Gospel Festival Amsterdam op 2 december

2
Gospel Festival Amsterdam op 2 december

Op zaterdag 2 december vindt het Gospel Festival Amsterdam plaats in het Congrescentrum van de Amsterdam Arena. Het is het grootste black gospel festival van Nederland waarbij 50 jaar Gospel in Nederland wordt gevierd met met 50 koren en acts!

Aanwezig zijn o.a.: Berget Lewis, Dwight Dissels, Brace, Frank McComb (VS), ZO! Gospel Choir, Gospel Boulevard, Black Gospel Experience, Graziella Hunsel, Bryan B, Denise Jannah, Junior Anzola, John Angoh, Patrick Tevreden & Lobi Firi, vele koren en acts.

Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze editie. Kijk voor alle informatie ook op gospelfestivalamsterdam.nl.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.