zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrazilianen proberen Surinaamse gevangenis te ontvluchten

Brazilianen proberen Surinaamse gevangenis te ontvluchten

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 4 okt – Braziliaanse veroordeelden hebben een uitbraak voorbereid. Volgens de Ware Tijd hebben de heren getracht de gevangenis te Santo Boma te ontvluchten. Bewakingspersoneel van de gevangenis heeft de uitbraak weten te voorkomen. Vermoed wordt dat de gevangenen hulp hebben gekregen.

Die hulp moet van buitenaf zijn geboden. Maar ook van binnenuit moet hulp zijn geboden. Volgens de Ware Tijd zijn enkele gevangenen in beeld zijn gebracht die bij de verijdelde uitbraakpoging betrokken moeten zijn geweest. Die worden nu verhoord. Het personeel heeft bij een inspectie verdachte zaken ontdekt. In de cellen waar de mannen zaten, zijn communicatiemiddelen aangetroffen.

Ook hadden de mannen breekwerktuigen in hun bezit. Aan de buitenmuur van de gevangenis is een touw ontdekt. Vermoed wordt daarom dat de gevangenen van plan waren via de muur te ontsnappen. De gevangenisleiding wil vooral weten hoe het materiaal naar binnen is gesluisd zonder dat het ook maar op enige manier is opgevallen. De Brazilianen zijn veroordeeld voor zware misdrijven, waaronder roof en moord.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. De moordenaars laten inslapen en de verkrachters castreren plus ondraaglijke straf opleggen is de beste oplossing!! De genen wier mee hebben gewerkt voor de ontvluchting, staande voet ontslaan en een forse straf opleggen!!


  Maak melding

 2. Alles bij justitie is in handen van waarnemers, de Brazilianen weten hoe ze een waarnemend korpschef zand in het oog moeten strooien. Uiteraard weten ze ook dat de waarnemend minister van Justitie op justitieel gebied geen “andok” voorstelt. Hulp van buiten om massaal uit te breken, hulp van buiten om het cellenhuis s’nachts in – en uit te lopen, te kunnen moorden, te verkrachten, te jatten. A no mie, meneer de rechter, ik was op dat moment in mijn cel. Ik zweer het meneer de rechter; waarneming is een nieuwe uitvinding van de paarse ellendelingen.


  Maak melding

 3. Hun beste leider “Meriba” die veel Brazilianen in dienst heeft op zijn hout en goud concessies ,in zijn super-de-luxe cel zal zeker er achter zitten !
  Raar, dat zelfs vanuit het politie terrein een in beslag genomen auto is ontvreemd(misschien zat coca in de dubbele bodem) !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES