken we het aller hardst .JAY HINT OHM NAMAH SHIVAY


  Maak melding

 24. Uitstekend journalistiek werk van die witte mannen in korte broek. Dat is andere koek dan het slappe aftreksel Pinas en Gail Eyk. Aan de Noordzee wordt je aangepakt en niet monddood gemaakt door een gevaarlijke megalomane gek met een veroordeling voor drugshandel en strafeis voor massamoord.


  Maak melding

 25. Nationale Drugs Partij ( NDP ) wordt gefinanceerd door criminele hinstanen, de creoalen zijn de slaaf van hun zoals altijd. Slaven zijn zit in hun gene, ze zijn makkelijk om te kopen door een pakketje of met een dansje. Bouterse weet precies hoe hij deze soort mensen kan omkopen, zijn voorouders waren ook Nederlandse, dus hij heeft ook een beetje nederlands bloed en weet hoe hij mensen tot hun slaaf kan maken. En de hindusten koopt met geld de macht van de President, uiteindelijke kan de president niks doen tegen kapitale hindustaan


  Maak melding

 26. Op pakken voor verhoor,clad bij halen boeken controle uitvoeren hoe veel inkomsten en uitgaven.simple vraag hoe kom je aan geld om een vliegtuig contant betalen..als politiek wil kan Surinaame weer een rechtstaat worden.


  Maak melding

 27. De paarse misdadige corrupte gewetenloze drugsmaffia regeren het gehele land, met als opperhoofd de grootste misdadiger aller tijden van het gehele land, wiens zonen en veel oerdomme debiele idiote dwaze, soso lobi baas didibri volgelingen, zijn verworden, drugscriminelen, verslaafden, moordenaars, rovers, geweldenaars, fraudeurs, kortom letterlijk en figuurlijk alles wat met de misdaad te maken heeft van a tot z, zijn sinds 1890 schering en inslag. Sinds 2010 is de paarse mentaliteit en cultuur, die haar oorsprong heeft in de misdaadvloek ddb, vele oerdomme debiele idiote dwaze paarsdomme ndp paria’ s in zijn greep. Oma taki, de duivel regeert in de persoon van ddb aka didibri. Misdadig vervloekt is daarom een groot deel van de natie, dankzij oerdom tot in het bot zijnde paarse stommelingen, de na droga partij aanhangers. Opa taki, al die pro paarse ddb idioten verdienen het om te lijden onder dit paars corrupt, misdadig regiem dat heet…nationale droga partij. Deze gewetenloze paarse misdadigers zijn erger dan slavendrijvers. Net als in Afrika laten ze maken ze op de paarse hun eigen afstammelingen af door hun verder te verarmen tot het niveau van de gemiddelde Haitiaan. Oma taki, de geheel ndp van hoofd tot voetzool is duivels bezeten van ddb, aka didibri. Wo ka.


  Maak melding

 28. @ Vasco da Gama,
  Na so a de !!
  Alle Inca’,Azteken en Mayas uitgeroeid als ze zich niet wilden bekeren tot het Chistendom en velen hebben een Portugese naam moeten aannemen !! Ook in Afrika en Sri-Lanka (waar de mensen gedeeltelijkvan Afro-afstammen) !!
  Soso Sodom en Gomora in Suriname !! Sukroe wordt al op straathoeken bij scholen verkocht !!
  Hoe meer geestelijken het land bezoeken, hoe meer Sodom en Gomora !!!


  Maak melding

 29. Snap er de ballen niet van.Mensen hebben het over hindostanen en creolen en WHPen NDP allemaal gezeik.
  Het gaat over een drugscrimineel die niet word aangehouden
  in een rechtstaat.Recht voor een recht voor allen daar gaat het om.


  Maak melding

 30. Het is nu de hoogste tijd om DDB te arresteren voor dat het erger wordt.wij willen Suriname terug vrij van drugs vrede liefvend en een gelukkig volk. Dit alles kan bereikt worden zonder de paarse bende onder leiding van de NDP boevenbende .


  Maak melding

 31. Er is geen enkel bewijs dat onze president iets te maken heeft met deze zaak.
  De Front aanhangers zijn bezig met een smaad en laster campagne tegen onze president. Echt zielig.


  Maak melding

 32. @Parbo,

  Maar hoe is die duikboot ontdekt?
  Hoe is die plane ontdekt?
  Iemand is aan het klikken.
  Misschien heeft die iemand ook het bewijs.


  Maak melding

 33. mr parbo ik hoop dat alle mensen die in drugs zitten maar moeten gaan volgens u daarom is de economie heel goed volgens u .mensen hebben geen geld .dankje wel parbo.


  Maak melding

 34. opsluiten allemaal,geen eten of drinken geven.schandalig voor woorden.voor lange tijd in de bajes laten kreperen. heel erg is dat .mensenmensen waar zijn jullie mee bezig.het land is zo achteruit gegaan,schandelijk


  Maak melding

 35. wat ik heel raar vind,de mensen maken anderen blind met hun gepraat,en zo kunnen de echte drugdealers hun gang gaan.schaamteloze beesten zijn dat.


  Maak melding

 36. Parbo@
  Onze president doet zoiets niet,hij heeft het hele land naar de kloten geholp,onze kinds kinder moeten krom leggen ,voor wat die paarsen hebben aan gericht .
  Parbo hoe heet jij met je achter naam onnozel.
  Er hond meer die jou nog gelooft


  Maak melding

 37. Parbo

  Er is geen enkel bewijs dat onze president iets te maken heeft met deze zaak.
  De Front aanhangers zijn bezig met een smaad en laster campagne tegen onze president. Echt zielig.

  Geen wonder dat het gros der paarse imbecielen Pa-ranoide- Bo zijn. Oma nanga opa taki, dong no ka.


  Maak melding

 38. Bouterse, je bent een waardeloze president. Ook de oppositie die heeft meegewerkt, dat hij president is geworden, neem ik zeer kwalijk, ze hebben allen voorgestemd in het parlement. Bouterse geeft nu de goedkeuring van al de taferelen qua drugs in Suriname.
  Bouterse vernietigd letterlijk het Surinaams volk. The VS is watching you.


  Maak melding

 39. @ Parbo
  “Er is geen enkel bewijs dat onze president iets te maken heeft met deze zaak.”

  Beste parbo

  Deze meneer komt ook voor in het dossier Stellendam waarvoor Desire Delano Bouterse veroordeeld is.
  Deze meneer duikt ook op onder de naam de Surinaamse Escobar.
  Deze meneer is een NDP loyalist en heeft op zijn terrein een met beton verharde vliegstrip
  Daarnaast krijgt deze meneer zijn terrein korte termijn bezoek van zowel een duikboot en een coke vliegtuig.

  Beste Parbo de President is er altijd trots op dat hij alles weet wat er in het land gebeurd.
  Nu weet plotseling niemand iets.
  Behalve de >>> “verraders of buitenlandse diensten”

  Parbo het einde is nabij


  Maak melding

 40. Ik heb dit al 1000maal geild op waterkant! k.>o.>e.>i.>.e.>s zijn de grootste drugs smokkelaar van Suriname. Ze smokkelen drugs via rijs export, een schip met tonnen rijst was vorig jaar onderschept met drugs. Drugs in pompoen en niet vergeten hun pakketten dienst waar men regelmatig drugs smokkelt en met drugs gelden openen ze toko’s en cambio’sn in Suriname . de vhp wordt gesponsord door drugsgelden en Bigie Masala Beré sandopie zit diep met zijn neus in de coke. Wanneer de waterkant k.>o.>e.>i.>.e.>s negatief over de creolen praten is om de aandacht af te leiden van hun criminele praktijken die ze al eeuwen beoefenen in Suriname. Ik heb de creolen meerdere malen gewaarschuwd een grootdeel van de k.>o.>e.>i.>.e.>s zijn onbetrouwbare racisten zoals k.>o.>e.>i.>.e.>s Ray en Passant.


  Maak melding

 41. Is het niet makkelijker te zeggen dat iedere Surinamer die zich met deze praktijken bezighoud van de maffia is,en Bouta staat als Godfather aan het hoofd van deze organisatie. Hij heeft door de jaren al teveel aan geloofwaardigheid moeten inboeten om nu een rechtvaardige eerlijke koers te kunnen varen. Hij is en heeft zichzelf chantabel gemaakt, en met hem de hele ministerraad die onder zijn bewind is omgekocht, en vrolijk mee loopt te graaien, dit gezwel zal heel moeilijk uit te roeien zijn omdat geen enkel maffialid vrijwillig afstand van zijn gegraaide rijkdom en privileges zal willen doen.


  Maak melding

 42. @JoJo,

  De Belg Patrick van L. heeft destijds laten weten dat hij onder druk van het Openbaar Ministerie in de Stellendam strafzaak een valse verklaring heeft afgelegd, en dat ook bij een notaris laten vastleggen. Bouterse moest hoe dan ook veroordeeld worden. De zaak Poche werd ook op die afgehandeld. Nederland speelt smerige spelletjes.


  Maak melding

 43. Na de vliegramp van slm in 7 juni 1989, toen begon het feest op vliegveld zorg en hoop. Er werden met de luma vliegtuigen vanuit vliegveld washabo de zelfde zakken met drug getransporteerd naar vliegveld zorg en hoop.

  Onder leiding van Melvin linscheer werden de desbetreffende zakken opgehaald. Met een smoesje dat er houtenblokken in zaten.

  1 was er toen vermist, ik heb het vermoede dat ze de persoon die de zak met de zogenaamde houtenblok als in houd. Dat ze die persoon hebben vermoord.


  Maak melding

 44. @Parbosingh, Uw leider is in Nederland ONHERROEPELIJK veroordeeld voor Internationale Hard-Drugshandel, tot een gevangenisstraf van ELF JAREN !

  In Rechtszaken gaat het er om wat RECHTERS vinden van getuigenissen, niet wat de verdachte Desi of zijn futu-/boys vinden van het geleverde bewijs !

  PS : ook in de 8 december-strafzaak inz massamoord op Onschuldige SRANANMANS, zullen de RECHTERS uw Opa D VEROORDELEN !
  De Rechters beoordelen de aangedragen feiten en bewijzen, NIEMAND ANDERS !!!

  Dit is geen SPELLETJE hr Parbosingh, CRIMINELEN, al of niet genaamd Desi B worden keihard VEROORDEELD !


  Maak melding

 45. @Parbo

  De beste advocaten: Moskowitz en Weski hebben hun bankrekeningen gevuld en alle rechtsmogelijkheden zonder een minimaal succesje ingezet.

  Van Loon kan na vrij gekomen te zijn voor vergoedingen van Bouterse goedkoop zijn getuigenis in roepen beste Parbo.

  Poche is een heel ander soort zaak waarin gerechtigheid zal ontstaan en Poche een forse schade vergoeding zal gaan incasseren. Nederland heeft dom gehandeld en gaat betalen.


  Maak melding

 46. Beste Surinamers…..je leest met zout in de ogen…. want zijn allemaal drug baronnen die niet alleen zout in je ogen strooien maar ook drug’s geld voor de bestuurders van ons …de dna zijn in loon dienst van deze mensen….oedit ocupeerd de hele buurt daar van de mensen die daar de grond hebben en je kan geen bal doen….hij zegt het ook… je kan gaan waar je wilt jij en hen …de bestuurders……kunnen mij geen bal doen doe zijn zwak…corupt….maar er komt een dag dat God zegt….tot hier en niet verder…mischien neemt ie de air strip mee in stukken op zijn brand stapel….want satan wacht daar op hem….zijn meester….let maar op…laat doen allemaal.. komt een eind aan een keer…geloof maar….aan allen die zo leven


  Maak melding

 47. Ik kan mij de tijd nog herinneren dat de paarse bij het minste of geringste riepen:
  .
  “WAAR ROOK IS IS VUUR”
  .
  Eigenaar van het perceel waar de duikboot lag.
  Eigenaar van de rijstvelden waar de drugs werden gevonden.
  Werkgever van de mensen die daar NIET met rijstverbouwen bezig waren.
  Eigenaar van een clandestine landingsbaan van 2 km lengte!!
  Wilde ooit met stapels contant geld in Miami een vliegtuig kopen.
  Dik bevriend met de gehele NDP top en in het bijzonder de mensen met drugs-, witwas- of verwante veroordelingen.
  .
  Saramacca en Par’bo staan in brand, De paarse zien de rook niet en baas slaap ructig.


  Maak melding

 48. Alweer een grote Hindoestani zakenman die zich met rug inlaat. En wij, de creoolse bevolkingsgroep, maar denken dat de grootste drugscriminelen de creolen zijn. Nee Mang dat zijn de Hindoestani brasa’s alleen doen die alles heel stiekem achter de rug om zodat mensen denken dat het hard werkende mensen zijn.


  Maak melding

 49. Het maakt mij allemaal niet uit …of het de Hindoestaan is of iemand van creoolse afkomst.Ik heb lang terug ook vaker gepost dat niet elke Hindoestaan die rijk is op de rijstvelden heeft gewerkt.Sluit een ieder op die op welke wijze het land in discrediet brent, ons mooi land vernietigt en de kinderen onze toekomst schaadt.Alles is zo verweven met elkaar dat niemand op een correcte manier kan optreden.De korpsen, militairen en Mp’s ,douane allemaal aan handen en voefen gebonden.Allemaal vallen ze onder die ene persoon en zijn trawanten.Wil je in de illigaliteit werken en bij tijd en wijlen een bedrag over maken dan ben jij onze man.Suriname is zo corrupt als maar kan.En de bevolking kan hun hoofd amber boven water houden..ze zijn aan het verzuipen zolang het zo zijn gangetje blijft gaan… blijven de “rijken” over en wordt Suriname toch nog een Dubai…😂😎


  Maak melding

 50. Die drugsmaffia misbruiken al die hindoestanen, die zich ook voor een appel en een ei laten misbruiken. Hoe dom.
  Maar keus is er niet, want als je weigert mee te werken, dan: AK47 heeft geduld.


  Maak melding

 51. Maar fa dang. Ik hoor niets meer van het Columbiaans vliegtuig dat recentelijk in West-Suriname (Washabo-gebied) was geland met drugs op een consessie van Abrahams !!!
  Doofpot !! En die van vorig jaar te “Brokkobakka” en gelijk werd begraven in een gegraven put door een graafmachine !!
  En de droppings in het Binnenland van Suriname onder het toeziende oog van de zg blinde Grangmans.
  Wie controleerd het “Tigri-gebied”!!!


  Maak melding

 52. De misdaad heeft niets te maken met ras, afkomst, maatschappelijke status of geloof, maar met de geldzucht. In verworden misdaadland met aan het hoofd een onberechte moordenaar, bij verstek veroordeelde drugsbaas, en staatkas en grondrover, dankzij aanhangers van de misdaad, de vervloekte ndper’ s, is de misdaad nu van a tot z schering en inslag. Opmerkelijk is dat drugsfinanciering bij de koelimang gezocht moet worden, bolletjes slikker bij het gros der creolen en hand- en spandiensten bij de hebberige frauderende onbertrouwbare jampa’s en roof,uitscakelen en geweld bij de djoekas. Het gros ndper’ s of aboper’ s. De komende generatie verwordt een misdaadgeneratie, met dank aan het paars misdadig Bouta minnend en vererend paars misdadig slecht verdoemd volk, de ma pang pang na droga partij sekteleden, de ndper’ s.


  Maak melding

 53. Er is een duidelijke verdachte in een grote drugszaak, maar deze zal waarschijnlijk voor de zoveelste maal de dans ontpringen.

  Dit zijn de ultieme nieuwsberichten waar men eensgezind op zou moeten reageren. Maar eensgezindheid is bij Surinamers ver te zoeken. In plaats daarvan word op ras gefocust en met modder gesmeten.

  Iemand neemt in zijn reactie de vrijheid om jullie debielen te noemen, geef hem maar ongelijk!


  Maak melding

 54. Sam mie boy, ik weet niet of je de Sam ben die militair was.
  Als jij het bent, dan heb je niets meegemaakt je had toen al ontslag genomen richting Nederland.

  Ja Sam ik weet veel, en heb veel gezien op vliegveld zorg en hoop. Vraag ze waarom ze MP Leon in Washabo meermalen in zijn been hebben geschoten. Terwijl er geen mensen van Brunswijk in west Suriname aanwezig waren.

  MP Leon zat ze dwars. Daarom kan ik de mensen niet begrijpen die op NDP gestemd hebben.


  Maak melding

 55. Al eerder heb ik geschreven dat Bouterse misbruik maakt van hindustanen.
  Hij heeft ze nodig voor de in- en uitvoer van grote partijen drugs. Nu deze praktijken steeds meer naar boven komen drijven, zal Bouterse deze hindustanen een grote oor aannaaien.

  Dat is Bouterse zijn handelsmerk. Heeft hij ook met 1 van zijn vrienden, te weten Boerenveen, gedaan.
  Hij heeft Boerenveen de gevangenis ingewerkt, zodat hij buiten schot kon blijven.
  Precies hetzelfde wacht de hindustaanse drugsbaronnen.

  Met deze hebzuchtige hindustanen leef ik totaal niet mee. Ze mogen van mij voor jaren achter de tralies verdwijnen.
  Dankzij deze geldwolven krijgen hindustanen die wel op een eerlijke manier hun geld door hard werken verdienen een slechte naam.

  Vooral de creolen/marrons hebben nu duidelijk een stok gevonden om de hindustanen mee te slaan.
  Ze scheren nu alle hindustanen over 1 kam.
  Echter zijn deze reageerders te laf om hun zegje te doen over de dagelijkse overvallen die voor het grootste deel gepleegd worden door mensen die op hen lijken.


  Maak melding

 56. Mijn moeder zei altijd: een kat in het nauw maakt rare sprongen.met ander woorden,rijst is niet meer rendabel dus tijd voor innovatie.in dit geval witti poerie.


  Maak melding

 57. Dolle olifanten gaan nu naar het binnenland die op zoek gaan naar bestendige plekken voor transporten van rotie en bara, omdat er in saramacca zowel voor het lannen van vliegtuigen en het aanmeren van boten geen plek meer is. De olifanten zijn nu in paniek en daarom gaan ze doortrekken naar het binnenland. De misiekabanen zijn daarvoor gewaarschuws. De dolle olifanten komen er aan.


  Maak melding

 58. Bericht voor Jiyanie
  Jiyanie wordt je het niet zat om Altijd de hindoestaanse slachtoffer tespelen. ik heb nog nooit een commentvann je gezien waarin je schrijft niet alle creolen over 1kam scheren wanneer jou K.>o.>e.>L.>i.>e. > maatjes Ray en passant negatief over de creolen schrijven op waterkant nee je praatte mee met je maatjes passant en Ray om de creolen met negatief neer te halen. Was het Jiyanie die op waterkant comment schreef het zou beter voor Suriname zijn als daar nog 100.000 hindoestanen uit India zouden komen wonen ter vervanging van de creolen want de hindoestanen zullen beter zijn voorsuriname. Feiten over hindoestanen in India; INDIA is verkrachting staat nr1 van de wereld. De hindoestanen in India verkrachten zonder grenzen, normen en waarden alles wat lost en vast zit wordt genaaid. Ik heb gelezen dat een 9maanden oud meisje door 24 jaar man werd verkracht is overleden. Als er 100.000 verkrachters naar Suriname komen dan krijgen we garandeert een rassen oorlog want als deze verkrachters onze Creoolse vrouwen aanraken dan gaan ze gegarandeerd SNEUVELEN en dit is geen bedreiging maar een belofte! De hindoestanen hebben vanaf de jaren 70tig in drugs gehandeld en die konden ze makkelijk naar Nederland smokken via hun groenten export, Bouterse was toen niet in de picture. Het is dat men nu door heeft hoe de hindoestanen aan hun rijkdom zijn gekomenen nu worden ze sneller opgerold en hun rijkdom is dalend. Terwijl de hindoestanen zich in de criminaliteit verrijken stigmatiseren ze de creolen om de aandacht af teleiden. Probleem is nu zijn wij de creolen het gedrag van de hindoestanen zat en we gaan ze hard aanpakken waar ze ook zijn! Jiyanie
  Begrijp mij schijven niet verkeerd dit zijn feiten , ik heb geen hekel aan hindoestanen maar feit is grootdeel van ze zijn racisten en Jiyanie jou vorige nicknaam was KANARIE zoals alle kanarie eet jij je eigen stront en schrijf je alleen maar stront.


  Maak melding

 59. BOUTA MOET NOG VIJF

  Anders in Jail

  DUS NOG VIJF

  STEMMEN OP PAARS betekent ARMOEDE maar wel snuiven in drugs

  Drugs is geld dood voor armen.

  Bigi auto
  ADVIES STEM op Paars.


  Maak melding

 60. O ja in India werken 22.000 kinderen in de mica mijnen.
  Dit is ook erg voor die kinderen. Maar ja dat zien onze donker witte broeders niet.


  Maak melding

 61. Belangrijker dan over en weer modder gooien is het volgende.
  .
  Eis als volk een onafhankelijk OM met een goede staf en goede onafhankelijke rechters opdat alles gedegen onderzocht wordt en niets in de overvolle doofpotten beland.
  .
  laat je stem horen !!!


  Maak melding

 62. Dat sommige Hindoestaanse zakenlieden schuldig hebben gemaakt aan drugshandel valt niet te bagatelliseren. In NL zijn vaak in de toko’s invallen gedaan omdat deze rotie,daroe en bhagwan figuren creatief bezig hielden met drugs.


  Maak melding

 63. @OBUMA, u trekt scheve conclusies ! Elke staat die meedoet aan internationale drugshandel eindigt met een ziek corrupt en gewelddadig regiem ! Zie MEXICO oa !

  Europa en VS zijn NIET FAILLIET zoals Sranan en hebben een BBP van MILJARDEN ! Dus ik zou mij niet druk maken over hun bevolkingen !!!

  Wij hebben een mini-bevolking en een mini-BBP !

  Wij zijn FAILLIET gemaakt door CORRUPTE Paarse hufters met strafvonnissen op hun naam, die ook talloze louche drugscontacten hebben ! Het volk PINAART !

  SRANAN HEEFT TOTAAL GEEN DRUGS NODIG OM TOT ONTWIKKELING TE KOMEN !!!


  Maak melding

 64. @ Namie,

  Wat een onzin ben je aan het posten!

  Als hindustaanse heb ik stevig kritiek geleverd op de hindustaanse drugsbaronnen.
  Schaf een bril met dikke glazen aan, want als je dat niet hebt gelezen ben je gewoon blind.

  Jij bent degene die in de slachtoffer rol kruipt om alles te benoemen wat de hindustanen fout doen in Suriname, maar wat de mensen die op jou lijken fout doen, stop je in je reet!

  Vaak genoeg heb ik gereageerd op de racistische uitspreken van zowel creolen als hindustanen.

  Namie je schrijft het volgende: “Was het Jiyanie die op waterkant comment schreef het zou beter voor Suriname zijn als daar nog 100.000 hindoestanen uit India zouden komen wonen ter vervanging van de creolen want de hindoestanen zullen beter zijn voorsuriname”.

  Als je kan bewijzen dat ik degene ben die dat heeft geschreven (dat 100.000 etc.) dan krijg je 100.000 SRD. . Wedden dat je dat nooit zal kunnen bewijzen.

  Je bent zo simpel om te stellen dat alleen hindustaanse mannen vrouwen verkrachten. De waarheid is dat ook creoolse mannen verkrachten. Natuurlijk ga je dit ontkennen.

  Je liegt dat je barst dat India verkrachtingsland nr 1 van de wereld is. In Zuid-Afrika worden per dag meer vrouwen verkracht dan in India. Ook dit ga je ontkennen.

  Zuid-Afrikaanse vrouwen hebben zelfs als protest waslijnen buiten op straten gespannen en onderbroeken aan opgehangen om aandacht te vragen voor de vele verkrachtingen.

  Blijkbaar heb je nog nooit gehoord over de Afrikaanse gynacoloog Dennis Mukwege, die vrouwen die door verkrachting zwaar zijn beschadigd, opereert zodat ze nog een waardig leven kunnen leiden.

  Een Scandinavische vrouw is in een Afrikaans land vastgebonden en door verschillende mannen verkracht.
  Daar heb je natuurlijk ook nooit iets over gehoord of gelezen.
  Dat doe je alleen maar als het over India gaat.
  Jakkes, wat een creolen mentaliteit!

  Ik heb nooit ontkent dat in India geen vrouwen worden verkracht, ik heb nooit ontkent dat India geen kinderarbeid heb, ik heb nooit ontkent dat vrouwen slecht worden behandeld. Ik heb nooit geschreven dat India het paradijs op de wereld is. Integendeel heb ik meer dan genoeg mijn stem laten horen over alles wat verkeerd gaat in India.

  Wat denk je van kinderarbeid in Afrikaanse mijnen en op cacao plantages.

  Je moet niet doen alsof het in Afrika zoveel beter is gesteld met de vrouwen- en kinderrechten dan in India.

  Jouw president Bouterse is een nog groter coca-dealer dan alle hindustanen bij elkaar. Hij, Bouterse, heeft de hindustanen meegesleurd in zijn drugs handel en wandel.
  En juist deze hindustanen zijn gelieerd aan de NDP.
  Deze domme hindustanen zijn daarin meegegaan om de hebzucht naar geld en macht.
  De kas van de NDP wordt deze hindustanen gespekt.
  Maar creolen van jouw slag denken dat alle hindustanen VHP’ers zijn.

  Je hebt gen hekel aan de hindustanen, maar je haat ze!
  Wat een simpele opmerking dat mijn vorige nickname kanarie was.


  Maak melding

 65. Wel In Suriname hoeft het volk ook niet te ( pinaren ) Als je tenminste je handen laat wapperen heb je bijna elke dag gratis eten. Gratis cocosnoten voor de olie, gratis dagoeblad uit de kanalen, gratis gomma wirie op braakliggend grond. gratis fisie everywhere . gratis leguanen-en wilde varkensvlees/ wildgevogelte, allerlei soorten fruitsoorten in de bush-bush , en zo kan ik nog wel doorgaan. Pinaren???? hahahaha mi bana! Suri s zijn gezegend met ( GRATIS ) en kan je overal wild plassen. In NL moet je betalen als je wilt plassen, Niks is gratis meer ! Wildplassen betekend hier een forse boete.

  Dus doe je ding en niet klagen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.