zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse politie heeft eigen lijst van meest gezochte misdadigers

Surinaamse politie heeft eigen lijst van meest gezochte misdadigers

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 5 sep – De namen van de meest gezochte criminelen in Suriname zullen wekelijks bekend worden gemaakt binnen het Korps Politie Suriname, KPS. Volgens politiecommissaris Guno Roosenhoff zal de lijst elke week worden geëvalueerd. Namen zullen worden toegevoegd of afgevoerd naar gelang de omstandigheden. Het KPS wil zo meer effect overhouden aan haar activiteiten.

Nu wordt nog te vaak gewerkt met niet aangepaste lijsten. Roosenhoff zegt tegenover de Times of Suriname dat politiemannen en de gespecialiseerde eenheden behoefte hebben aan zo vers mogelijke informatie. Verwacht wordt dat met een up to date lijst meer resultaat geboekt zal worden in het veld. Politieagenten hebben al de instructie gehad om op straat ook uit te kijken naar de gezochten.

De kans dat het gebeurt, is groter nu. De politie voert vaker controles uit op straat. Onder meer bij wegblokkades wordt dan de pakkans groter geacht. Volgens Roosenhoff maakt het niet wat er misdreven is. Als iemand wordt gezocht, moet die uiteindelijk ook worden aangehouden. Burgers moeten vooral het gevoel krijgen dat tips en aangiftes serieus worden genomen. De lijst is uitsluitend voor eigen gebruik.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

17 REACTIES
 1. Op hun lijst komt de naam van de most wanted crimineel in Suriname en van de internationale gemeenschap , zeker niet voor….wat heb je aan zo een lijst waarbij de naam van 1 beruchte crimineel ontbreekt?


  Maak melding

 2. Bovenaan alle internationale opsporingslijsten prijkt de naam van DESIRE DELANO BOUTERSE !!!!!!!!!!…Deze mega-crimineel bevind zich momenteel in Cuba. Dus een kwestie van opwachten op Zanderij als hij terugkeert. Deze TIP is geheel gratis, een kleine moeite en een groot plezier voor de mensheid als deze schurk eind van de maand in Santo Boma woont.


  Maak melding

 3. @Robbie
  Ja Robbie, Angst is wat heeft overgenomen in Suriname.
  Iedereen is bang,,de politie ,de rechters,de bevolking…niemand durft en de enige gelukkige in Suriname is de lijder met een strafeis van 20 jaar en amnestie,


  Maak melding

 4. OP de lijst van .. MOST WANTED CRIMINAL … moet boven aan staan de naam van de Drugsveroordeelde Moordenaar
  Desiré Delano Bouterse, pres. { schande } van Suriname.

  De lijst mag niet … uitsluitend … gebruikt worden voor eigen gebruik !!!! Eigen gebruik voor WIE, WAT, WAAR !!!

  De lijst MOET… Landelijk en Internationaal … gepubliceerd en operationeel worden.


  Maak melding

 5. Alleen de kleine jongens die niet interresant genoeg zijn, staan op die lijst, de grootste criminelen die Internationaal op een lijst voorkomen van Interpol,trekken hier aan de touwtjes.


  Maak melding

 6. Personen die verantwoordelijk zijn voor meer dan veertien moorden zijn vrijgesteld van verdere opsporing en vervolging. Deze personen zijn echte toppers en verdienen de grootste lof en waardering. Kruimeldieven en amateurcriminelen dienen zware straffen en vernedering te krijgen. Aldus…. De huidige autoriteiten…


  Maak melding

 7. Bouterse heeft lood in zijn schedel nodig. Dan mi kan trow press, i sabi tok. Mi na Sheik foe Dubai. Ding sranan volluk lob mi moro dan delano


  Maak melding

 8. Oma taki, oerdomme paars verworden debiele idiote mensen, ndper’s hebben op de grootste misdadiger gestemd. Sinds 1980 zijn hun criminele werken berucht en ondanks dat hebben deze oerdomme ndpers in 2010 en 2015 op deze mislukte revo misdadigers gestemd. Zelfs twee door de mand gevallen verwaande awarie domries, nu in dienst van de grootste misdadiger. Vandaar het paars bezeten dom gekrijs van Stef Me Anus Meyye, wie tegen de amnestiewet is is staatsvijandig. Opa dwz, wie tege de grootste moordenaar is. Oma taki, het is daarom geen wonder dat 90% van deze gevaarlijke criminelen, ddb als voorbeeld hebben. Tot de derde generatie zullen alle ndper’s, zwaar paars te lijden hebben van de paarse misdaadvloek van hun afgod didibri. Alle ndp profetien sin 2010 zijn paarse leugens en propaganda gebleken olv Misjiesosokakkalaka en Stef Anus Meyye. Ondertussen verworden met de dag vele oerdomme werkloze jongeren en vroege schoolverlaters…………………ndper’s in hun doen en laten vertegenwoordigen ze met zijn allen de grootste misdadiger en lijder van de nationale domme dieven partij. Kondre klarie foe troe met dank aan het paars misdadig vervloekt volk, ndpers.


  Maak melding

 9. Ik hoop dat meneer DDB op de lijst is , dat is mijn zorg .die
  het echt doen onder het oog van het volk die soms groot roven en ook erg het volk kijk er naar en vind het nog mooi okk. die surinamers moeten zich achter hun oor krabben .


  Maak melding

 10. #1 desi bouta
  #2 dino bouta
  #3 maripa bouta
  #4 peggy bouta (staats oplichting)
  #5 killmore boefdraad (staatsoplichting, witwassen, economiese delicten.
  #6 ingrid waaldwijk bouta (parasiet)
  #7 abrahams loopjongen en schandknaap van desi bouta


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES