Bonjasky en Manhoef bekvechten tijdens staredown

11
Bonjasky en Manhoef bekvechten tijdens staredown

Op 29 oktober vindt de World Fighting League FINAL 16 plaats in het Topsportcentrum te Almere. De matchmakers hebben de beste partijen neergezet voor hét kickboksevenement van het jaar. De hoofdpartij van de avond gaat tussen Melvin Manhoef(l) en Remy Bonjasky. De twee stonden dinsdag tegenover elkaar in Amsterdam voor een ‘staredown’ en daar ging het er niet bepaald lief aan toe (zie video onderaan).

De levende legendes hebben al drie keer eerder tegenover elkaar gestaan. Manhoef heeft Bonjasky in geen van de vorige ontmoetingen kunnen stoppen maar hij is er zeker van dat het dit keer anders zal zijn. Op papier lijk Bonjasky nog steeds de favoriet maar het gaat niet alleen om wat op papier staat.

Manhoef heeft wedstrijd ritme en is door de jaren heen actief gebleven in het MMA. Bonjasky vocht zijn laatste partij in 2014 en zal naast zijn lichamelijke training ook mentaal sterk genoeg moeten zijn om deze partij te pakken.

Bekijk de hilarische ‘staredown’, waarbij de kleinere Manhoef een stoel gebruikte om langer dan Bonjasky te lijken:

UPDATE zo 29 okt 2017:
De titanenstrijd in de boksring tussen Melvin Manhoef en Remy Bonjasky (beiden 41 jaar) werd vanavond in Almere gewonnen door de man die afscheid neemt van het kickboksen: Manhoef. Hij versloeg voor het eerst in zijn carrière Bonjasky.


11 REACTIES

 1. Net twee kleine kinderen. Ik schaam me diep voor deze zwak begaafden, echt. Het zal er onsportief aan toe gaan in de ring. Maar goed wat wil met kleine kinderen die eigen het voorbeeld zouden moeten zijn voor hun leerlingenomen. En ja ik hou er rekening mee dat het een show is maar dan nog.


  Maak melding

 2. Jongens dit is PR (public Relation) van boksers etc.. Mohammed Ali deed het ook. Hoe groter het mondelinge schijngevecht, hoe meer toeschouwers er zullen komen.


  Maak melding

 3. Het is gewoon voor de show!! aandacht trekkerij en niet meer!!!

  Als zij echte daden willen plegen, dan moeten zij met zijn beiden de grootste boef van Suriname van alle kanten verbouwen!!

  Tigri sab pe ey krassing go!!

  Rico Verhoeven zit allang op deze gasten te wachten om te verbouwen!!


  Maak melding

 4. Ach Jongens, niks van aan trekken het is gewoon publiciteit stunt van die twee ! Niet meer en niet minder, het zijn gewoon 2 vrienden die even in de ring gaan stoeien voor een hoop geld en niet anders .
  Fu san unu é wéri unu édé brada´s, hebben jullie niks anders te doen of zo ?

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Dit is gewoon een deel van het spel. Afbluffen! en dat weten de gladiatoren.

  Showtime!

  We zullen wel zien hoe het afloop op 29 oktober als de World Fighting League FINAL 16 plaats vindt in het Topsportcentrum te Almere.
  Bonjasky is my favoriet, heeft een goede naam opgebouwd, een gentleman, beleefd een goede voorbeeld, goed voor de sport uit te dragen/verkopen, promoten, enz dat in zijn voordeel kan werken als Manhoef niet kan overtuigen in het gevecht. Ik zal niet gek kijken of Manhoef als overwinnaar uit het eindspel komt omdat die is blijven vechten en in vorm is.

  Hoe je het keert of draait een SuriNed wint en een SuriNed verliest. De kassa voor Suriname/rs, ja toch?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.