ISO certificering Psychiatrisch Centrum Suriname

4
ISO certificering Psychiatrisch Centrum Suriname

Projectleider Reza Abdoelrazak van het Nederlandse certificeringsbedrijf KIWA (l) overhandigde dinsdag het nieuwe ISO 9001:2015 certificaat aan de algemeen directeur van het Psychiatrisch Centrum Suriname, Dayasankar Mathoera(r). Daarmee is het kwaliteitsmanagementsysteem van 34 afdelingen van het centrum ISO 9001:2015 gecertificeerd.

De ISO 9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteit managementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid om gaat. Belangrijk element is dat de bedrijfsprocessen vastgelegd worden in een kwaliteitshandboek en deze geïmplementeerd zijn in het bedrijf.

De primaire focus bij het Psychiatrisch Centrum Suriname was gericht op cliëntenzorg en de kwaliteitszorg.


4 REACTIES

 1. @@ Koos! Ik zou ze wel een verkeerde spuit geven, althans aan de boven genoemden!!( Paraman hoort ook er bij) i.p.v. achteruit kijken, zouden zij dan vooruit kijken!! Dat is pas goede zorg!!!

  Suriname zij gezegend!!


  Maak melding

 2. De eerste burger van het land, Delano krijgt de eerste kamer met flatscreen en bubbelbad, en elke vrijdag bezoek van zijn vriendin Ingrid. Hij wordt snel beter, maar hij moet er wel blijven.


  Maak melding

 3. Al dat ISO gedoe maakt hun producten en diensten alleen maar duurder. Het bedrijfsleven weet ontzettend goed hoe de consument uit te melken met allerlei onnodige dingen.
  Dan heb je nog de mileiumaffia en de kloimaatmaffia die allerlei belastingen heffen, maar aan het milieu zelf en de klimaat veranderd er intussen niks. Allemaal oplichters.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.