Prettige Kerstdagen toegewenst door Waterkant.Net

20

Het jaar 2017 is voorbij gevlogen! En inmiddels is het weer Kerst. Wij wensen een ieder in Suriname, Nederland en de rest van de wereld: Prettige Kerstdagen! Onze warmste gedachten en onze beste wensen voor allen en op naar Owru Yari!


20 REACTIES

 1. Ja, dank je wel hoor, jullie ook een fijne jaar. En ga aub reacties niet te pas en te onpas blokkeren in het nieuwe jaar. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed.


  Maak melding

 2. Ook de beste wensen aan iedereen. Zoals Waqoof al heeft aangegeven vrije meningsuiten is zeer belangrijk. Het moet kunnen om je hart te luchten. Dus haal de BOUTA censuur weg. Anders kunnen jullie beter stoppen met de berichtgevingen.
  Mensen mond dood maken heeft geen nut.


  Maak melding

 3. Redactie waterkant, jullie ook bedankt.
  In 2018 zou ik graag ( op alle topic,s) een eerste reactie van de redactie zelf willen lezen.

  Verder alleen belangrijke topics plaatsen.


  Maak melding

 4. Redactie bedankt. Jawel en jullie ook fijne feestdagen en een top 2018.

  Blokkeer niet onze welgemeende en respectvolle reacties!!! En wees wel eerlijk. Gods molen maalt, al is het langzaam!!!

  B. Waqoof
  Ja, dank je wel hoor, jullie ook een fijne jaar. En ga aub reacties niet te pas en te onpas blokkeren in het nieuwe jaar. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed.

  Heel goed overgebracht!!!!!

  Alle forummers ook fijne dagen en een bijzonder goed en gelukkig 2018.

  Paraman. RobG, Parbo en deze soorten ook de allerbeste wensen!!!


  Maak melding

 5. Ook Wan Swiet Kresnetie Mie Dé Wiensie Oe/Joe!

  ddb en gangsters. Laat Taante Voor Jullie Een Wazie Doen
  In De Surinamerivier, Waar Door Al Dat kleur Paarst wordt weggewassen, opgelost wordt in het rivierwater en bij laag water naar de Oceaan stroomt en dan ver van Suriname blijft. Als Ik jullie een kleine wasje of grote Wassie zou geven zouden jullie bij kopje onder water gaan niet meer levend uit het water worden gehaald. Suriname zou dan verlost zijn van haar/zijn zonden en er zou weer hoop zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. @ Pa Henkie:Jang Switie !!!

  Ook voor de rest van de Surinamers:
  Jang Switie wang:Pom met kip,of met zoutvlees,geroosterde Peking eend, geroosterde Hond of een biggetje,voor de beter gesitueerden een gebraden Kalkoen uit Amerika,of een Lekkere doksa van doksenclub.Voor sommigen een lekker hapje “jompo-metie” een nieuwe cultuur.Helaas geen konijnenbout of hazenbout !!


  Maak melding

 7. Fijne Kerstdagen en een Gezond en Gelukkig 2018 voor alle reaguurders op Waterkant
  Natuurlijk ook voor de redactie en alle medewerkers en blijven jullie het nieuws op kritische voet volgen.


  Maak melding

 8. Kerst is een christelijke feestdag voor alle ingezetene christenen over de gehele wereld. Maar voor de christelijke allochtonen geldt dit niet. deze komen nauwelijks aan hun trekken en voelen zich in hoek gedreven door de autochtonen.

  Het zou mij te ver voeren om alles op rijtje te plaatsen. Wat wel op de voorgrond is verschenen is hoe de blanken/witte mensen zich gedroeg als de Messias dat geld verzameld/collecteren t.b.v. de ongezonde/ondervoede zwarte mensen in Afrika.

  Wat is de bijdrage van de zwarte gemigreerde/allochtonen? 0,0
  Sinds de mens kan denken hij het moeilijk vindt om problemen te zien, waar hij geen antwoord op heeft.


  Maak melding

 9. IK WENS ALLE SURINAMERS HIER EEN CONSTRUCTIEF DENKEN TOE IN T NIEUWE JAAR,STOP SCHELDEN OP DE PRESIDENT HIJ IS GEKOZEN VOOR 5 JAREN,…RESPECTEER DAT.,….IK HOU ALLEEN VAN DE ÈCHTE SRANANGMANGS.DIE HET OPRECHT MENEN MET SURINAME,……..SPEEL OP DE BAL EN NIET OP DE MAN,…BROKOBANA NO MOI.GELUKKIG NIEUWJAAR IEDEREEN,..EN DE REDACTIE OOK SOSO LOBIE !…WIJ MOETEN MET Z`N ALLEN VOOR SURINAME VECHTEN.


  Maak melding

 10. !! Brada Jzwartmans. Jaco!! you to!! wan bung switi kresneti naga nyung yari!!!

  Dat na bun tori!! ala sma Gelukkig!!!!

  Gado de wi fesi mang!!!

  Hopelijk komen de paarse paupers tot een goede bezinning!!


  Maak melding

 11. Het aardige van Waterkant dat iedereen zijn, vaak ongenuanceerde, mening kan geven. Dat is soms wel eens schrikken, maar het maakt wel duidelijk wat er leeft onder de veelkleurige Surinaamse gemeenschap hier – en daar en bij iedereen die Suriname een warm hart toedraagt.

  Daarmee is Waterkant een waardevolle ontmoetingsplaats en gelegenheid om te discussiëren, net zoals de echte Waterkant in Paramaribo.

  Dat we er nog maar vele jaren van mogen genieten!


  Maak melding

 12. Revo

  Er zijn spelregels waaraan wij ons moeten houden. Als jij jouw werk niet goed doet heeft jouw baas het recht om het arbeidscontract te verbreken. Ook al heeft hij jou benoemd voor 10 jaar. De Surinamers hebben op DDB gestemd omdat ze bepaalde verwachtingen hadden. Deze verwachtingen zijn niet door DDB verwezenlijkt.
  In de jaren 60 en 70 hebben wij de regeringen Pengel en Sedney weggejaagd voor veel minder. Toen waren er echte vechters. Jij moet ons dus niet aanvallen op ons gescheld, maar je moet DDB adviseren om zijn werk beter te doen. Dan stopt het gescheld automatisch.

  Ik wens aan alle Forumers en de redactie van waterkant en alle Surinamers prettige kerstdagen toe.
  Jammer dat het alweer geen gouden kerst is geworden, maar daar kan ik niets aan doen.


  Maak melding

 13. Hopelijk komt men tot bezinning in 2018 en gaat men minder zeuren over de Surinaamse regering. Kom met ideeën; wees constructief en opbouwend bezig en haal een ander niet neer. Je kan niet 1 persoon de schuld geven van alles wat verkeerd gaat in Suriname. Dat is onrealistisch en oneerlijk. De gehele Surinaamse samenleving is corrupt, van hoog tot laag. Het is een regering die het land leiding geeft en niet 1 persoon. Het beleid wordt door de regerende en wetgevende en uitvoerende macht uitgevoerd en niet slechts door 1 persoon. Coalitie en oppositie moeten zichzelf dwingen om te streven naar optimale samenwerking ten gunste van het land Suriname. Schelden in de DNA en elkaar voor allerlei negatieve zaken uitmaken, heeft tot nu toe niet gewerkt in het Surinaamse parlement. De gehele samenleving moet streven naar 1 doel en dat is namelijk Suriname eensgezind naar een hoger niveau brengen, veel vooruitgang en welzijn voor iedere Surinamer. Dat heen en weer gezeik heeft tot nu toe tot niets geleid. Schouders eronder zetten en daadwerkelijk proberen om goed samen te werken, brengt een land verder dan dat eeuwige kraaboe-gezwets in en buiten DNA. En ja, ook bij Waterkant begint het geven van het goede voorbeeld en minder corruptie en minder censuur op Waterkant zou wellicht een goede stap zijn en het zou Waterkant sieren als zij zich journalistiek neutraal zou opstellen, maar dat is een kwestie van opvoeding, moraal, en goed journalistieke ethiek. Waterkant is zo voorspelbaar en zo richtingbepalend dat het alleen maar afschuw opwekt om deze site te bezoeken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.