Religieuze boeken voor minister Binnenlandse Zaken

6
Religieuze boeken voor minister Binnenlandse Zaken

Minister Mike Noersalim(r) van Binnenlandse Zaken in Suriname heeft de afgelopen week op zijn kabinet twee religieuze boeken in ontvangst genomen van Pastoor Frank Nahar (l) en Apostel Dr. Steven Reyme (m). Het gaat om de boeken “Onder druk bidden” en “The Power of Influence”.

Zowel pastoor Nahar van de gemeente Kroon des Levens en Apostel Reyme van de gemeente Logos vinden het een eer en waar genoegen hun boeken te mogen presenteren aan de minister van het ministerie die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het beleid op het gebied van Religieuze Aangelegenheden.


6 REACTIES

 1. in Nederland als wel overal in de wereld, wordt de ,,, kerst toespraak door het hoofd van de staat ,, uitgesproken, vaak ook nog door de koning van het land.

  ,,,, dat geeft enorme hoop geloof en liefde.,,,,, .

  in mijn land wordt er in de maand augustus van de afgelopen jaar tussen neus en lippendoor vooral in het binnenland belooft, dat jullie een gouden toekomst tegemoet gaan.., al het goud hout is in tussen gratis weg gegeven..
  maar echter helaas een pinarie toekomst..

  een failliete toekomst..

  en wij blijven maar je je je schreeuwen..


  Maak melding

 2. Aan kerkleiders kun je het zeker overlaten om mensen onder druk te zetten en te beïnvloeden. Ze zijn daar meesters in. Hun hele toko bestaat dankzij bekeringen. Ze wisten precies hoe ex-minister ex-Hindoe Raghoebarsingh binnen te harken.


  Maak melding

 3. Deze overloper met zijn riante salaris komt met een kerstboodschap dat het voor velen geen uitbundige kerst is geworden vanwege de economische crisis, maar staat niet stil, wat de ware toedracht is van deze crisis, alleen dat het dagen van bezinning zijn, en dat we met z,n allen naar oplossingen moeten zoeken, omdat ze zelf radeloos zijn en geen uitweg meer kunnen vinden om uit deze impasse te komen.


  Maak melding

 4. Sang dati !! sranang abi wang “apostel” ook toe .Of is het een”ape-stel” ??
  Zeker is hij binnen gekomen met een “originees sneltrein” !!!


  Maak melding

 5. Als ik de macht zou kunnen overnemen in Suriname, zou ik alle godsdienstigen, inclusief mijn familie, moeder en vader het land uit trappen. Kerken worden omgevormd tot cursusgebouwen voor wie nog iets wilt leren om het land daadwerkelijk op te bouwen. Dan zal er vrede zijn, ieder is gelijk.

  Dan laat ik de ongelovige buitenlanders met hart en ziel voor, mens, dier en natuur massaal overkomen die iets voor Suriname willen en kunnen betekenen. Jammer misschien voor de Surinaamse elite gelovigen, maar ze gaan dezelfde lot moeten ondergaan. Ik schop ze er persoonlijk uit met behulp van mijn eigen leger.

  Ai mi boi, mo priet din kin yere, en mo sieb Choennie wan baka ede faya klap, maar ik ga ze niet vermoorden, dat doen ze onderling zelf wel, wanneer ze allemaal tegelijk op de eerste rij willen zitten in de boot richting het Vaticaan. Dan do feti tok, mo lafoe.

  En de Bijbels en alle godsdienstboeken worden uitgeweekt voor de fabricage van gewoon schrijfpapier. Dat is mijn kerstwens, en God zal de gelovigen niet kunnen helpen, want hij bestaat niet!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.