Task Force moet geweld en criminaliteit Suriname tegengaan

11
Task Force moet geweld en criminaliteit Suriname tegengaan

Dinsdag vond de opening plaats van de vierdaagse workshop ‘Caribbean Citizen Toolkit’, georganiseerd door de UNDP en het Ministerie van Justitie en Politie in Suriname. De VN heeft in 2012 in haar ontwikkelingsrapport opgenomen dat de criminele wanverhouding in het Caraïbisch gebied, een van de grootste factoren is waarom militaire troepen van de VN en de Verenigde Staten samen met verschillende overheden in de regio samenwerken om te interveniëren.

Vooruitlopend op de opening van de workshop heeft de waarnemend minister Ferdinand Welzijn van Justitie en Politie de ‘Carisecure Task Force’, geïnstalleerd. Deze Task Force moet een bijdrage leveren bij de bestrijding van geweld en criminaliteit. Deze werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van overheidsorganen en niet gouvernementele actoren in het maatschappelijk middenveld.

De groep bestaande uit acht personen wordt aangestuurd door minister Welzijn. De ondervoorzitter is Sieglien Aviankoi van de afdeling Internationale Betrekkingen van het Ministerie van Justitie en Politie.

11 REACTIES

 1. Vier dagen workshoppen. gaat het lukken om de crimi in su uit te bannen ??. ik weet dat het niet gaat gebeuren.. Alle landen bewoond door mensen die lijken op paarsen hebben blijvende crimi , . Hun hang-, losbandig- en straatcultuur bepalen hun leefswijze .Ze spelen altijd als hoofdrospelers in de film./tv en media. Vorige week gezien op tv programma ; opsporing gezocht. saroe torie toch.


  Maak melding

 2. Er komt geen een moer van terecht dit is een ziekte van deze mensen en ook in het parlement bla bla bla surinam heeft mensen nodig met daad kracht en kennis , oudjes naar huis en rovers en simons naar de rechter voor samen span .


  Maak melding

 3. Comedy capers.
  Deze zogenaamde taskforce tegen criminaliteit is al de tiende van de regering Bouterse. Resultaat van de vorige: nul, nada, zero minder criminaliteit maar juist meer en gewelddadiger. De zoveelste njan patoe taskforce. Ze zitten in de taskforce om de vergoeding.
  Als er echt actie moet worden ondernomen dan gebeurt het niet onder het mom: er is geen geld.


  Maak melding

 4. Laat mij niet lachen Ferdinand..The task force, uit welke eenheid of eenheden gaat deze gevechtsgroep ontstaan om de criminaliteit aan te pakken? Als het om de speciale eenheid zoals op deze foto maken jullie geen enkele kans, allemaal bejaarden.Om het hardnekkig maatschappelijk probleem aan te pakken zijn er goed geschoolde en getrainde jongemannen en vrouwen nodig.Dit bereik je niet met een 4-daagse workshop.Dit is opleiding en training die doelmatig moet worden uitgevoerd.Wat zijn de verplichte kwaliteitseisen. Je hebt breekijzer nodig om de misdaad hier te bestrijden.Ik benne benieuwd.Er wordt zoveel opgericht en geroepen zodat jullie op de foto kunnen met z’n allen maar is er geld hiervoor?


  Maak melding

 5. Zoals altijd veel beloven weinig geven doet de gek in vreugeden leven,we dronken een biertje en deden een plas,en gaan weer verder zoals het was ,geef ze brood en spelen en ze eten uit je hand(rijst en zout vlees)


  Maak melding

 6. TASK FORCE pak maar aan :

  EBS SCANDAL !

  NASCHOOLSE OPVANG-SCANDAL !

  CARIFESTA-SCANDAL !

  SNELTREIN-PROJECT SCANDAL !

  SCHOOLBOEKENPROJECT SCANDAL!

  17.666, VOLSKWONINGEN-PROJECT SCANDAL !

  VOEDSELPAKKETTEN-SCANDAL !

  VERDWENEN GELDEN KINDERBIJSLAG-SCANDAL !

  CORONIE-DIJKBOUW-SCANDAL !

  VERDWENEN VN-CONTRIBUTIE-SCANDAL !

  KOOP AMBASSADE-GEBOUW-PARIJS-SCANDAL !

  PS : DE ONDERLAAG van de Samenleving neemt helaas het MISDADIG GEDRAG van de PAARSE POLITIEKE ELITE, over !!!!!


  Maak melding

 7. @ Knipa

  Dat loont niet zo erg, stelen en roven gaat sneller als je tenminste niet gepakt wordt !!!
  Ik heb liever dat ze neergeknald worden, een zorg en een crimineel minder.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.